Y4 Works logo

Konsultointi

Kumppanisi kasvussa.

Autamme yrityksiä kasvamaan strategisen konsultoinnin avulla. Katso meidän kaikki konsultointipalvelut.

Konsultointi yrityksille

Konsultointi

Konsultointi

Tarjoamme konsultointia liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvun edistämiseen, kun haasteena on vaikkapa strategian päivittäminen, markkinoinnin kehittäminen tai uuden idean kaupallistaminen.

Konsultointi

Muut palvelumme

Meiltä saat konsultoinnin lisäksi kuukausimaksullisia yrityspalveluita. Toimimme myös ELY-keskuksen ja Business Finlandin kumppanina monissa tuetuissa palveluissa.

Konsultointi

Yritysrahoitukset

Autamme yritystäsi julkisten rahoitusten ja yritystukien hakemisessa ja hyödyntämisessä. Kauttamme saat apua sekä avustusten hakemiseen että projektin suunnitteluun ja toteutukseen, yhden luukun periaatteella.

Asiakkaitamme

Tekoälyn vallankumous strategiatyössä

Kuvittele maailma, jossa strategiset päätökset syntyvät nopeammin, ovat datavetoisempia ja täysin linjassa organisaationne ydinarvojen kanssa. Tämä ei ole tulevaisuuden visio; se on todellisuutta Suunta.ai:n avulla. Luo strategiasi helposti kymmenellä kysymyksellä ilman konsultin apua.

Palvelumme työnhakijoille

Konsultointi

Valmennukset

Valmennamme sinut työnhakuun tai uudelle uralle. Uravalmennuksissamme opetamme työnhakutaitoja, autamme löytämään mielekkään uran tai annamme vaihtoehtoja opiskelu- tai työkokeilupaikan löytämiseen.

Konsultointi

RekryKoulutukset

Järjestämme yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksia, jonka aikana työnhakijat koulutetaan työtehtävään. Koulutuksen ja työharjoittelun lopuksi opiskelija rekrytoidaan yritykseen.

Konsultointi

Yrittäjyyskoulutukset

Järjestämme maksuttomia yrittäjyyskoulutuksia työnhakijoille. Koulutuksissa perehdytään yrittäjyyden kannalta tärkeisiin teemoihin ja autetaan menestyvän yrityksen perustamisessa. 

Konsultointi

Yhdistimme tuhansista asiakaskohtaamisista keräämämme opit yksiin kansiin

Kohti strategista kasvua -opas kokoaa parhaat neuvot ja työkalut liiketoiminnan strategiseen kasvattamiseen. Opas rakentaa ymmärrystä yrityksesi nykytilasta ja tukee sinua kohti menestystä. ⁠

Aika yrityksen kasvulle?

Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Keskustele asiantuntijoidemme kanssa, missä haasteissa voisimme auttaa yritystäsi eteenpäin.

Tapaamisessa voimme:

  • Kartoittaa yrityksesi kehityshaasteita
  • Tarjota yrityksellesi vaihtoehtoja liiketoiminnan kasvuun
  • Selvittää miten voit rahoittaa kehitysprojekteja

Varaa itsellesi 30 minuutin maksuton tapaaminen.

Ajankohtaista

Yritysasiakasta
+
Uutta urasuuntaa
+
Arvio konsulteistamme asteikolla 1-5

Saimme uskomattoman tärkeää tietoa ja tukea yrityksen kasvun mahdollisuuksien tavoittamisesta. Koemme, että saimme työkaluja yrittäjyyteen ja tärkeitä vinkkejä yrityksen keskeisiin lukuihin."

Konsultti pääsi todella hyvin kiinni siihen mitä teemme. Meillä oli hyvin laaja kattaus asioita, joihin halusimme konsultointia, ja koemme, että aikataulun puitteissa ehdittiin käymään asioita läpi juuri sopivassa suhteessa. Kiitos myös siitä, että meidät ohjattiin prosessin läpi niin selkeästi hakemuksen tekoa myöten."

Kiitos asiantuntevasta ja inspiroivasta sparrauksesta! Teette kyllä erinomaista työtä. Tuloksena saimme yrityksessämme B2B myynnin käyntiin ja yksi osa-aikainen työpaikkakin tämän johdosta muodostui. Odotukset ylittyivät!"

Y4 Insights

Haluatko saada parhaat neuvot liiketoiminnan kehittämiseen ja asiantuntijoiden erinomaiset vinkit yritystoiminnan eri osa-alueille? Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi ja pysy ajan tasalla yritysmaailman käänteistä.

Y4 Works Oy

Y4 on yritysten ja työnhakijoiden kasvukumppani. Tarjoamme tuoreimmat näkemykset liiketoiminnan kehittämiseen, oman uran löytämiseen sekä yrittämiseen. Meiltä saat monipuoliset konsultointipalvelut, koulutukset ja valmennukset joustavasti ympäri Suomea.

Teemme töitä yhteiskunnan kipupisteissä julkisen sektorin ratkaisukumppanina. Tämän vuoksi saat meiltä palveluita myös tuettuna.

Jätä meille viesti niin olemme yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojaselosteen mukaisesti.

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.