Y4 Works logo

konsultointi

Strategia

Suuntaa liiketoimintaasi ymmärryksellä

Luo lähtökohdat kestävälle kasvulle

Määrittellään yrityksellesi selkeä suunta, kirkas visio sekä kunnianhimoiset mutta realistiset tavoitteet. Laadimme yhdessä yrityksellesi strategian, joka suuntaa liiketoimintaasi kohti tavoitteita ja visiota. Selkeä strategia tukee yrityksesi kestävää kasvua ja vahvistaa kilpailukykyä. 

Tarjoamme räätälöityä konsultointipalvelua strategian, tuottavuuden ja digitalisaation teemoihin syventyen. Kanssamme saat otettua ajan strategiselle kehitystyölle ja teemme yhdessä vaikuttavia ratkaisuja yrityksesi kasvun tueksi. Asiantuntijoidemme kanssa saat suunnan ja työkalut yrityksesi määrätietoiseen kasvattamiseen.

Räätälöidyt konsultointipalvelut

1. Analyysi

Riittävän syvällinen ymmärrys yrityksesi tilanteesta ja tarpeista mahdollistaa sopivien kehitysaskeleiden valinnan yrityksesi potentiaalin saavuttamiseksi.

2. Yritys- tai kasvustrategia

Selkeä suunta ja toimintasuunnitelma ovat onnistuvan yrityksen parhaat työkalut. Yhdessä rakennamme selkeän strategian, joka ohjaa liiketoimintaasi kohti kestävää kasvua, kilpailuetujen syventämistä ja markkinoiden mahdollisuuksia.

3. Tuottavuuden kehittäminen

Tuottavuuden kehittäminen on avain kannattavaan liiketoimintaan. Tunnistamme pullonkaulat ja mahdollisuudet joko prosesseissa tai yrityksen taloudessa. Haemme keinot, joiden avulla tehostat toimintaasi sekä säästät aikaa ja resursseja.

4. Digistrategia

Autamme navigoimaan digitaalisten mahdollisuuksien aallokossa. Määrittelemme yhdessä liiketoiminnalliset mahdollisuutesi, asetamme tavoitteet, valitsemme oikeat teknologiat ja rakennamme suunnitelman, joka ohjaa ottamaan kaikki irti digiratkaisuista.

asiakastarina

“Uskon, että strategiakonsultoinnista olisi hyötyä niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille.”

Ortopediainnovaatio Askel Healthcare vei strategiansa kirjalliseen muotoon.

Kumppanisi kasvussa

Autamme yrityksiä kasvamaan rouhean konsultoinnin avulla. Konsultoinnin laajuus riippuu yrityksesi tarpeista, tyypillinen kesto on 3–10 päivää. Meiltä saat myös asiantuntijoidemme jatkuvaa tukea suunnitelmiesi toteuttamiseen kvartaaleittain – haluamme olla kasvusi tukena ja edistää yrityksesi kehitystä. Lisäksi tarjoamme konsultointia tietyin ehdoin tuettuna tai maksuttomana neuvontana.

Luodaan yhdessä yrityksesi kasvua tukeva yritysstrategia. Räätälöimme kokonaisuuden juuri sinun tarpeidesi ympärille. Saat kokeneet konsultit avuksesi luomaan kestäviä ratkaisuja juuri sinun yrityksellesi.

Tarjoamme asiantuntijoidemme apua suunnitelmiesi toteuttamiseen, olipa kyse sitten strategiasta, markkinoinnista, rekrytoinneista tai muista toimenpiteistä. Olemme tukenasi jokaisessa vaiheessa. Palvelun hinta on 220€/kk, joka sisältää seurantatapaamisen kvartaaleittain.

Tutustu jatkuvaan tukeen

Tarjoamme konsultointia tietyin ehdoin myös tuettuna ja maksuttomana neuvontana. Esimerkiksi Työllistä Taidolla, Startti Plus ja Yrittäjyysbuusti ovat ehtojen täyttyessä yrittäjälle maksuttomia palveluita.

Kokonaisvaltainen kumppanuus

Yrityksesi strategiakumppanina luomme kestävää kasvua yhdistelemällä tavoitteellista strategiatyötä, markkinaymmärrystä sekä tarkoituksenmukaisia kehityshankkeita ja yritysrahoituksia. Strategiakumppanuus mahdollistaa kokonaisvaltaisen liiketoiminnan kehittämisen ja menestyksen pitkäjänteisen rakentamisen.

Miksi kehittää yhdessä?

SAAT OTETTUA AJAN KEHITYSTYÖLLE

Aika on rajallista. Kanssamme voit keskittyä kehitystyöhön, joka on räätälöityä, kustannustehokasta ja vaikuttavaa.

ISO VAIKUTUS LYHYESSÄ AJASSA

Tee kehitystyö strukturoidusti, ulkopuolisen näkemyksen vauhdittamana ja saavuta merkityksellisiä tuloksia lyhyellä aikavälillä.

SELKEÄ SUUNTA KASVULLE

Strategia on yrityksen punainen lanka ja sen kehitys luo selkeyttä liiketoimintaan. Saat suunnan ja välineet yrityksesi määrätietoiseen kasvattamiseen.

blogi

Miksi strategiatyön tekeminen kannattaa?

Strategiatyö on keskeinen osa liiketoiminnan kehittämistä, mutta mitä hyötyjä siitä on yritykselle.

Aika kasvulle?

Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Keskustele asiantuntijoidemme kanssa, missä haasteissa voisimme auttaa yritystäsi eteenpäin.

Tapaamisessa voimme:

  • Kartoittaa yrityksesi kehityshaasteita
  • Selvittää, miten voit rahoittaa kehitysprojekteja
  • Tarjota yrityksellesi vaihtoehtoja liiketoiminnan kasvuun

Varaa itsellesi 30 minuutin maksuton tapaaminen.

Etsitkö kumppania liiketoimintasi kehittämiseen?

Y4 Works on kumppanisi kasvussa. Ratkaisemme yritystoimintasi haasteet ja autamme yritystäsi saavuttamaan tavoitteet tehokkaasti aina yrityksen perustamisesta kansainvälistymiseen saakka. 

Täytä oheinen yhteydenottolomake – olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Henri Saarela

Henri Saarela

henri.saarela@y4works.fi

+358 44 981 6971

Jani Talasma

Jani Talasma

jani@y4works.fi

+358 41 317 8961

Jyry Lehtoniemi

Jyry Lehtoniemi

jyry@y4works.fi

+358 40 072 6234

Ota yhteyttä konsultointiiin liittyen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.