Susanna Jokimies henkilöstöjohtajaksi

Y4 Worksin tiimi kasvaa, kun Susanna Jokimies (KM) aloittaa tänään yrityksen henkilöstöjohtajana. Susanna vastaa kokonaisvaltaisesti yrityksen HR-toiminnasta, kuten rekrytoinneista, tiimin jäsenten kompetenssien kasvattamisesta sekä työhyvinvoinnin vahvistamisesta.

Haluamme olla kärjessä luomassa kulttuuria, jossa työntekijät voivat kasvaa tehtävissään, laajentaa osaamistaan ja tehdä erinomaista jälkeä työssään. “Susannalla on vahva tausta pedagogisessa kehittämisessä ja laaja kokemus tiimien ja organisaatioiden kulttuurin rakentamisesta. Hän on juuri oikea henkilö viemään meidät näissä asioissa uudelle tasolle”, kertoo Matti Petteri Pöntiö, Y4 Worksin toimitusjohtaja.

“Intohimoni on kehittää kannustavaa työkulttuuria, selkeitä henkilöstöprosesseja ja työntekijöille mahdollisuuksia kehittyä työssään. Hyppään innolla mukaan toteuttamaan näitä yhdessä Y4 Worksin asiantuntevan tiimin kanssa,” Susanna kommentoi.

Y4 Works tarjoaa työllisyydenhoitoon uudenlaisia ratkaisuja sekä yrityksille että työnhakijoille. Tiimimme on joukko kunnianhimoisia kehittäjiä ja yrittäjiä, joilla on halu vaikuttaa yhteiskuntaan. Haluatko sinäkin mukaan kasvavaan tiimiimme?

Etsimme tällä hetkellä mm. kouluttajia uusiin yrittäjyyskoulutuksiin. Lisätietoa avoimista työpaikoista täältä.

Laura Wathén

Junior Consultant

Susanna Jokimies

Human Resources Director

+3‭58 44 070 0175
Emil Salovuori

CDO

+358 44 210 7111‬
Henri Virta

CSO

‭+358 41 524 2150
Matti Petteri Pöntiö

CEO

+358 40 556 4082