Kumppanisi kasvussa.

Autamme yrityksiä kasvamaan ja työnhakijoita löytämään uralleen suunnan. Katso palvelumme.

Palvelumme yrityksille

Kasvupalvelut ja liikkeenjohdon konsultointi

Konsultointi

Autamme liiketoiminnan kehittämisessä, kun haasteena on vaikkapa strategian päivittäminen, markkinoinnin kehittäminen tai uuden idean kaupallistaminen. Moni palveluistamme on saatavilla myös tuettuna. 

Tuetut palvelut

Toimimme ELY-keskuksen ja Business Finlandin kumppanina monissa tuetuissa palveluissa. Näihin palvelukokonaisuuksiin kuuluvat esim. ELY:n Yritysten Kehittämispalvelut ja RekryKoulutukset. Autamme asiakkaitamme myös julkisen rahoituksen hakemisessa.

Nettisivupaketit

Sen sijaan, että auttaisimme yrityksiä pelkästään strategisella tasolla, meiltä saat myös konkreettista apua esimerkiksi nettisivujen, markkinoinnin ja mainonnan tai rekrytointien osalta. Lue lisää nettisivupaketeistamme, joilla saat tyylikkäät nettisivut järkevään hintaan.

Y4 Works - Työhönvalmennus

Aika yrityksen kasvulle?

Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Keskustele asiantuntijoidemme kanssa, missä haasteissa voisimme auttaa yritystäsi eteenpäin.

Tapaamisessa voimme:

  • Kartoittaa yrityksesi kehityshaasteita
  • Selvittää miten voit rahoittaa kehitysprojekteja tuetusti
  • Tarjota yrityksellesi vaihtoehtoja liiketoiminnan kasvuun

Varaa itsellesi 45 minuutin maksuton tapaaminen.

Palvelumme työnhakijoille

Työ- ja urapolku

Valmennamme sinut työnhakuun tai uudelle uralle. Ryhmämuotoisissa uravalmennuksissamme opetamme työnhakutaitoja, autamme löytämään mielekkään uran tai annamme vaihtoehtoja opiskelu- tai työkokeilupaikan löytämiseen.

Y4 Works palvelut työnhakijoille

RekryKoulutukset

Järjestämme yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksia, jonka aikana työnhakijat koulutetaan työtehtävään. Koulutuksen ja työharjoittelun lopuksi opiskelija rekrytoidaan yritykseen.

Yrittäjyyskoulutukset

Järjestämme maksuttomia yrittäjyyskoulutuksia työnhakijoille. Yrittäjyysbuusti -koulutuksessa perehdytään yrittäjyyden kannalta tärkeisiin teemoihin ja autetaan menestyvän yrityksen perustamisessa. 

Tukea työnhakuun

Jokaisella on oikeus innostua. Autamme työnhaussa, urasuunnan löytämisessä ja osaamisen päivittämisessä. Tarjoamme tukea antavan yhteisön myös silloin, kun tavoitteenasi on yrityksen perustaminen, työelämään kiinni pääseminen tai tilanteessa selviäminen.

Yritysasiakasta
Uutta urasuuntaa
Arvio konsulteistamme asteikolla 1-5
Y4 Worksin uravalmentajat Eeva ja Minna

Y4 Afterit uravalmentajille

Design Your Life: hyödynnä unelmointia uravalmennustyössäsi

Uravalmentaja: onko Life Design -menetelmä tuttu? Tule oppimaan, kuinka hyödynnät muotoilualan oppeja uravalmennustyössäsi Y4:n virtuaalisille aftereille 27.10!

Saimme uskomattoman tärkeää tietoa ja tukea yrityksen kasvun mahdollisuuksien tavoittamisesta. Koemme, että saimme työkaluja yrittäjyyteen ja tärkeitä vinkkejä yrityksen keskeisiin lukuihin."

- Asiakaspalaute, Y4 kehittämispalvelut

Mahtavaa oli se, että puhuit suoraan asioista, joista ei saa nykyään puhua. Viimeinen sparraus voidaan mun puolesta pitää vaikka kahvikupin ääressä. Oli sen verran mukavaa näin etänäkin."

- Asiakaspalaute, Y4 yritysneuvonta

Kiitos asiantuntevasta ja inspiroivasta sparrauksesta! Teette kyllä erinomaista työtä. Tuloksena saimme yrityksessämme B2B myynnin käyntiin ja yksi osa-aikainen työpaikkakin tämän johdosta muodostui. Odotukset ylittyivät!"

- Asiakaspalaute, Y4 konsultointi

Miten voimme olla avuksi?

Täytä viereinen yhteydenottolomake, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Uutiskirje

Y4 Worksin uutiskirjeessä jaetaan alansa parhailta asiantuntijoilta vinkkejä eri yritystoiminnan osa-alueisiin. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kartalla tämän hetkisistä liiketoiminnan kehittämismahdollisuuksista!