Y4 Works logo

Suuntimo

Henkilökohtaista työhönvalmennusta ja nuorten valmennusta Uudellamaalla.

Etsinnässä työ-, opiskelu- tai työkokeilupaikka?

Suuntimon aikuisten työhönvalmennuksessa sekä nuorten valmennuksessa saat apua työnhakuun ja urasuunnitteluun. Henkilökohtaisen valmennuksen aikana ammattitaitoiset uravalmentajamme auttavat sinua työnhakutaitojen päivittämisessä ja tukevat mielekkään uran tai työpaikan löytämisessä.

Valmennuspalvelu toteutetaan yhteistyössä Työelämän Infopisteen ja Kalliola Setlementti ry:n kanssa.

Mitä työhönvalmennus sisältää?

Valmennuksen tavoitteena on sinulle mielekkään työ- tai opiskelupaikan löytyminen. Saat henkilökohtaista valmennusta 2h kuukaudessa ja aloituskuukauden jälkeen valmennuksesi jatkuu viiden (5) kuukauden ajan. Halutessasi pidämme yhteyttä ja jatkamme valmennustapaamisia, vaikka työllistyisit tai aloittaisit opinnot valmennuksen aikana.

Valmennuksen alussa sovitte yhdessä uravalmentajan kanssa tavoitteet, suunnan ja aikataulun henkilökohtaiselle työhönvalmennuksellesi. Valmennuksen sisältö toteutetaan toiveidesi mukaan ja se voi pitää sisällään esimerkiksi:

  • CV:n ja työhakemusten tekemistä
  • Koulutuksen, työn, työkokeilu- tai oppisopimuspaikan etsimistä
  • Yrityksen perustamista
  • Ammatinvalintaa ja urasuunnittelua

Lisäksi voit tarvittaessa suorittaa kauttamme ilmaiseksi osaamispassin (hygieniapassi, anniskelupassi tai työturvallisuuskortti).

Nuorten valmennus

Nuorten valmennuksessa osallistujilla on mahdollisuus saada uraohjausta myös opinto-ohjaajalta tai ammatinvalinnanpsykologilta.

Kenelle?

Suuntimon valmennukset ovat suunnattu itäuusimaalaisille nuorille (alle 30-vuotiaat) sekä aikuisille (30-vuotiaat tai vanhemmat) TE-toimiston asiakkaille.

Valmennuspalvelun piiriin kuuluvat Askolan, Keravan, Lapinjärven, Loviisan, Myrskylän, Porvoon, Pukkilan, Sipoon ja Vantaan alueen asukkaat.

Suuntimon valmennukset ovat osallistujille ilmaisia.

Miten ilmoittaudun mukaan?

Voit ilmoittautua mukaan Suuntimon valmennuksiin ottamalla yhteyttä Uudenmaan TE-toimistoon tai kotikuntasi kuntakokeiluun. Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa yhteyttä Oma Asiointi -palvelun kautta ja kertoa kiinnostuksestasi valmennukseen osallistumiseen.

Kun olet sopinut vastuuasiantuntijasi kanssa valmennukseen osallistumisesta, Suuntimon asiantuntijat ovat sinuun yhteydessä valmennuksen aloittamisesta.

Lue lisää Suuntimon omilta sivuilta.

Kysy lisää

Otso Kratz

Otso Kratz

otso@y4works.fi
+358 44 241 0689

Minna Korhonen

Minna Korhonen

minna@y4works.fi
+358 44 989 4788

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.