Kumppanisi kasvussa.

Autamme yrityksiä kasvamaan ja työnhakijoita löytämään uralleen suunnan. Katso palvelumme.

Palvelumme yrityksille

Konsultointi

Autamme liiketoiminnan kehittämisessä, kun haasteena on vaikkapa strategian päivittäminen, markkinoinnin kehittäminen tai uuden idean kaupallistaminen. Moni palveluistamme on saatavilla myös tuettuna. 

Tuetut palvelut

Toimimme ELY-keskuksen ja Business Finlandin kumppanina monissa tuetuissa palveluissa. Näihin palvelukokonaisuuksiin kuuluvat esim. ELY:n Yritysten Kehittämispalvelut ja RekryKoulutukset.

Yritysrahoitukset

Kaipaatko rahoitusta yrityksesi kehittämiseen? Autamme yritystäsi julkisten rahoitusten ja yritystukien hakemisessa ja hyödyntämisessä. Kauttamme saat apua sekä avustusten hakemiseen että projektin suunnitteluun ja toteutukseen, yhden luukun periaatteella.

Aika yrityksen kasvulle?

Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Keskustele asiantuntijoidemme kanssa, missä haasteissa voisimme auttaa yritystäsi eteenpäin.

Tapaamisessa voimme:

  • Kartoittaa yrityksesi kehityshaasteita
  • Selvittää miten voit rahoittaa kehitysprojekteja tuetusti
  • Tarjota yrityksellesi vaihtoehtoja liiketoiminnan kasvuun

Varaa itsellesi 45 minuutin maksuton tapaaminen.

Palvelumme työnhakijoille

Työ- ja urapolku

Valmennamme sinut työnhakuun tai uudelle uralle. Ryhmämuotoisissa uravalmennuksissamme opetamme työnhakutaitoja, autamme löytämään mielekkään uran tai annamme vaihtoehtoja opiskelu- tai työkokeilupaikan löytämiseen.

RekryKoulutukset

Järjestämme yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksia, jonka aikana työnhakijat koulutetaan työtehtävään. Koulutuksen ja työharjoittelun lopuksi opiskelija rekrytoidaan yritykseen.

Yrittäjyyskoulutukset

Järjestämme maksuttomia yrittäjyyskoulutuksia työnhakijoille. Yrittäjyysbuusti -koulutuksessa perehdytään yrittäjyyden kannalta tärkeisiin teemoihin ja autetaan menestyvän yrityksen perustamisessa. 

Tukea työnhakuun

Jokaisella on oikeus innostua. Autamme työnhaussa, urasuunnan löytämisessä ja osaamisen päivittämisessä. Tarjoamme tukea antavan yhteisön myös silloin, kun tavoitteenasi on yrityksen perustaminen, työelämään kiinni pääseminen tai tilanteessa selviäminen.

+
Yritysasiakasta
Uutta urasuuntaa
Arvio konsulteistamme asteikolla 1-5

Saimme uskomattoman tärkeää tietoa ja tukea yrityksen kasvun mahdollisuuksien tavoittamisesta. Koemme, että saimme työkaluja yrittäjyyteen ja tärkeitä vinkkejä yrityksen keskeisiin lukuihin."

- Asiakaspalaute, Y4 kehittämispalvelut

Konsultti pääsi todella hyvin kiinni siihen mitä teemme. Meillä oli hyvin laaja kattaus asioita, joihin halusimme konsultointia, ja koemme, että aikataulun puitteissa ehdittiin käymään asioita läpi juuri sopivassa suhteessa. Kiitos myös siitä, että meidät ohjattiin prosessin läpi niin selkeästi hakemuksen tekoa myöten."

- Asiakaspalaute, Y4 yritysneuvonta

Kiitos asiantuntevasta ja inspiroivasta sparrauksesta! Teette kyllä erinomaista työtä. Tuloksena saimme yrityksessämme B2B myynnin käyntiin ja yksi osa-aikainen työpaikkakin tämän johdosta muodostui. Odotukset ylittyivät!"

- Asiakaspalaute, Y4 konsultointi

Y4 Works Oy

Olemme joukko kunnianhimoisia tekijöitä, joilla on halu vaikuttaa yhteiskuntaan. Autamme yrityksiä kasvamaan ja työnhakijoita löytämään uralleen suunnan.

Vuonna 2019 perustettu Y4 on kasvanut laajaksi asiantuntijoiden yhteisöksi ympäri Suomea. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella, Rovaniemellä, Jyväskylässä ja Oulussa.

Uutiskirje

Y4 Worksin uutiskirjeessä jaetaan alansa parhailta asiantuntijoilta vinkkejä eri yritystoiminnan osa-alueisiin. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kartalla tämän hetkisistä liiketoiminnan kehittämismahdollisuuksista!