Y4 Works logo

avoin työpaikka

|

17/05/2022

Avoin työpaikka

Customer Success Manager

Myynti, Helsinki

Jaa työpaikka:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Haluatko…

  • kehittyä yritysmyynnin ammattilaiseksi? 
  • tehdä myyntiä lämminhenkisessä ja kannustavassa porukassa? 
  • myydä palvelua, johon voit aidosti uskoa?

Y4 Worksin Customer Success Managerina tulet osaksi rennon tehokasta yritysmyyjien tiimiä ja pääset kasvattamaan osaamistasi taitavien myyjien tuella. Myyjänä olet yhteydessä yrityksiin ja keskustelet, kuinka erilaiset konsultointipalvelumme voisivat auttaa heitä. Voit tehdä buukkausta eli varata asiakkaalle tapaamisen kokeneemman yritysmyyjän kanssa, tai voit myydä suoraan puhelimitse pienempiä palvelukokonaisuuksia. Osaamisesi kasvaessa pääset yhä enemmän ottamaan itse vastuuta koko myyntiprosessista!

Tuemme palveluillamme yrityksiä esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä, johtamisessa, strategiatyössä ja kansainvälistymisessä. Customer Success Managerina sinulla ei tarvitse olla laajaa liiketoimintaosaamista tai aiempaa kokemusta yritysmyynnistä, mutta pääset työsi kautta oppimaan myynnin lisäksi myös yritystoiminnasta.

Y4 Worksilla olet osa kunnianhimoista ja lämminhenkistä joukkoa. Haluamme jatkaa yrityksen huimaa kasvua ja pitää tavoitteet korkealla, mutta malttaa myös pysähtyä kahvituolle ja muistaa juhlia onnistumisia. Myyjänä saat aktiivista tukea esihenkilöltäsi ja pääset sparrailemaan kannustavien tiimiläisten kanssa. 

Mitä odotamme sinulta:

  • Intoa oppia yritysmyynnin ammattilaiseksi
  • Halua olla mukana luomassa kannustavaa tiimihenkeä: näemme, että myynti on joukkuelaji!
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, ja pystyt tarvittaessa työskentelemään myös englanniksi

Arvostamme, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta myynnin parista, asiakaspalvelukokemusta, kaupallisen alan koulutus tai ymmärrystä yrittäjyydestä. Tärkeintä roolissa on hyvä asenne ja halu kehittyä: sparraamme sinut yritysmyynnin ammattilaiseksi! 

Työsuhteesta

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja viikkotyöaikasi on 37,5/h. Työaikasi ovat joustavat, mutta yleensä yritysten kontaktointi kannattaa ajoittaa n. klo  9-17 välille. 

Kiinteä kuukausipalkkasi on 1896€/kk, jonka päälle sinulle kertyy suoriutumispalkkio työssä menestymisen mukaan. Suoritutumispalkkiolle ei ole ylä- eikä alarajaa. Keskimääräinen myyjän suoriutumispalkkio on välillä 600€–1400€/kk.

Työn aloitusajankohdaksi toivomme elokuuta, mutta tarvittaessa voit aloittaa myös myöhemmin syksyllä. Toimistolla työskentelyn lisäksi voit työskennellä välillä joustavasti myös etänä. 

Hae nyt!

Innostuitko? Haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi meille viimeistään maanantaina 6.6. osoitteeseen rekrytointi@y4works.fi. Pyydämme lähettämään CV:si ja hakemuskirjeesi PDF-tiedostona. Hakemuksessasi haluaisimme kuulla, miksi tämä rooli kiinnostaa sinua ja mikä tekisi sinusta mainion Customer Success Managerin. 

Valintaprosessi

Kutsumme jatkoon valitut hakijat vastaamaan video-muodossa pariin kysymykseemme. Videoiden perusteella kutsumme osan hakijoista etätapaamiseen kanssamme. Ilmoitamme rekrytointipäätöksestä jatkoon valituille henkilöille juhannukseen mennessä.

Kysymyksiä?

Hakuun ja rooliin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Y4:n rekrytoijaan Emmiin: emmi.lipponen@y4works.fi / 044 981 3501. Rooliin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä myös myyntitiimin vetäjään Ida-Mariaan: ida-maria@y4works.fi / 044 981 9072.

Lisätietoja:

Emmi Lipponen

Talent Acquisition Manager

emmi.lipponen@y4works.fi

+35844 981 3501

Muut avoimet työpaikat

Ura Y4 Worksilla

Tee työtä joka hymyilyttää. Tutustu meihin työnantajana.

Ajankohtaisia ajatuksia kasvusta ja (työ)elämästä

Tilaa Y4:n uutiskirje.

*Tietosuojaselosteen löydät täältä.