Y4 Works logo

Rekrytoivat koulutukset

Myynnin moniosaajaksi Instru Optiikkaan

Jaa koulutus:

Innostutko ajatuksesta työskennellä optisella alalla? Haluatko oppia asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Etsimme Instru Optiikalle myyjiä kaksi kuukautta kestävän Myynnin moniosaaja -RekryKoulutuksen kautta. Instru Optiikka toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen- ja Keops-myymäläbrändeillä. Olemme vakaa, ihmiskeskeinen työnantaja sekä optisen alan markkinajohtaja Suomessa. Myyjänämme pääset tukemaan monipuolisesti asiakkaita esimerkiksi silmälaseihin ja piilolaseihin liittyen. Koulutuspaikkoja on avoinna yhteensä 10 eri pääkaupunkiseudun myymälöihin. Lue lisää alta ja hae mukaan!

Haemme mukaan henkilöitä, joilla on aito halu kohdata asiakkaita ja motivaatiota oppia tarjoamaan heille parhaat näkemisen ratkaisut. Sinun ei tarvitse ennestään tuntea optista alaa hakeaksesi koulutukseen. Motivaation lisäksi arvostamme kykyä luoda positiivista tiimihenkeä ja halua auttaa myös kollegoitasi onnistumaan työssään. Etsimällämme henkilöllä on sujuva suomen kielen taito sekä mahdollisuus työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joiden asiakkuus TE-toimistossa/kuntakokeilussa on voimassa.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksen tavoitteena on antaa tarvittavat tiedot ja taidot optisen alan myyjän työssä onnistumiseen. Koulutus koostuu 15 päivän teoriaopinnoista ja 27 päivän työssäoppimisesta, ja se toteutetaan ajalla 17.10. – 14.12.2022. Koulutukseen sisältyy mm. seuraavia aiheita:

· Asiakaspalveluhenkisyys ja tavoitteellinen myyntityö
· Myynnin psykologia, asiakkaan tarpeen tunnistaminen ja ratkaisumyynti
· Modernit työelämätaidot, kuten omien vahvuuksien ja kehityskohteiden tunnistaminen sekä tiimityötaidot
· Optisen alan osaaminen: saat kattavan perehdytyksen silmälasilinsseihin ja -kehyksiin sekä piilolaseihin. Opit myös esimerkiksi taittovirheistä ja silmän rakenteesta.

Koulutuksen lähiopetus toteutetaan Helsingin Katajanokalla osoitteessa Kanavaranta 9 sekä tarvittaessa etänä Zoom-alustalla. Koulutus pidetään suomen kielellä. Työssäoppimisjaksot toteutetaan Instru Optiikan myymälöissä. Työssäoppiminen voi tapahtua myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarvittaessa tarjoamme osallistujalle kannettavan tietokoneen käyttöön koulutuksen ajaksi.

RekryKoulutuksesta saat:
· Kattavan koulutuksen myyjän tehtävään Instru Optiikan ja Y4 Worksin asiantuntijoiden johdolla
· Mahdollisuuden työllistyä koulutuksen päätteeksi vakituiseen työhön Instru Optiikan myymälään
· Ainutlaatuisen ja innostavan koulutus- ja työilmapiirin

Työ Instru Optiikalla

Instru Optiikan myyjänä toimit myymälässä ammattilaisena, joka kulkee asiakkaan rinnalla aina kehysvalinnasta silmälasien luovutukseen asti, opastaa piilolinsseihin ja aurinkolaseihin liittyvissä asioissa ja tekee mittauksia, jotka eivät vaadi optikon koulutusta. Huolehdit myös myymälän konseptin mukaisesta ulkoasusta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta optisesta alasta vaan saat kattavan koulutuksen myyjän tehtäviin ja osaamisesi karttuu nopeasti myös käytännön työssä.

Instru Optiikalla pääset työskentelemään laadukkaiden tuotteiden sekä laajan palveluvalikoiman parissa. Tukenasi on aina oma tiimi, jonka kanssa jakaa osaamista ja arjen kokemuksia. Pääset myös jatkuvasti kehittämään osaamistasi, sillä tarjoamme säännöllisesti täydennyskoulutusmahdollisuuksia esimerkiksi kehystrendeihin, myyntiin ja alan uudistuksiin liittyen.

Hae mukaan!

1. Täytä koulutushakemus viimeistään 13.9.2022 klikkaamalla alla olevaa painiketta ’Hae mukaan’. Voit myös jättää paperihakemuksen TE-toimistoon/kuntakokeilun toimipisteeseen (koulutusnumero on 708657). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman vahvaa tunnistautumista (esim. verkkopankkitunnukset), sinun tulee vahvistaa hakemuksesi henkilökohtaisesti TE-toimistossa/kuntakokeilun toimipisteessä ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata verkkopalvelussa www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi – Henkilöasiakas > Työvoimakoulutus.

2. Täytä tietosi myös Y4 Worksin lomakkeen kautta: https://y4works.typeform.com/to/y5cIQvHR?typeform-source=admin.typeform.com

Esivalinta koulutukseen tehdään hakemusten perusteella. Kerro hakemuksessasi soveltuvasta osaamisestasi tai aiemmasta kokemuksestasi sekä miksi haluat mukaan koulutukseen.

Hakuajan jälkeen osa hakijoista kutsutaan kouluttajan ja työnantajan valintahaastatteluihin. Ensimmäisen vaiheen haastattelut järjestetään etänä Google Meet -työkalulla jo hakuajan aikana. Toisen vaiheen haastattelut järjestetään paikan päällä Instru Optiikan tiloissa. Lopullisesta valinnasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään viikolla 40.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Haluatko kuulla koulutuksesta lisää?

Järjestämme etäyhteydellä infotilaisuuden torstaina 8.9.2022 kello 13.00-13.30. Paikalla ovat sekä kouluttajat, että Instrulla myyjänä työskentelevä henkilö. Tämä on loistava tilaisuus kysyä lisää työstä ja koulutuksen sisällöstä! Voit osallistua tämän linkin kautta:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85056517051?pwd=anBFQjducC9wcENCQWY0MDhEOEVHdz09

Meeting ID: 850 5651 7051

Passcode: 405439

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä ja rekrytointiprosessista saat sähköpostitse osoitteesta rekrykoulutus@y4works.fi. Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta puhelinnumerosta 0295 020 702(ma-pe klo 9.00-16.15) tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Rekrykoulutuksen tiedot

Sijainti

Työn tyyppi

Koulutuksen kesto

Haku päättyy

Koulutusnumero TE-toimiston sivuilla

Uusimaa

Vakituinen

17.10.2022-14.12.2022

13.9.2022

708657

Lisätietoja

Y4 Works

RekryKoulutus-tiimi

rekrykoulutus@y4works.fi

Y4 Works

RekryKoulutus-tiimi

rekrykoulutus@y4works.fi

Y4 Worksin RekryKoulutukset

Mitkä ihmeen RekryKoulutukset? Lue lisää työelämälähtöisistä koulutuksista.

Ajankohtaisia ajatuksia kasvusta ja (työ)elämästä

Tilaa Y4:n uutiskirje.

*Tietosuojaselosteen löydät täältä.