Y4 Works logo

Rekrytoivat koulutukset

Myynnin moniosaajaksi Jyskiin

Jaa koulutus:

Innostaako sinua monipuolinen työ ja hieno ura kaupan alan menestysyrityksessä? Haluatko päästä oppimaan myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja napata itsellesi vakituisen työpaikan? Etsimme JYSKille myyjiä kaksi kuukautta kestävän Myynnin moniosaaja -RekryKoulutuksen kautta. JYSK on kunnianhimoinen yritys, joka on onnistunut kasvamaan yhdestä sisustusmyymälästä globaaliksi kauppaketjuksi. Yritys on tunnettu hyvistä uramahdollisuuksista, kannustavasta palkitsemisesta sekä hyvästä tiimihengestään. Kiinnostuitko? Koulutuspaikkoja on avoinna yhteensä 10 Helsingin, Espoon ja Vantaan myymälöihin. Lue lisää alta ja hae mukaan!

Haemme mukaan henkilöitä, joilla on aito halu kohdata asiakkaita ja tarjota heille paras mahdollinen myymäläkokemus, unohtamatta tavoitteellista myyntityötä. Tiimityötaidot ja kyky heittäytyä erilaisiin asiakastilanteisiin on tärkeää. Isoksi eduksi katsotaan halu menestyä ja luoda uraa JYSKissä. Henkilöllä tulee olla sujuva suomen kielen taito sekä mahdollisuus työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joiden asiakkuus TE-toimistossa/kuntakokeilussa on voimassa.

​​Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle myyjän sekä asiakaspalvelijan työssä tarvittavat tiedot ja taidot työelämään ja onnistumisiin. Koulutus koostuu yhteensä 18 päivän teoriaopinnoista sekä 22 päivän työssäoppimisesta. Koulutukseen sisältyy mm. seuraavia aiheita:

 • Asiakaspalveluhenkisyys, tavoitteellinen myyntityö sekä oman suorituksen johtaminen
 • Kasvokkainen myyntityö
 • Myynnin psykologia
 • Ratkaisumyynti ja asiakkaan tarpeen tunnistaminen
 • Myynnin ja asiakaskokemuksen kehittäminen
 • Modernit työelämän toimintamallit ja työelämätaidot

Koulutus alkaa 10.10.2022 ja kestää 40 päivää 2.12.2022 saakka. Koulutuspäivät toteutetaan läsnä Helsingin Katajanokalla osoitteessa Kanavaranta 9 sekä tarvittaessa etänä Zoom-alustalla. Koulutus pidetään suomen kielellä. 

Työssäoppimisjaksot toteutetaan Jysk-myymälöissä. Työssäoppiminen voi tapahtua myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarvittaessa tarjoamme osallistujalle kannettavan tietokoneen käyttöön koulutuksen ajaksi.

RekryKoulutuksesta saat:

 • Kattavan koulutuksen myyjän tehtävään Y4 Worksin sekä JYSKin ammattitaitoisten myynnin kouluttajien johdolla
 • Mahdollisuuden työllistyä koulutuksen päätteeksi vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön
 • Erinomaiset uramahdollisuudet, JYSKillä huomioidaan halu edetä tehtävässä
 • Ainutlaatuisen ja innostavan koulutus- ja työilmapiirin

Työ JYSKillä

JYSK on tanskalainen yritys, jolla on noin 3200 myymälää ympäri maailman, joista Suomessa sijaitsee yli 90 modernia myymälää. JYSKin visiona on olla kaupan alan menestynein ketju sekä halutuin työpaikka. Vastuullisuus on myös tärkeä osa toimintaa. Yritys on taloudellisesti vakaa ja luotettava, sertifioidusti yksi Suomen parhaista työnantajista. Henkilökunnan toivotaan viihtyvän talossa pitkään ja tarjoten heille mahdollisuuksia monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. JYSK on jatkuvassa yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa ympäri maailman tarjotakseen asiakkaille tuotteita, jotka on valmistettu ihmisiä, eläimiä ja luontoa kunnioittaen. Lue lisää https://tyopaikat.jysk.fi/ 

JYSKissä on aito tekemisen meininki, jossa päivät ovat vaihtelevia. Tärkein tehtäväsi on myydä, tarjota Suomen parasta asiakaspalvelua ja auttaa asiakkaitamme tekemään hyviä ostopäätöksiä. Jokaisessa JYSK-myymälässä on määritelty tavoitteet, joiden kautta pyritään saavuttamaan aina entistä parempi tulos ja siten kasvattamaan liiketoimintaa. Myyjänä lähestyt rohkeasti asiakkaitamme myymälässä ja tarjoat aktiivista sekä asiantuntevaa palvelua. Myös varastotyöskentely kuuluu työtehtäviin. JYSKillä puretaan kuormat ja luovutetaan tuotteet asiakkaille itse. Hyvä peruskunto riittää, sillä käytössäsi on aina tarvittavat apuvälineet ja kollegoiden tuki. Saat kattavan koulutuksen myyjän tehtäviin eli sinun ei ennestään tarvitse osata kaikkea.

Hae mukaan!

RekryKoulutuksen opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto. Esivalinta koulutukseen tehdään hakemusten perusteella. Perustele mihin myymälään haluat työssäoppimaan ja miksi haluat mukaan koulutukseen. Kerro myös motivaatiostasi ja soveltuvasta osaamisestasi. Jätä CV:si Y4 Worksin lomakkeen kautta. Hae mukaan viimeistään 22.8.2022!

Hakuohjeet:

 1. Täytä koulutushakemus tämän sivun alalaidassa olevan ”Hae tähän koulutukseen” -painikkeen kautta tai jätä paperihakemus TE-toimistoon. Koulutuksen numero on 707013:

Paperihakemuslomakkeen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi henkilökohtaisesti TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata verkkopalvelussa www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi – Henkilöasiakas > Työvoimakoulutus.

 1. Täytä tietosi myös Y4 Worksin lomakkeen kautta: https://y4works.typeform.com/to/bKGr9ikx  

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Hakuajan jälkeen osa hakijoista kutsutaan kouluttajan ja työnantajan valintahaastatteluihin. Haastatteluun valituille kouluttaja ilmoittaa henkilökohtaisesti viimeistään 26.8.2022. Ensimmäisen vaiheen haastattelut järjestetään etänä Google Meet -työkalulla jo hakuajan aikana, mutta viimeistään viikoilla 35-36. Toisen vaiheen haastattelut järjestetään paikan päällä Jyskin tiloissa 13.9. ja 14.9. Lopullisesta valinnasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään 23.9.2022.

Haluatko kuulla koulutuksesta lisää? 

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus TE-livessä 11.8 klo 13.00. TE-liveen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lähetykseen pääset osoitteesta https://te-live.fi/ 

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä ja rekrytointiprosessista antaa rekrykoulutus@y4works.fi 

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 puhelinnumerosta 0295 020 702 tai koulutusneuvonnan Facebook-sivuilta. 

Rekrykoulutuksen tiedot

Sijainti

Työn tyyppi

Koulutuksen kesto

Haku päättyy

Koulutusnumero TE-toimiston sivuilla

Uusimaa

Vakituinen

10.10.2022-2.12.2022

22.8.2022

707013

Lisätietoja

Y4 Works

RekryKoulutus-tiimi

rekrykoulutus@y4works.fi

Y4 Works

RekryKoulutus-tiimi

rekrykoulutus@y4works.fi

Y4 Worksin RekryKoulutukset

Mitkä ihmeen RekryKoulutukset? Lue lisää työelämälähtöisistä koulutuksista.

Ajankohtaisia ajatuksia kasvusta ja (työ)elämästä

Tilaa Y4:n uutiskirje.

*Tietosuojaselosteen löydät täältä.