Y4 Works logo
Y4 Works palvelut työnhakijoille

TYÖNHAKIJOILLE

Elämäsi uraohj(a)us.

Löydä suunta urallesi valmentajiemme kanssa. Suuri osa palveluista on saatavana maksuttomasti.

Haluamme mullistaa työnhaun kokemuksen. Työttömyyden ja työnhaun ei tarvitse olla negatiivinen kokemus, jonka läpi jokaisen pitää selviytyä yksin. Sen sijaan ajanjakso voi tarjota oivalluksen hetkiä, uuden oppimista sekä tukea niin omalta uravalmentajalta kuin toisilta samassa tilanteessa olevilta.

työhönvalmennukset

Kaupan, matkailu- ja ravintola-alan työllistymispalvelu

Henkilökohtaista apua ja valmennusta kaupan, matkailu- ja ravintola-alan työtehtäviin hakeutumiseen. Palveluun osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta alalta.

yrittäjäksi

Yrittäjyyskoulutukset

Aloita urasi yrittäjänä tai hanki osaamista yrityksen perustamiseen ja kasvattamiseen. Tarjoamme palvelua yrittäjyydestä kiinnostuneille ja liiketoimintaa aloittaville yrittäjille.

valmennukset

Muutosturva

Yksilöllinen uravalmennus irtisanomistilanteissa. Tarjoamme sinulle uravalmennusta muuttuneen elämäntilanteen ja työnhaun tueksi.

koulutukset ja rekrytointi

RekryKoulutukset

Opiskele itsellesi työpaikka työelämälähtöisellä RekryKoulutuksella. Tarjoamme erityisesti myyntiin ja markkinointiin erikoistuvia koulutuksia.

Uutta urasuuntaa.
Toimipistettä ympäri Suomea
Arvio valmentajistamme asteikolla 1-5

Koulutus on auttanut minua viemään eteenpäin valmistelujani oman yrityksen perustamiseen. Olen saanut itseluottamusta sekä paljon kannustusta, innostusta ja tietoa. Koulutuksen rakenne on sopinut minulle erittäin hyvin ja olen saanut arvokkaita kontakteja.

Ryhmävalmennuksen suuri anti oli vertaistuki ja myöskin valmentajien kannustava ote antoi hyvän suunnan omille ajatuksille. Valmennuksen myötä olen pystynyt jäsentämään omia tarpeitani ja toiveitani jatkon suhteen aivan eri tasolla kuin aikaisemmin.

Terveiset, että tämä oli positiivinen kokemus TE-keskuksen kautta olevasta koulutuksesta. Tämä oli hauska, innostava, persoonat huomioon ottava kokonaisuus.

Tutustu meihin työnantajana

Kytkin

Yhteisö Y4: Urapalveluiden asiakkaille

Ota yhteyttä

Otso Kratz

Otso Kratz

Head of Partnerships and career coaching

Minna Korhonen

Minna Korhonen

Senior Career Coach

Elena Barrios

Career Coach

Pia Luostarinen

Career Coach

Paula Ranta

Paula Ranta

Career Coach

Minja Konttori

Career Coach & Recruitment Consultant

Tomy Kuokkanen

Tomy Kuokkanen

Trainer & Business Advisor

Tero Turunen

Tero Turunen

Trainer

Eetu Kukila

Project Coordinator

Aliisa Hautaviita

Aliisa Hautaviita

Trainer

Y4 Works Oy

Y4 on yritysten ja työnhakijoiden kasvukumppani. Tarjoamme tuoreimmat näkemykset liiketoiminnan kehittämiseen, oman uran löytämiseen sekä yrittämiseen. Meiltä saat monipuoliset konsultointipalvelut, koulutukset ja valmennukset joustavasti ympäri Suomea.

Teemme töitä yhteiskunnan kipupisteissä julkisen sektorin ratkaisukumppanina. Tämän vuoksi saat meiltä palveluita myös tuettuna.

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.