Yritysneuvonta

Kasvuravistelu

Tarvitsetko sparraustukea yrityksesi kasvattamiselle? Tilaa yrityksellesi kolmen tunnin tehokas yritysneuvonta. Palvelun hinta on vain 699€ + alv.

Käteen sinulle jää:

  • Kirkas tilannekuva seuraavista askelista yrityksesi kehittämiseksi
  • Konkreettinen etenemissuunnitelma toteuttamista varten
  • Halutessasi pitkäaikainen kumppani yrityksesi kasvattamiseen

Kasvata ja suuntaa liiketoimintaasi ammattilaisen ohjauksella

Joskus kasvaminen vaatii tilanteen ja toimintaympäristön tarkastelua ulkopuolisin silmin. Yrityksen kehittäminen asiantuntijan kanssa antaa selkeyttä ja suuntaa liiketoiminnan kasvattamiselle. Yritysneuvojamme auttavat kokonaiskuvan hahmottamisessa, oikeiden valintojen tekemisessä sekä uusien kasvumahdollisuuksien havaitsemisessa.

Yritysneuvonnan sisältö

Muokkaamme yritysneuvonnan sisällön juuri sinun yritykseesi sopivaksi. Voit saada neuvonnalla tukea liiketoimintaympäristösi analysointiin, markkinointiin ja viestintään, myynnin kehittämiseen tai vaikkapa henkilöstösi sitouttamiseen. Autamme myös yrityksesi kehitys- ja rahoitusmahdollisuuksien kartoittamisessa.

Voit valita viereisistä osa-alueista tilanteeseesi sopivimman kokonaisuuden tai voimme keskittyä juuri sinun yrityksellesi ajankohtaiseen haasteeseen. Neuvonnan yleisrakenne pysyy kaikissa samana: aloitamme alkukartoituksella, mistä siirrymme itse neuvontaan. Tämän jälkeen luomme yrityksellesi etenemissuunnitelman ja käymme sen läpi loppusparrauksessa.

Hahmota yrityksesi ajantasainen liiketoimintaympäristö sekä tilanne. Hae asiantuntijan kanssa suunnat liiketoimintasi kehittämiselle ja suuntaamiselle.


Kasvata viestintäsi vaikuttavuutta selkeillä askelmerkeillä brändisi kehittämiseen, markkinoinnin vetävyyteen ja viestinnän automatisointiin sekä datapohjaiseen analysointiin.

Luo myyntiä tunnistamalla volyymin ja laadun kehitysmahdollisuudet. Toimiva myyntistrategia ja -prosessit tuovat lisäasiakkaita ja kasvattavat olemassa olevien asiakkuuksien arvoa.

Kehitä toimivia johtamisen käytänteitä, jotka mahdollistavat henkilöstön sitoutumisen sekä tehokkaan työotteen. Hyvällä henkilöstöjohtamisella olet luomassa yrityskulttuurista kilpailuetua.

Hahmottele kasvua mahdollistavat kehityshankkeet- ja toimenpiteet yrityksellesi. Kartoita asiantuntijan kanssa kehityshankkeittesi julkisrahoitusmahdollisuudet.

Saimme uskomattoman tärkeää tietoa ja tukea yrityksen kasvun mahdollisuuksien tavoittamisesta. Koemme, että saimme työkaluja yrittäjyyteen ja tärkeitä vinkkejä yrityksen keskeisiin lukuihin."

Asiakaspalaute, Y4 kehittämispalvelut

Konsultti pääsi todella hyvin kiinni siihen mitä teemme. Meillä oli hyvin laaja kattaus asioita, joihin halusimme konsultointia, ja koemme, että aikataulun puitteissa ehdittiin käymään asioita läpi juuri sopivassa suhteessa. Kiitos myös siitä, että meidät ohjattiin prosessin läpi niin selkeästi hakemuksen tekoa myöten.

Asiakaspalaute, Y4 konsultointi

Kiitos asiantuntevasta ja inspiroivasta sparrauksesta! Teette kyllä erinomaista työtä. Tuloksena saimme yrityksessämme B2B myynnin käyntiin ja yksi osa-aikainen työpaikkakin tämän johdosta muodostui. Odotukset ylittyivät!"

Asiakaspalaute, Y4 konsultointi

Tilaa helposti

Yritysneuvonnan hinta on 699€ + alv. Aikaasi palvelu vie enintään 3 tuntia. Täytä yhteystietosi ja tilaa neuvonta yrityksellesi jo tänään!

Kysy lisää

Jyry Lehtoniemi

jyry@y4works.fi
+358 40 072 6234

Katariina Kiviluoto

Katariina Kiviluoto

katariina@y4works.fi
+358 41 317 8559

Kare Suppanen

Kare Suppanen

kare.suppanen@y4works.fi
+358 50 438 0910

Y4 Works Oy

Olemme auttaneet yli 6000 yritystä onnistumaan liiketoiminnassaan perustamisesta kansainvälistymiseen. Autamme yrittäjiä kasvun kipupisteissä tarkoituksenmukaisen napakoilla neuvonnoilla, pidemmillä konsultaatioprojekteilla sekä auttamalla yrityksiä hakemaan rahoitusta kehityshankkeilleen.

Y4 Works on joukko kunnianhimoisia tekijöitä, joilla on halu vaikuttaa yhteiskuntaan. Autamme yrityksiä kasvamaan ja työnhakijoita löytämään uralleen suunnan. Ratkaisemme muuttuvan työelämän haasteita myös yhdessä julkisen sektorin kanssa.