Y4 Works logo
Y4 Kasvukumppani yrityksille

Markkinaselvitys

Räätälöidyt selvitykset kansainvälistymiseen

Markkinaselvitys - Mutkatonta apua kansainvälistymiseen

Kansainvälistyminen on iso ja haastava prosessi. Alussa yrityksen tulee arvioida esimerkiksi uuden markkinan potentiaalia, kannattavuutta, kilpailijoita, asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja koko liiketoimintaympäristöä. Kansainvälisille markkinoille ei kannata suunnata ilman yksityiskohtaista selvitystyötä.

 

Yritykset voivat aloittaa riskialttiin kansainvälistymisen hyödyntämällä julkista rahoitusta erilaisten yritystukien ja avustuksien muodossa. Me tarjoamme yrityksille mutkatonta apua kansainvälistymiseen hyödyntäen tuki-instrumentteja ja -palveluita parhaalla mahdollisella tavalla. Tehokas työkalu kansainvälistymisen aloittamiseen on esimerkiksi markkinaselvitys, joka voidaan toteuttaa Market Explorer -rahoituksen avulla.

Y4:n markkinaselvityksen hyödyt yritykselle

1

Luodaksemme parhaan mahdollisen markkinaymmärryksen keräämme pohjadataa useista eri lähteistä. Yhdistelemme tarkoitukseen parhaiten soveltuvia maksullisia ja julkisia tietokantoja ja apuna prospektoinnissa käytämme tekoälyä.

2

Tarkoin valitut ja laadukkaat datalähteet tuovat lisäarvoa tiedon analysointiin, markkinoiden ymmärrykseen sekä selvityksen jälkeisen toiminnan suunniteluun. Analyysin pohjalta annamme johdolle suosituksemme seuraavista toimenpiteistä.

3

Markkinaselvityksen jälkeen yrityksellä on pohja laadukkaalle kansainvälistymiselle, perusta kansainvälistymisstrategian muotoilulle sekä selkeä ymmärrys esimerkiksi markkinasta, kilpailijoista tai asiakkaiden ostokäyttäytymisestä. 

Mikä on markkinaselvitys?

Y4 Worksin markkinaselvitys luo kattavan pohjan optimaaliseen ja laadukkaaseen kansainvälistymiseen. Loimme tehokkaimman tavan pk-yrityksien markkinaymmärryksen kehittämiseen yhdistelemällä joukon tarkoituksenmukaisia maksullisia ja julkisia tietokantoja. Tekoälyavusteinen prospektointi ja käyttämämme järjestelmät tuovat yrityksesi panostukselle suurimman mahdollisen lisäarvon.

Markkinaselvityksemme auttaa yritystäsi esimerkiksi arvioimaan kansainvälistymisen kustannuksia ja hyötyjä euroissa, ymmärtämään kilpailijoita ja asiakkaita, hahmottamaan asiakkaan ostokäyttäytymistä ja tarpeita sekä suunnittelemaan markkinoille menoa. 

Y4 Works konsultointi

Miten markkinaselvitys toteutetaan?

Keräämme markkinaselvityksen pohjadataa useista eri lähteistä, jonka jälkeen analysoimme datan kokonaisvaltaisesti eri lähteitä yhdistäen. Analyysin pohjalta annamme suositukset johdon päätöksenteon tueksi.

Markkinaselvitys sopii kansainvälistymisprosessin kaikkiin vaiheisiin: kannattavuuden arviointiin, kohdemarkkinan ymmärtämiseen ja markkinoille menon suunnitteluun. Ulkoistetun markkinaselvityksen avulla uuteen markkinaan siirtyminen on mutkatonta.

Hanki markkinaselvitys tuettuna

Markkinaselvityksen voi hankkia myös erilaisten tuki-instrumenttien avulla. Julkiset instituutiot tarjoavat kansainvälistymiseen tukirahoitusta ja asiantuntijapalveluiden ostoa tuetusti. 

Y4 Worksin avulla saat laadukkaan markkinaselvityksen sekä rahoituksen sen tekoon vaivatta. Y4 Worksin rahoitusasiantuntijat tarjoavat apua ja neuvontaa rahoituksen hakuun ja kansainvälistymiseen suuntautuneet asiantuntijat laativat kattavan markkinaselvityksen. Markkinaselvityksen tekemiseen sopivia tuki-instrumentteja ovat muun muassa ELYn kehittämisavustus ja Business Finlandin Market Explorer.

Y4 Works tyo- ja urapolku

Kiinnostuitko?

Onko kansainvälistyminen ja markkinaselvityksen tekeminen ajankohtaista yrityksellesi? Haaveiletko uusien markkinoiden valloittamisesta? Me olemme apunasi. 

Asiantuntijamme neuvovat mielellään kansainvälistymisen ja sopivien tuki-instrumenttien kanssa. Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

Kysy lisää

Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme ja jutellaan lisää.

Emma-Lotta Annola

Emma-Lotta Annola

emma-lotta@y4works.fi
+358 41 314 6103

Viljami Kivistö

viljami@y4works.fi
+358 44 493 5435

Aleksi Nieminen

aleksi@y4works.fi
+358 41 317 5539

Henri Saarela

Henri Saarela

henri.saarela@y4works.fi
+358 44 981 6971

Jyry Lehtoniemi

Jyry Lehtoniemi

jyry@y4works.fi
+358 40 072 6234

Lauri Kosonen

Lauri Kosonen

lauri.kosonen@y4works.fi
+358 44 240 6832

Katso muut yrityspalvelumme

Kauttamme voit saada myös muita yrityspalveluja sekä tukea rahoituksen hankintaan.

Uutiskirje

Y4 Worksin uutiskirjeessä jaetaan vinkkejä yrittämiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja urasuunnitteluun alan parhailta asiantuntijoilta. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kartalla työelämän ajankohtaisista ilmiöistä!

Kysy lisää markkinaselvityksestä

Jätä yhteystietosi ja katso tallenne

Ajankohtaisia ajatuksia kasvusta ja (työ)elämästä

Tilaa Y4:n uutiskirje.

*Tietosuojaselosteen löydät täältä.