Koulutukset

Myynnin moniosaajaksi Motonetiin

RekryKoulutus, Uusimaa

Koulutusnumero: 703201

Jaa koulutus:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Y4 Works - Heli ja Pepe
Innostutko ihmisten kohtaamisesta? Kiinnostaako asiakaspalvelu ja myynti vähittäiskauppa-alalla? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö Myynnin moniosaaja -RekryKoulutukseen Motonet-tavarataloihin. Koulutus alkaa jo helmikuussa 2022!

Mikä RekryKoulutus?

RekryKoulutus on työelämälähtöinen koulutus, jossa pääset oppimaan myynnin ja asiakaspalvelun nykypäiväisistä menetelmistä yhdessä Y4 Worksin ja Motonet-ammattilaisten kanssa. Sinun ei siis tarvitse olla alan osaaja, sillä tarjoamme kattavan koulutuksen tehtäviin. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen saat työpaikan Motonetin monipuolisten tuotteiden ja palveluiden parissa myymälätyöntekijän tai varaosamyyjän rooleissa (n. 30h/vk).

Koulutuksessa tarjoamme:

 • Kattavan koulutuksen monipuolisiin myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin
 • Tuen, ohjauksen ja välineet itsesi kehittämiseen
 • Erinomaisen yhteishengen
 • Ja mikä tärkeintä: uuden työpaikan!

RekryKoulutuksen sisältö

RekryKoulutuksen antaa osallistujalle myyjän ja asiakaspalvelijan työssä tarvittavat eväät, tiedot ja taidot työelämään. Koulutus koostuu yhteensä 21 päivän teoriaopinnoista sekä 46 päivän työssäoppimisesta. Koulutukseen sisältyy mm. seuraavia aiheita:

 • Asiakaspolun eri vaiheet
 • Myynnin psykologia
 • Esillepanon merkitys asiakkaan näkökulmasta
 • Kasvokkain tehtävä myyntityö
 • Ratkaisumyynti ja asiakkaan tarpeen tunnistaminen
 • Asiakaskokemuksen kehittäminen

Lisäksi koulutus sisältää tärkeiden työelämätaitojen opettelua: kuinka asetat tavoitteet työssäsi? Kuinka tunnistat motivaatio- ja kehityskohteesi? Entä mitä yleisesti ovat modernin työelämän toimintamallit ja työelämätaidot?

Myyjäksi Motonetille

Motonet on kasvava autovaraosien ja -tarvikkeiden, työkalujen sekä vapaa-ajan tuotteiden erikoisliikeketju. Kovaa vauhtia laajeneva tavaratalojen verkosto ulottuu pääkaupunkiseudulta aina Rovaniemelle saakka.

Etsimme Motonetille hyvän asenteen omaavia tiimipelaajia erilaisiin myymälätehtäviin pääkaupunkiseudulla. Tehtäväsi tulee olemaan monipuolinen, sillä vastaat mm. sujuvasta asiakaspalvelusta, tuotteiden esillepanosta sekä myymälän siisteydestä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat kassatyöskentely ja mikäli intoa sekä kiinnostusta riittää, voit toimia myös varaosamyyjänä. Etsimme ennen kaikkea innostunutta ja iloista asennetta sekä halua uuden oppimiseen. Työntekijänä saat Motonetilta ensiluokkaisen esihenkilön sekä tukea työssäsi menestymiseen pitkällä aikavälillä.

Mukana olevat Motonet-tavaratalot: onko näistä jokin tuleva työpaikkasi?

 • Motonet Espoo, Hannus 
 • Motonet Espoo, Lommila 
 • Motonet Helsinki, Konala 
 • Motonet Helsinki, Roihupelto 
 • Motonet, Vantaa 

Mitä edellytämme?

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilujen asiakkaille. Haemme mukaan henkilöitä, joilla on halua työskennellä yhteisen edun mukaisesti sekä intoa kehittyä asiantuntevaksi myymälätyöntekijäksi. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen tai koulutuksen kaupalliselta alalta. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja motivoitunutta otetta työhön. Myymälätyöskentely on liikkuvaa työtä, joten edellytämme hakijoilta myös hyvää fyysistä terveyttä. Työssäoppiminen edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös viikonloppuisin ja arkipyhinä myymälän aukioloaikojen mukaisesti. 

Koulutus pidetään suomen kielellä, joten osallistujalta edellytetään riittävän hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tarvittaessa tarjoamme osallistujalle kannettavan tietokoneen käyttöön koulutuksen ajaksi. Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti läsnä Helsingin Katajanokalla osoitteessa Kanavaranta 9, joten kulkuyhteydet Helsingin keskustaan on hyvä olla kunnossa.

Hae mukaan jo tänään

RekryKoulutus alkaa 14.2.2022 ja kestää 19.05.2022 asti. Haku koulutukseen päättyy 16.12.2021. Paikkoja koulutukseen on 10.

Hae mukaan täyttämällä sekä TE-toimiston että Y4 Worksin hakemuslomake, joissa perustelet, miksi haluat mukaan koulutukseen. Toivomme sinun jättävän myös CV:si Y4 Worksin lomakkeen kautta.

 1. Te-toimiston hakemus: täytä hakemus täällä 
 2. Y4 Worksin lomake: täytä hakemus täällä

Ilmoitamme kaikille hakijoille henkilökohtaisesti haun etenemisestä hakuajan päätyttyä viimeistään 20.12.2021. Ensimmäisen vaiheen haastattelut järjestetään etänä Google Meets -työkalulla. Toisen vaiheen haastattelut järjestetään paikan päällä Motonet-tavaratalojen tiloissa. Voit seurata koulutushakemuksesi käsittelyä osoitteessa TE-palvelujen sivuilla > Oma asiointi > Työvoimakoulutus.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan valintaprosessiin ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksesi ilman pätevää syytä, TE-toimisto tai kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 12 §).

Lisätietoa

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta antaa arkisin ma-pe klo 9-16 välisenä aikana Y4 Worksilta Linnea Luukkanen, Junior Consultant, p. 041 314 4457 ja Jasmin Seppälä, RekryKoulutusten projektikoordinaattori, p. 041 314 5362. 

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta: p. 0295 020 702 (ma-pe klo 9.00-16.15) tai koulutusneuvonnan Facebook-sivuilta.

Lisätietoja

Linnea Luukkanen

Junior Consultant

0413144457

linnea@y4works.fi

Jasmin Seppälä

RekryKoulutusten projektikoordinaattori

0413145362

jasmin@y4works.fi

Mitkä ihmeen RekryKoulutukset?

RekryKoulutukset järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä mukana olevien työnantajayritysten kanssa.

Y4 Works RekryKoulutukset - Myynnin moniosaaja