Luo strategiasi helposti kymmenellä kysymyksellä

Tekoälyn vallankumous strategiatyössä

Kuvittele maailma, jossa strategiset päätökset syntyvät nopeammin, ovat datavetoisempia ja täysin linjassa organisaationne ydinarvojen kanssa. Tämä ei ole tulevaisuuden visio; se on todellisuutta Suunta.ai:n avulla.

Luomalla maksuttoman tilin Suunta.ai sovellukseen pääset tutustumaan strategian luomiseen ja voit luoda yrityksestäsi nykytilan analyysin. Rekisteröidy nyt ja testaa sovellusta ilmaiseksi viisi päivää.

Luo strategiaa mutkattomasti

Suunta.ai:lla luot yrityksesi strategiset avaindokumentit mutkattomasti ilman konsultin apua. Vastaat vain kymmeneen kysymykseen, jonka jälkeen saat tekoälyn generoiman dokumentin käyttöösi. Suunta.ai:n avulla voit luoda kaikki olennaiset strategiat ja jatkokehittää dokumentteja helposti.

Suunta.ai oppii tuntemaan yrityksenne strategiset dokumentit ja tavoitteet. Voit ratkaista kehityshaasteita ja arjen tilanteita niin, että vastauksissa huomioidaan yrityksen strategia, brändi ja muut avainnäkökulmat.

Rekisteröidy nyt ja testaa sovellusta ilmaiseksi viiden päivän ajan.

Mitä Suunta.ai sisältää?

Nämä kaikki tärkeät dokumentit voit luoda tekoälyn avulla. Jokaisessa dokumentissa tekoäly esittää kymmenen kysymystä – vastaamalla niihin saat dokumentit käyttöösi.

Rekisteröityminen on ilmaista ja voit kokeilla sovellusta viisi päivää maksutta. Luot vain tilin yrityksellesi, niin pääset vastaamaan kysymyksiin ja luomaan ensimmäisen dokumentin.

Nykytilan analyysi on perusteellinen katsaus yrityksesi tämänhetkiseen suorituskykyyn ja markkina-asemaan. Se valaisee yrityksesi parannuskohteita ja mahdollisuuksia.

Liiketoimintasuunnitelma määrittelee yrityksesi tavoitteet, strategiat ja toimenpiteet kestävään kasvuun ja menestykseen.

Strategia on suunnitelmasi menestykseen: selkeä polku, jota pitkin yrityksesi kulkee tavoitteiden ja vision saavuttamiseksi.

Brändistrategia on yrityksesi identiteetin muotoilua ja viestintää, jonka avulla erottaudut kilpailijoista ja luot tunnettuutta.

Markkinointisuunnitelma on toimenpidepaketti, joka määrittelee, kuinka tavoitat kohderyhmäsi ja kommunikoit arvosi heille tehokkaasti.

Henkilöstösuunnitelma on yrityksesi kasvun moottori, joka varmistaa, että oikeat ihmiset ovat oikeissa tehtävissä ja heillä on tarvittavat resurssit ja tuki.

Digistrategia on yritysesi kartta digitaaliseen maailmaan. Se ohjaa, kuinka hyödynnät teknologiaa ja digitaalisia kanavia liiketoimintasi edistämiseen.

Kansainvälistymisstrategia tarjoaa suunnitelman, jonka avulla navigoit globaalien markkinoiden haasteiden läpi ja saat kilpailuetua kansainvälisellä tasolla.

Mutkaton ja turvallinen tapa ottaa tekoäly käyttöön organisaatiossa

Suunta.ai on helppo tapa aloittaa tekoälyn käyttö tiimissä, eikä se vaadi erityistä teknistä osaamista. Voit itse valita, että ketkä kehittävät organisaatiossanne strategiaa ja ketkä pääsevät vain chattiin.

Käytettäessäsi Suunta.ai:ta, kirjoittamiasi sisältöjä ei käytetä kielimallien koulutukseen. Työkalu perustuu viimeisimpien kielimallien osaamiseen.

Hinnoittelu

Solo

Alkaen 75 € kuukaudessa

Oma strategiatyökalusi ja henkilökohtainen avustajasi.

  • Rajaton pääsy kaikkiin työkaluihin
  • Interaktiivinen chat-avustaja
  • Strategian toteutustuki yhdelle käyttäjälle

Team

Alkaen 100 € kuukaudessa

Yhteistyöllä tehokkaaseen strategiaan

  • Dokumenttien luominen avainhenkilöiden kanssa
  • Chat-avustaja jokaisen tiimiläisen tukena
  • Auttaa viemää strategiaa käytäntöön

Konsultti käytön tueksi

Voit myös hankkia konsultin apua kehitystyöhön hintaan 200 € / tunti.

Autamme:

  • Sovelluksen käyttöönotossa
  • Strategioiden luomisessa
  • Toimeenpanon suunnittelussa ja toteutuksessa

Miksi kehittää yhdessä?

Konsultointi

SAAT OTETTUA AJAN KEHITYSTYÖLLE

Aika on rajallista. Kanssamme voit keskittyä kehitystyöhön, joka on räätälöityä, kustannustehokasta ja vaikuttavaa.

Konsultointi

ISO VAIKUTUS LYHYESSÄ AJASSA

Tee kehitystyö strukturoidusti, ulkopuolisen näkemyksen vauhdittamana ja saavuta merkityksellisiä tuloksia lyhyellä aikavälillä.

Konsultointi

SELKEÄ SUUNTA KASVULLE

Strategia on yrityksen punainen lanka ja sen kehitys luo selkeyttä liiketoimintaan. Saat suunnan ja välineet yrityksesi määrätietoiseen kasvattamiseen.

Etsitkö kumppania liiketoimintasi kehittämiseen?

Y4 Works on kumppanisi kasvussa. Ratkaisemme yritystoimintasi haasteet ja autamme yritystäsi saavuttamaan tavoitteet tehokkaasti aina yrityksen perustamisesta kansainvälistymiseen saakka. 

Täytä viereinen yhteydenottolomake – olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kare Oja

Ota yhteyttä

Kare Oja

kare@y4works.fi

+358 50 533 1807

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.