Y4 Works logo

konsultointi

Innovaatiot ja kansainvälistyminen

Onnistu uuden luomisessa ja laajene uusille markkinoille

Uudista ja laajenna horisonttisiasi

Luo uusia innovaatioita, kasvata ymmärrystäsi uusista markkinoista ja vauhdita kasvuasi julkisten rahoitusinstrumenttien avulla. Autamme sinua navigoimaan muutoksessa, ymmärtämään kulttuurisia ja liiketoiminnallisia haasteita sekä rakentamaan vahvan pohjan kansainväliselle menestykselle. 

 

Tarjoamme räätälöityä konsultointipalvelua tuotteistuksen ja pilotoinnin, IPR-strategioiden sekä kansainvälistymisen teemoihin syventyen. Kanssamme saat otettua ajan innovaatioiden ja kansainvälistymisen edistämiseen – teemme yhdessä vaikuttavia ratkaisuja yrityksesi kasvun tueksi. Asiantuntijoidemme kanssa saat suunnan ja työkalut yrityksesi määrätietoiseen kasvattamiseen.

Räätälöidyt konsultointipalvelut

1. Tuotteistus ja pilotointi

Muunnamme ideat selkeiksi, markkinoille soveltuviksi tuotteiksi tai palveluiksi. Pilotointi mahdollistaa kokeilemisen käytännössä, varmistaen, että olet valmis vastaamaan markkinoiden haasteisiin ja hyödyntämään mahdollisuudet täysimääräisesti.

2. Markkinatutkimukset

Saa syvällinen ymmärrys markkinoistasi, kohdeyleisöstäsi ja kilpailijoistasi. Autamme sinua tunnistamaan mahdollisuudet, haasteet ja trendit, jotka vaikuttavat liiketoimintaasi. Tällöin voit tehdä ymmärrykseen perustuvia päätöksiä ja suunnata resurssisi tehokkaasti.

3. IPR-strategia

Patentit, tavaramerkit ja tekijänoikeudet ovat keskeisiä yrityksen arvon ja kilpailuedun suojaamisessa. IPR-strategiamme auttaa sinua tunnistamaan, hallinnoimaan ja optimoimaan aineetonta omaisuuttasi liiketoimintasi tueksi.

4. Yritysrahoitukset

Osaan yrityksen kehityshankkeista voi saada julkista tukea. Kanssamme voit tunnistaa olennaiset rahoitusinstrumentit ja hakea niitä alhaisella riskillä kehittämisesi tueksi ja mahdollistajaksi.

asiakastarina

“Selkeä ja analyyttinen ote kansainvälistymisen suunnittelemiseen. Saimme asioita eteenpäin jo konsultoinnin aikana, emmekä vain suunnitelleet paperilla.”

Perheyritys Cailap Oy suunnitteli kanssamme strategian kansainvälistymiselle ja sen rahoitukselle.

Kumppanisi kasvussa

Autamme yrityksiä kasvamaan rouhean konsultoinnin avulla. Konsultoinnin laajuus riippuu yrityksesi tarpeista, tyypillinen kesto on 3–10 päivää. Meiltä saat myös asiantuntijoidemme jatkuvaa tukea suunnitelmiesi toteuttamiseen kvartaaleittain – haluamme olla kasvusi tukena ja edistää yrityksesi kehitystä. Lisäksi tarjoamme konsultointia tietyin ehdoin tuettuna tai maksuttomana neuvontana.

Laadimme yhdessä strategian kansainvälistymiseen, hyödynnämme sopivat julkiset rahoitukset ja onnistumme uusien innovaatioiden tuotteistuksessa. Räätälöimme kokonaisuuden juuri sinun tarpeidesi ympärille. Saat kokeneet konsultit avuksesi luomaan kestäviä ratkaisuja juuri sinun yrityksellesi.

Tarjoamme asiantuntijoidemme apua suunnitelmiesi toteuttamiseen, olipa kyse sitten strategiasta, markkinoinnista, rekrytoinneista tai muista toimenpiteistä. Olemme tukenasi jokaisessa vaiheessa. Palvelun hinta on 220€/kk, joka sisältää seurantatapaamisen kvartaaleittain.

Tutustu jatkuvaan tukeen

Hanki Business Finlandin 6000 euron avustuksen avulla ulkopuolista asiantuntemusta uusien innovaatioiden kehittämiseen. Tuki on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi, kansainvälistä potentiaalia omaava tuote tai palvelu.

Tutustu Innovaatioseteliin

Tarjoamme yrityksille räätälöityä ja mutkatonta apua kansainvälistymiseen hyödyntäen julkisia tuki-instrumentteja ja -palveluita parhaalla mahdollisella tavalla. Luomme parhaan mahdollisen markkinaymmärryksen yhdistelemällä eri datalähteitä. Markkinatutkimuksen jälkeen yrityksellä on pohja laadukkaalle kansainvälistymiselle, perusta kansainvälistymisstrategian muotoilulle sekä selkeä ymmärrys esimerkiksi markkinasta, kilpailijoista tai asiakkaiden ostokäyttäytymisestä.

Lue lisää

Hae rahoitusta yrityksesi kehittämisen ja kansainvälistymisen tueksi. Autamme sinua oikeiden tuki-instrumenttien valitsemisessa, hakemusten tekemisessä sekä kehitysprojekteissa.

Lue lisää

Varaa lakineuvonta

Varaa tunnin neuvontatapaaminen kansainvälisen oikeuden ja kv-liiketoiminnan asiantuntija sekä liikkeenjohdon konsultti Niklas Koskimiehen kanssa. 

Tapaamisessa voidaan käydä läpi esimerkiksi:

  • kaupallistamista
  • rahoituksia
  • teollisoikeuksia (IPR) ja
  • osakassopimuksia.

Kokonaisvaltainen kumppanuus

Yrityksesi strategiakumppanina luomme kestävää kasvua yhdistelemällä tavoitteellista strategiatyötä, markkinaymmärrystä sekä tarkoituksenmukaisia kehityshankkeita ja yritysrahoituksia. Strategiakumppanuus mahdollistaa kokonaisvaltaisen liiketoiminnan kehittämisen ja menestyksen pitkäjänteisen rakentamisen.

Miksi kehittää yhdessä?

SAAT OTETTUA AJAN KEHITYSTYÖLLE

Aika on rajallista. Kanssamme voit keskittyä kehitystyöhön, joka on räätälöityä, kustannustehokasta ja vaikuttavaa.

ISO VAIKUTUS LYHYESSÄ AJASSA

Tee kehitystyö strukturoidusti, ulkopuolisen näkemyksen vauhdittamana ja saavuta merkityksellisiä tuloksia lyhyellä aikavälillä.

SELKEÄ SUUNTA KASVULLE

Strategia on yrityksen punainen lanka ja sen kehitys luo selkeyttä liiketoimintaan. Saat suunnan ja välineet yrityksesi määrätietoiseen kasvattamiseen.

blogi

Mikä on julkisen rahoituksen rooli suomalaisten yritysten kansainvälistymisessä?

Julkiset tuki-instrumentit ovat väline tukea Suomen talouden kasvua, suomalaisten yritysten kilpailukykyä ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Aika kasvulle?

Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Keskustele asiantuntijoidemme kanssa, missä haasteissa voisimme auttaa yritystäsi eteenpäin.

Tapaamisessa voimme:

  • Kartoittaa yrityksesi kehityshaasteita
  • Selvittää, miten voit rahoittaa kehitysprojekteja
  • Tarjota yrityksellesi vaihtoehtoja liiketoiminnan kasvuun

Varaa itsellesi 30 minuutin maksuton tapaaminen.

Etsitkö kumppania liiketoimintasi kehittämiseen?

Y4 Works on kumppanisi kasvussa. Ratkaisemme yritystoimintasi haasteet ja autamme yritystäsi saavuttamaan tavoitteet tehokkaasti aina yrityksen perustamisesta kansainvälistymiseen saakka. 

Täytä oheinen yhteydenottolomake – olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Niklas Koskimies

niklas@y4works.fi

+358 44 241 6314

Kiira Grönroos

Kiira Grönroos

kiira@y4works.fi

+358 40 779 1717

Kimmo Rouhiainen

Kimmo Rouhiainen

kimmo@y4works.fi

+358 44 244 0938

Ota yhteyttä konsultointiin liittyen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.