avoin työpaikka

|

13/01/2022

Avoin työpaikka

Marketing Consultant (brand & strategy)

Konsultointi

Jaa työpaikka:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

⭐️ Innostutko yritysbrändien tai markkinointistrategioiden kehittämisestä?
⭐️ Haluatko olla osa lämminhenkistä tiimiä rennon tehokkaassa kasvuyrityksessä?
⭐️ Kiehtooko sinua mahdollisuus ottaa konsulttina vastuu asiakasprojekteista?

Jos vastasit ‘kyllä’ niin suosittelemme lukemaan lisää. 

Mistä on kyse?

Etsimme Y4 Worksille markkinointikonsulttia. Tässä roolissa pääset osaamisesi mukaan auttamaan yrityksiä esimerkiksi markkinointistrategiassa, brändin kehittämisessä tai markkinoinnin operaatioiden kehittämisessä. Pääset ottamaan vastuun asiakasprojektista ja tukemaan erilaisia yrityksiä juuri heidän tarpeisiin sopivalla konsultoinnilla. 

Asiakkainamme on eri toimialojen pk-yrityksiä ja projektista riippuen työskentelet asiakkaan kanssa joko itsenäisesti tai parina toisen konsultin kanssa. Arjessa sinua tukevat markkinointikonsultti-kollegojesi lisäksi muu konsultointitiimi, joka koostuu esimerkiksi strategian, johtamisen ja myynnin osaajista. Voit hyödyntää työssäsi hyväksi havaitsemiamme käytäntöjä, mutta haluamme antaa sinulle myös tilaa luovuudelle ja mahdollisuuden toteuttaa konsultointia omalla tyylilläsi. 

Voit lukea sivuiltamme esimerkkejä toteuttamistamme konsultointiprojekteista, kuten tekemästämme brändiuudistuksesta.

Millainen Y4 Works on?

Y4 Worksilla olet osa kunnianhimoista ja rentoa yhteisöä modernissa kasvuyrityksessä. Olemme tukeneet palveluillamme jo tuhansia yrityksiä ja haluamme jatkaa kasvua määrätietoisella otteella. Yhteisönä meille on tärkeää, että jokainen pääsee innostumaan työstään ja saa työskennellä itselleen sopivalla tavalla. Tuemme sinua ihmisläheisellä johtamisella ja haluamme mahdollistaa hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä. Pystyt vaikuttamaan omiin työaikoihisi ja tekemään joustavasti töitä etänä tai toimistolla. 

Asiakastyössä meille tärkeitä arvoja ovat ratkaisukeskeisyys, konkreettisuus ja avoimuus. Kysymme aktiivisesti asiakkailta palautetta palveluistamme ja asiakaskokemus on esimerkiksi linkitetty konkreettisesti palkitsemismalliin.

Mitä odotamme markkinointikonsultilta?

Odotamme sinulta ennen kaikkea innostusta aidosti auttaa yrityksiä kehittämään heidän markkinointia! Lisäksi sinulta tulisi löytyä:

  • Vähintään 3 vuotta kokemusta yritysasiakkaiden tukemisesta heidän markkinointiin liittyen viimeisen viiden vuoden ajalta
  • Roolia tukeva korkeakoulututkinto 
  • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
  • Taitoa suunnitella omaa työskentelyäsi sekä hallita projekteja

Työsuhteesta

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja viikottainen työaikasi on 37,5h. Kuukausiansiosi on työsuhteen alussa vähintään 3900e/kk koostuen kiinteästä peruspalkasta ja asiakastyön bonuksesta. Puolen vuoden jälkeen kuukausiansiosi on vähintään 4100e/kk.

Voit työskennellä jollakin seitsemästä Suomen toimistostamme ja joustavasti myös etänä. Koronatilanteen salliessa tapaamme asiakkaita paljon kasvostusten ja mahdollisuus tavata asiakkaita erityisesti Uudellamaalla on eduksesi. Aloitusajankohdan suhteen olemme joustavia. 

Miten haen paikkaa?

Näetkö jo itsesi osana Y4 Worksia? Haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekrytointi(a)y4works.fi.

Voit kertoa työkokemuksestasi joko CV:llä tai linkkaamalla linkedin-profiilisi. Toivomme, että tuot selkeästi esiin vähintään kolmen vuoden kokemuksesi konsultoinnista tai muusta ulkoisen asiakkaan markkinoinnin tukemisesta. Haluaisimme myös kuulla, mitkä markkinoinnin osa-alueet ovat erityisesti vahvuuksiasi ja miten sinä haluaisit tukea yrityksiä!

Toivomme tehtävään hakijoita moninaisista taustoista. Hakuaika päättyy tiistaina 1.2. Hakemuksen jättämällä hyväksyt tietosuojaselosteen, jonka löydät nettisivuiltamme.

Kysymyksiä?

Kerromme mielellämme lisää roolista ja Y4 Worksista! Kysymyksissä voit olla yhteydessä Talent Agent Emmiin: +358 44 981 3501 (ma-to) / emmi.lipponen(a)y4works.fi

Lisätietoja:

Emmi Lipponen

Talent Agent

emmi.lipponen@y4works.fi

+358 44 981 3501

Muut avoimet työpaikat

Ura Y4 Worksilla

Tee työtä joka hymyilyttää. Tutustu meihin työnantajana.