Y4 Works logo

Rekrytoivat koulutukset

Myynnin moniosaajaksi Fonumille

Jaa koulutus:

Haluatko päästä oppimaan myynnin ja asiakaspalvelun uusimmat trendit ja napata itsellesi vakituisen työpaikan? Etsimme Fonumille tulevaisuuden myynnin ammattilaisia kaksi kuukautta kestävän Myynnin moniosaaja -RekryKoulutuksen kautta. Fonum on älypuhelinhuoltoon erikoistunut myymälä ja alansa markkinajohtaja. RekryKoulutuspaikkoja on avoinna yhteensä 11 Helsingin, Espoon, Vantaan ja Keravan myymälöihin. Lue lisää alta ja hae mukaan!

Haemme mukaan henkilöitä, joilta löytyy positiivista mieltä, halua kohdata ja kuunnella ihmisiä sekä kykyä uuden oppimiseen. Fonumilla myyjän rooliin kuuluu asiakaspalvelun ja myyntityön lisäksi puhelimien huolto, johon tarjotaan kattava koulutus. Katsomme eduksi kiinnostuksen pienelektroniikkaa kohtaan, mutta tärkeämpää on halu tehdä tavoitteellista asiakaspalvelu- ja myyntityötä. Henkilöllä tulee olla sujuva suomen kielen taito sekä mahdollisuus työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Uudenmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille. Jotta voit tulla valituksi koulutukseen, työnhakusi TE-toimistossa tulee olla voimassa ja oikeutesi työttömyysturvaan on oltava selvitettynä.

​​Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle myyjän, asiakaspalvelijan ja puhelinhuoltajan työssä tarvittavat tiedot ja taidot työelämään ja onnistumisiin. Koulutus koostuu yhteensä 15 päivän teoriaopinnoista sekä 25 päivän työssäoppimisesta. Koulutukseen sisältyy mm. seuraavia aiheita: 

 • Myynnin psykologia
 • Asiakaspalveluhenkisyys, suunnitelmallinen myyntityö sekä oman suorituksen johtaminen
 • Kasvokkain tehtävä myyntityö
 • Ratkaisumyynti ja asiakkaan tarpeen tunnistaminen
 • Haastavat asiakastilanteet, reklamaatiot ja proaktiivinen kommunikaatio
 • Asiakaskokemuksen kehittäminen
 • Modernit työelämän toimintamallit ja työelämätaidot

Koulutus alkaa 22.8.2022 ja kestää 40 päivää 14.10.2022 saakka. Koulutuspäivät toteutetaan läsnä Helsingin Katajanokalla osoitteessa Kanavaranta 9 sekä etänä Google Meets -työkalussa. Koulutus pidetään suomen kielellä. 

Työssäoppimisjaksot toteutetaan Fonum-myymälöissä. Työssäoppiminen voi tapahtua myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarvittaessa tarjoamme osallistujalle kannettavan tietokoneen käyttöön koulutuksen ajaksi.

RekryKoulutuksesta saat:

 • Kattavan koulutuksen myyjän tehtävään Y4 Worksin ammattitaitoisilta myynnin kouluttajilta
 • Mahdollisuuden työllistyä koulutuksen päätteeksi vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön
 • Mahdollisuuden edetä myymäläpäälliköksi
 • Rennon ja innostavan koulutus- ja työilmapiirin

Työ Fonumilla

Fonum huoltaa, ostaa ja myy puhelimia. Työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 260 myynnin ja mobiilialan asiantuntijaa. Palvelemme asiakkaitamme ympäri maan, 43 myymälässä ja verkkokaupassa. Fonum on nykyaikainen, kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työtä tehdään pilke silmäkulmassa uutta oppien. Fonumilla haluamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä asiakkaille ja yhteiskunnalle antamalla uuden elämän kymmenille tuhansille puhelimille vuosittain.

Fonumilla päivät ovat vauhdikkaita ja työilmapiiri rento. Meillä ei pönötetä vaan pääset mukaan tekemisen meininkiin ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Myyjän monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu, puhelimen huolto ja myynti sekä erilaisten lisäpalveluiden kuten liittymien ja asiantuntijapalveluiden myynti. 

Jokainen fonumilainen saa kattavan koulutuksen myyjän tehtäviin eli sinun ei ennestään tarvitse esimerkiksi osata korjata puhelimia tai tuntea liittymiä!

Myynnin moniosaaja -RekryKoulutuksessa mukana olevat Fonum-myymälät – onko näistä jokin tuleva työpaikkasi?

 • Forum, Helsinki
 • Tripla, Helsinki
 • Itis, Helsinki
 • Easton, Helsinki
 • Sello, Espoo
 • K-Citymarket Sello, Espoo
 • Iso Omena, Espoo
 • Kauppakeskus Myyrmanni, Vantaa
 • Jumbo, Vantaa
 • K-Citymarket, Kerava

Hae mukaan!

RekryKoulutuksen opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto. Esivalinta koulutukseen tehdään hakemusten perusteella. Perustele mihin myymälään haluat työssäoppimaan ja miksi haluat mukaan koulutukseen. Kerro myös motivaatiostasi ja soveltuvasta osaamisestasi. Jätä CV:si Y4 Worksin lomakkeen kautta. Koulutukseen valituilta tarkastetaan luottotiedot. Hae mukaan viimeistään 25.7.2022!

Hakuohjeet:

 1. Täytä koulutushakemus tämän sivun alalaidassa olevan ”Hae tähän koulutukseen” -painikkeen kautta tai jätä paperihakemus TE-toimistoon. Koulutuksen numero on 707389:

Paperihakemuslomakkeen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi henkilökohtaisesti TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

 1. Täytä tietosi myös Y4 Worksin lomakkeen kautta: https://y4works.typeform.com/to/QSLPoHub

Hakuajan jälkeen osa hakijoista kutsutaan kouluttajan ja työnantajan valintahaastatteluihin. Haastatteluun valituille kouluttaja ilmoittaa henkilökohtaisesti viimeistään 28.7.2022. Ensimmäisen vaiheen haastattelut järjestetään etänä Google Meet -työkalulla jo hakuajan aikana, mutta viimeistään viikolla 30. Toisen vaiheen haastattelut järjestetään paikan päällä Fonumin tiloissa viikolla 31. Lopullisesta valinnasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään 8.8.2022.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan valintaprosessiin ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksesi ilman pätevää syytä, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 12 §).

Haluatko kuulla koulutuksesta lisää? 

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus TE-livessä ke 22.6. klo 13-13:30. TE-liveen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lähetykseen pääset osoitteesta https://te-live.fi/ 

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä ja rekrytointiprosessista antaa rekrykoulutus@y4works.fi 

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 puhelinnumerosta 0295 020 702 tai koulutusneuvonnan Facebook-sivuilta. 

Rekrykoulutuksen tiedot

Sijainti

Työn tyyppi

Koulutuksen kesto

Haku päättyy

Koulutusnumero TE-toimiston sivuilla

Uusimaa

Kokoaikainen

22.8.2022-14.10.2022

25.7.2022

707389

Lisätietoja

Y4 Works

RekryKoulutus-tiimi

rekrykoulutus@y4works.fi

Y4 Works

RekryKoulutus-tiimi

rekrykoulutus@y4works.fi

Y4 Worksin RekryKoulutukset

Mitkä ihmeen RekryKoulutukset? Lue lisää työelämälähtöisistä koulutuksista.

Ajankohtaisia ajatuksia kasvusta ja (työ)elämästä

Tilaa Y4:n uutiskirje.

*Tietosuojaselosteen löydät täältä.