Työn uudistaja.

Olemme yritysten kasvukumppani ja urapolkujen rakentaja. Katso palvelumme.

Yrityksesi
kasvukumppani

Rohkeaa yrityksesi kasvattamista. Autamme liiketoiminnan kehittämisessä, kun haasteena on vaikkapa strategian päivittäminen, markkinoinnin kehittäminen tai uuden idean kaupallistaminen. Moni palveluistamme on saatavilla myös tuettuna.

Urapolkusi
rakentaja

Jokaisella on oikeus innostua. Autamme työnhakijoiden ja -tekijöiden urasuunnan löytämisessä ja osaamisen päivittämisessä. Tarjoamme tukea antavan yhteisön silloin, kun tavoitteena on yrityksen perustaminen, työelämään kiinni pääseminen tai tilanteessa selviäminen.

Aika kasvulle?

Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Keskustele asiantuntijoidemme kanssa, missä haasteissa voisimme auttaa yritystäsi eteenpäin.

Varaa itsellesi 45 minuutin maksuton tapaaminen.

5000

Yritysasiakasta.

60

Työllistyminen urapalveluista (2020).

4

Arvio konsulteistamme asteikolla 1-5.

Ura Y4 Worksilla

Tee työtä joka hymyilyttää. Tutustu meihin työnantajana ja katso avoimet työpaikat.

Uutiskirje

Juttuja yrittäjyydestä, bisneksestä ja (työ)elämästä. Liity mukaan postituslistalle ensimmäisten joukossa.

Y4 Works Oy

Y4 Works on joukko kunnianhimoisia tekijöitä, joilla on halu vaikuttaa yhteiskuntaan. Autamme yrityksiä kasvamaan ja työnhakijoita löytämään uralleen suunnan. Ratkaisemme muuttuvan työelämän haasteita yhdessä julkisen sektorin kanssa.

Vuonna 2019 perustettu Y4 on kasvanut laajaksi asiantuntijoiden yhteisöksi ympäri Suomea. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella, Rovaniemellä, Jyväskylässä ja Oulussa.