Rekrytoivat koulutukset

Myynnin moniosaajaksi Intersportiin

Jaa koulutus:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Y4 Works RekryKoulutukset - Myynnin moniosaaja
Etsitkö uutta polkua työelämään? Haluatko työskennellä liikunnan ja ulkoilun parissa? Etsimme myymälä- ja asiakaspalvelutyöstä kiinnostuneita henkilöitä Myynnin moniosaaja -RekryKoulutukseen Intersport-myymälöihin Uudellemaalle sekä Pirkanmaalle. Sinun ei tarvitse olla alan huippuosaaja, sillä koulutamme sinut tehtävään.

Sopisitko sinä Intersportin myyjäksi?

Intersport-ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa. Yrityksessä työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestyminen perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin.  Työ sisältää monipuolisesti eri myymälätehtäviä, kuten kuormanpurkua, esillepanoa, asiakaskohtaamista sekä kassatyöskentelyä.

Intersport etsii tiimiinsä sitoutuneita tulevaisuuden huipputekijöitä, ja toivoo työntekijöiden viihtyvän pitkään tässä työssä. Haemme koulutukseen mukaan henkilöitä, joilta löytyy iloista mieltä, halua kohdata ja kuunnella ihmisiä sekä kykyä uuden oppimiseen. Mikäli olet innostunut liikunnan harrastaja esimerkiksi hiihdon, laskettelun, pyöräilyn tai juoksun osalta, lajituntemus katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus tai koulutus kaupalliselta alalta on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Myymälätyöskentely on liikkuvaa työtä, joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä terveyttä. Lisäksi hakijoilla tulee olla riittävä suomen kielen taito. Työssäoppiminen edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös aikaisin aamuisin, iltaisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja sitoutuneita henkilöitä mukaan koulutukseen.

Mukana olevat Intersport-myymälät – onko näistä jokin tuleva työpaikkasi?

 

Työllisty RekryKoulutuksella

Työllistämme Intersportille RekryKoulutuksen kautta. RekryKoulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle myyjän ja asiakaspalvelijan työssä tarvittavat eväät, tiedot ja taidot työelämään sekä onnistumisiin. Koulutus koostuu yhteensä 18 päivän teoriaopinnoista sekä 42 päivän työssäoppimisesta. Omien tavoitteiden asettamisen, motivaatiotekijöiden ja kehityskohteiden tunnistamisen, modernien työelämän toimintamallien ja työelämätaitojen sekä niiden kehittämisen lisäksi koulutukseen sisältyy mm. seuraavia aiheita:

 • Asiakaspolun eri vaiheet
 • Myynnin psykologia
 • Esillepanon merkitys asiakkaan näkökulmasta
 • Kasvokkainen myyntityö
 • Ratkaisumyynti ja asiakkaan tarpeen tunnistaminen
 • Asiakaskokemuksen kehittäminen

Koulutus alkaa 21.2.2022 ja kestää 60 päivää 17.5.2022 saakka. Koulutuspäivät toteutetaan hybridinä läsnä Helsingin Katajanokalla osoitteessa Kanavaranta 9 sekä etänä. Koulutus pidetään suomen kielellä, joten osallistujalta edellytetään riittävän hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Työssäoppimisjaksot toteutetaan Intersport-myymälöissä. Työssäoppiminen voi tapahtua myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarvittaessa tarjoamme osallistujalle kannettavan tietokoneen käyttöön koulutuksen ajaksi.

RekryKoulutuksessa tarjoamme:

 

 • Kattavan koulutuksen ja tuen tehtävään
 • Urheiluväline- ja lajikoulutusta
 • Hauskan ja innostavan työporukan
 • Mahdollisuuden työllistyä osa-aikaiseksi tai kokoaikaiseksi urheilumyyjäksi Intersport-myymälään (30h/vko-37,5h/vko)

Mitä edellytämme?

 

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua työskennellä tiimissä
 • Aitoa kiinnostusta myymälätyöhön
 • Halua kehittyä ja oppia uutta
 • Sujuvaa suomenkielen taitoa

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Uudenmaan ja Pirkanmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille. Tullaksesi valituksi koulutukseen, työnhakusi TE-toimistossa tulee olla voimassa ja oikeutesi työttömyysturvaan selvitettynä.

Kiinnostuitko? Hae mukaan!

Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto. Esivalinta koulutukseen tehdään hakemusten perusteella. Perustele hakemuksessasi miksi haluat mukaan koulutukseen ja kerro motivaatiostasi ja soveltuvasta osaamisestasi. Jätä CV:si myös Y4 Worksin lomakkeen kautta.

 1. Täytä koulutushakemus täällä
 2. Täytä tietosi myös Y4 Worksin lomakkeen kautta täällä

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan valintaprosessiin ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksesi ilman pätevää syytä, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 12 §).

Haku koulutukseen päättyy 10.1.2022. Hakuajan jälkeen osa hakijoista kutsutaan kouluttajan ja työnantajan valintahaastatteluihin. Haastatteluun valituille kouluttaja ilmoittaa henkilökohtaisesti viimeistään 14.1.2022. Ensimmäisen vaiheen haastattelut järjestetään etänä Google Meet -työkalulla viikoilla 3 ja 4. Toisen vaiheen haastattelut järjestetään paikan päällä viikoilla 5 ja 6. Lopullisesta valinnasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään 14.2.2022.

Haluatko kuulla koulutuksesta lisää?

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus TE-livessä 4.1 klo 13.00. TE-liveen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lähetykseen pääset  osoitteesta https://te-live.fi/ 

Lisätietoa

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoa koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta antaa arkisin ma-pe klo 10-14 välisenä aikana Y4 Worksilta Linnea Luukkanen, Junior Consultant, p. 041 314 4457 ja Jasmin Seppälä, RekryKoulutusten projektikoordinaattori, p. 041 314 5362.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta: p. 0295 020 702 (ma-pe klo 9.00-16.15) tai koulutusneuvonnan Facebook-sivuilta.

Rekrykoulutuksen tiedot

Sijainti

Työn tyyppi

Koulutuksen kesto

Haku päättyy

Koulutusnumero TE-toimiston sivuilla

Uusimaa, Pirkanmaa

30-37,5h / viikko

21.2.-17.5.2022

10.1.2022

703514

Lisätietoja

Linnea Luukkanen

Linnea Luukkanen

Junior Consultant

+358 41 314 4457

linnea@y4works.fi

Jasmin Seppälä

RekryKoulutusten projektikoordinaattori

+35841 314 5362

jasmin@y4works.fi

Y4 Worksin RekryKoulutukset

Mitkä ihmeen RekryKoulutukset? Lue lisää työelämälähtöisistä koulutuksista.