Y4 Works logo

Liikkeenjohdon konsultointi

Meiltä saat monipuolista liikkeenjohdon konsultointia. Autamme sinua liiketoiminnan kehittämisessä, oli haasteena sitten strategia, markkinointi, kansainvälistyminen tai johtaminen. Jokaisessa aihealueessa konsulttina toimivat oman alansa asiantuntijat.

Tyypillinen liikkeenjohdon konsultointi

1. Alkukartoitus
2. Konsultointi
3. Loppusparraus

Autamme yrityksiä kasvamaan rouhean konsultoinnin avulla. Liikkeenjohdon konsultointi riippuu yrityksesi tarpeista, tyypillinen kesto on 3–10 päivää. Meiltä saat myös asiantuntijoidemme jatkuvaa tukea suunnitelmiesi toteuttamiseen kvartaaleittain – haluamme olla kasvusi tukena ja edistää yrityksesi kehitystä. Lisäksi tarjoamme konsultointia tietyin ehdoin tuettuna tai maksuttomana neuvontana.

Tutustu konsultointipalveluhimme alta. Löydetään yhdessä paras ratkaisu yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvun tukemiseen.

Missä voimme auttaa?

Suuntaamo

Strategia ja tuottavuus

Lähtökohta kestävälle kasvulle

Strategian avulla luot yrityksellesi selkeän vision ja määrittelet konkreettiset tulevaisuuden tavoitteet. Sen avulla yhdistät resurssit yhtenäiseen suuntaan, tuet kestävää kasvua ja vahvistat kilpailukykyä. Oikein laadittu strategia toimii karttana kohti visiota.

1. Yritysanalyysi

Riittävän syvällinen ymmärrys yrityksesi tilanteesta ja tarpeista mahdollistaa sopivien kehitysaskeleiden valinnan yrityksesi potentiaalin saavuttamiseksi.

2. Kasvustrategia

Selkeä suunta ja toimintasuunnitelma on onnistuvan yrityksen paras työkalu. Yhdessä rakennamme selkeän strategian, joka ohjaa liiketoimintaasi kohti kestävää kasvua, kilpailuetujen syventämistä ja markkinoiden mahdollisuuksia.

3. Talous ja tuottavuus

Tuottavuuden kehittäminen on avain kannattavaan liiketoimintaan. Tunnistamme pullonkaulat ja mahdollisuudet joko prosesseissa tai yrityksen taloudessa. Haemme keinot, joiden avulla tehostat toimintaasi sekä säästät aikaa ja resursseja.

4. Digistrategia

Autamme yritystäsi integroimaan digitaaliset ratkaisut saumattomaksi osaksi liiketoimintaasi. Määrittelemme yhdessä liiketoiminnalliset mahdollisuutesi, asetamme tavoitteet, valitsemme oikeat teknologiat ja rakennamme suunnitelman, joka ohjaa ottamaan kaikki irti digiratkaisuista.

Uudistamo

Viestintä ja markkinointi

Tavoita asiakkaasi vaikuttavasti

Kanssamme rakennat yrityksesi näkyvyyttä ja luot vahvan suhteen asiakkaisiisi. Keskitymme brändisi kilpailuetujen vahvistamiseen, tehokkaiden markkinointitoimien suunnitteluun ja myynnin tehostamiseen. Yhdessä muotoilemme markkinointisi niin, että se resonoi kohdeyleisösi kanssa.

1. Brändistrategia

Määritä ja vahvista brändisi ydin, joka erottaa sinut kilpailijoistasi. Autamme sinua luomaan selkeän ja vaikuttavan brändi-identiteetin, joka vakuuttaa kohdeyleisösi ja rakentaa kestävää luottamusta.

2. Markkinointisuunnitelma

Tee jokaisesta markkinointitoimestasi tarkoituksenmukainen. Luodaan yhdessä selkeä polku, joka yhdistää yrityksesi tavoitteet ja kohdeyleisösi tarpeet tehokkaaksi toimintasuunnitelmaksi.

3. Myynnin kehittäminen

Muokkaa myyntiprosessisi vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Autamme sinua tunnistamaan pullonkaulat, optimoimaan myyntitaktiikat ja varmistamaan, että tiimisi keskittyy oikeisiin toimenpiteisiin ja taktiikoihin.

4. Brändianalyysi

Sukella syvälle brändisi nykytilaan. Brändianalyysimme paljastaa, miten kohdeyleisösi todella näkee sinut, tunnistaa brändisi vahvuudet sekä alueet, joilla on vielä kehitettävää.

5. Sisäinen mainostoimisto

Toteutamme räätälöityjä kampanjoita, SEO-optimointia ja nettisivuja kumppaniasiakkaillemme, jotta yhdessä määritellyt tavoitteet toteutuvat.

Skaalaamo

Innovaatiot ja kansainvälistyminen

Uudista ja laajenna horisonttiasi

Uuden luominen ja kansainväliset markkinat ovat usein avain kestävään kasvuun ja menestykseen. Olipa kyseessä sitten uuden tuotteen lanseeraus, liiketoimintamallien kartoitus, prosessin uudistus tai uusille markkinoille laajentuminen, autamme sinua navigoimaan muutoksessa, ymmärtämään kulttuurisia ja liiketoiminnallisia haasteita ja rakentamaan vahvan pohjan yrityksesi kansainväliselle menestykselle.

1. Tuotteistus ja pilotointi

Muunnamme ideat selkeiksi, markkinoille soveltuviksi tuotteiksi tai palveluiksi. Pilotointi mahdollistaa sen kokeilemisen käytännössä, varmistaen, että olet valmis vastaamaan markkinoiden haasteisiin ja hyödyntämään mahdollisuudet täysimääräisesti.

2. Markkinatutkimukset

Saa syvällinen ymmärrys markkinoistasi, kohdeyleisöstäsi ja kilpailijoistasi. Autamme sinua tunnistamaan mahdollisuudet, haasteet ja trendit, jotka vaikuttavat liiketoimintaasi. Tällöin voit tehdä ymmärrykseen perustuvia päätöksiä ja suunnata resurssisi tehokkaasti.

3. IPR-strategia

Patentit, tavaramerkit ja tekijänoikeudet ovat keskeisiä yrityksen arvon ja kilpailuedun suojaamisessa. IPR-strategiamme auttaa sinua tunnistamaan, hallinnoimaan ja optimoimaan aineetonta omaisuuttasi liiketoimintasi tueksi.

4. Rahoitushakemukset

Osa yrityksen kehityshankkeista voi saada julkista tukea. Kanssamme voit tunnistaa olennaiset rahoitusinstrumentit ja hakea niitä alhaisella riskillä kehittämisesi tueksi ja mahdollistajaksi.

Vaikuttamo

Henkilöstö ja johtaminen

Voita yhdessä tiimisi kanssa

Henkilöstö ja sen johtaminen ovat yrityksesi sydän. Kestävä menestys edellyttää sitoutunutta tiimiä ja osallistavaa johtajuutta. Keskitymme varmistamaan, että yrityksesi houkuttelee, kehittää ja säilyttää alan parhaat lahjakkuudet sekä vahvistaa johtajuuden kyvykkyyksiä kaikilla organisaation tasoilla.

1. Henkilöstöstrategia

Määrittele ja toteuta henkilöstösuunnitelmasi, joka tukee liiketoimintasi tavoitteita. Autamme sinua ymmärtämään nykyiset ja tulevat tarpeesi sekä varmistamaan, että tiimisi kehittyy oikeaan suuntaan.

2. Työvoiman hankinta

Varmista, että yrityksesi houkuttelee oikeanlaista osaamista. Autamme sinua rakentamaan tehokkaan rekrytointiprosessin, joka tunnistaa ja houkuttelee oikeita osaajia yrityksesi tarpeisiin.

3. Työyhteisön kehitys

Kehitä työyhteisösi dynamiikkaa ja kulttuuria, joka tukee liiketoimintasi kasvua. Tarjoamme työkaluja ja strategioita, jotka edistävät yhteistyötä, innovointia ja työntekijöiden sitoutumista.

4. Vaikuttava johtaminen

Hyvä johtaminen on muutoksen, innovoinnin ja sitoutumisen moottori. Kehitämme sinun ja esihenkilöidenne johtajuuskyvykkyyksiä, jotta voitte ohjata tiimiänne kohti visiota ja tavoitteita tehokkaasti ja inspiroivasti.

Suunnittele oma konsultointisi

Mistä aloittaa yrityksen kehittäminen? Suunnittele, millaisen konsultointiprojektin voit toteuttaa asiantuntijoidemme kanssa.

Miksi kehittää yhdessä?

Konsultointi

SAAT OTETTUA AJAN KEHITYSTYÖLLE

Aika on rajallista. Kanssamme voit keskittyä kehitystyöhön, joka on räätälöityä, kustannustehokasta ja vaikuttavaa.

Konsultointi

ISO VAIKUTUS LYHYESSÄ AJASSA

Tee kehitystyö strukturoidusti, ulkopuolisen näkemyksen vauhdittamana ja saavuta merkityksellisiä tuloksia lyhyellä aikavälillä.

Konsultointi

SELKEÄ SUUNTA KASVULLE

Luo selkeyttä liiketoimintaan asiantuntijoiden kanssa. Saat suunnan ja välineet yrityksesi määrätietoiseen kasvattamiseen. 

kasvustrategia

Aika kasvulle?

Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Keskustele asiantuntijoidemme kanssa, missä haasteissa voisimme auttaa yritystäsi eteenpäin.

Tapaamisessa voimme:

  • Kartoittaa yrityksesi kehityshaasteita
  • Tarjota yrityksellesi vaihtoehtoja liiketoiminnan kasvuun
  • Selvittää miten voit rahoittaa kehitysprojekteja

Varaa itsellesi 30 minuutin maksuton tapaaminen.

Jätä meille viesti niin olemme yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojaselosteen mukaisesti.

Lataa opas Y4 Worksin palveluista sähköpostiisi

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.