Y4 Works logo

Kumppanisi kasvussa.

Autamme yrityksiä kasvamaan ja työnhakijoita löytämään uralleen suunnan. Katso palvelumme.

Palvelumme yrityksille

Y4 Works konsultointi

Konsultointi

Autamme liiketoiminnan kehittämisessä, kun haasteena on vaikkapa strategian päivittäminen, markkinoinnin kehittäminen tai uuden idean kaupallistaminen. Moni palveluistamme on saatavilla myös tuettuna. 

Tuetut palvelut

Toimimme ELY-keskuksen ja Business Finlandin kumppanina monissa tuetuissa palveluissa. Näihin palvelukokonaisuuksiin kuuluvat esim. ELY:n Yritysten Kehittämispalvelut ja RekryKoulutukset.

Y4 Works yritysrahoitukset

Yritysrahoitukset

Kaipaatko rahoitusta yrityksesi kehittämiseen? Autamme yritystäsi julkisten rahoitusten ja yritystukien hakemisessa ja hyödyntämisessä. Kauttamme saat apua sekä avustusten hakemiseen että projektin suunnitteluun ja toteutukseen, yhden luukun periaatteella.

Asiakkaitamme

Palvelumme työnhakijoille

Y4 Works tyo- ja urapolku

Valmennukset

Valmennamme sinut työnhakuun tai uudelle uralle. Uravalmennuksissamme opetamme työnhakutaitoja, autamme löytämään mielekkään uran tai annamme vaihtoehtoja opiskelu- tai työkokeilupaikan löytämiseen.

RekryKoulutukset

Järjestämme yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksia, jonka aikana työnhakijat koulutetaan työtehtävään. Koulutuksen ja työharjoittelun lopuksi opiskelija rekrytoidaan yritykseen.

Y4 Works yrittajyyskoulutukset

Yrittäjyyskoulutukset

Järjestämme maksuttomia yrittäjyyskoulutuksia työnhakijoille. Yrittäjyysbuusti -koulutuksessa perehdytään yrittäjyyden kannalta tärkeisiin teemoihin ja autetaan menestyvän yrityksen perustamisessa. 

Aika yrityksen kasvulle?

Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Keskustele asiantuntijoidemme kanssa, missä haasteissa voisimme auttaa yritystäsi eteenpäin.

Tapaamisessa voimme:

  • Kartoittaa yrityksesi kehityshaasteita
  • Selvittää miten voit rahoittaa kehitysprojekteja tuetusti
  • Tarjota yrityksellesi vaihtoehtoja liiketoiminnan kasvuun

Varaa itsellesi 30 minuutin maksuton tapaaminen.

Ajankohtaista

+
Yritysasiakasta
+
Uutta urasuuntaa
Arvio konsulteistamme asteikolla 1-5

Saimme uskomattoman tärkeää tietoa ja tukea yrityksen kasvun mahdollisuuksien tavoittamisesta. Koemme, että saimme työkaluja yrittäjyyteen ja tärkeitä vinkkejä yrityksen keskeisiin lukuihin."

Konsultti pääsi todella hyvin kiinni siihen mitä teemme. Meillä oli hyvin laaja kattaus asioita, joihin halusimme konsultointia, ja koemme, että aikataulun puitteissa ehdittiin käymään asioita läpi juuri sopivassa suhteessa. Kiitos myös siitä, että meidät ohjattiin prosessin läpi niin selkeästi hakemuksen tekoa myöten."

Kiitos asiantuntevasta ja inspiroivasta sparrauksesta! Teette kyllä erinomaista työtä. Tuloksena saimme yrityksessämme B2B myynnin käyntiin ja yksi osa-aikainen työpaikkakin tämän johdosta muodostui. Odotukset ylittyivät!"

Y4 Insights

Haluatko saada parhaat neuvot liiketoiminnan kehittämiseen ja asiantuntijoiden erinomaiset vinkit yritystoiminnan eri osa-alueille? Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi ja pysy ajan tasalla yritysmaailman käänteistä.

Y4 Works Oy

Y4 on yritysten ja työnhakijoiden kasvukumppani. Tarjoamme tuoreimmat näkemykset liiketoiminnan kehittämiseen, oman uran löytämiseen sekä yrittämiseen. Meiltä saat monipuoliset konsultointipalvelut, koulutukset ja valmennukset joustavasti ympäri Suomea.

Teemme töitä yhteiskunnan kipupisteissä julkisen sektorin ratkaisukumppanina. Tämän vuoksi saat meiltä palveluita myös tuettuna.

Jätä yhteystietosi ja katso tallenne.

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.