Y4 Works logo

konsultointi

Viestintä ja markkinointi

Tavoita asiakkaasi vaikuttavasti

Kehitä yrityksesi viestintää ja markkinointia

Rakenna yrityksellesi kilpailijoista erottuva brändi ja luo vahvoja asiakassuhteita vaikuttavan markkinoinnin avulla. Autamme yritystäsi muotoilemaan selkeän brändi-identiteetin, valitsemaan markkinointitoimet, joilla tavoitat kohdeyleisösi, sekä tehostamaan myyntiprosessiasi tulokselliseksi. 

 

Tarjoamme räätälöityä konsultointipalvelua viestinnän ja markkinoinnin sekä myynnin ja asiakkuuksien teemoihin syventyen. Kanssamme saat otettua ajan markkinoinnin ja myynnin kehitystyölle – teemme yhdessä vaikuttavia ratkaisuja yrityksesi kasvun tueksi. Asiantuntijoidemme kanssa saat suunnan ja työkalut yrityksesi määrätietoiseen kasvattamiseen markkinoinnin ja myynnin keinoin.

Räätälöidyt konsultointipalvelut

1. Brändistrategia

Määritä ja vahvista brändisi ydin, joka erottaa sinut kilpailijoistasi. Autamme sinua luomaan selkeän ja vaikuttavan brändi-identiteetin, joka vakuuttaa kohdeyleisösi ja rakentaa kestävää luottamusta.

2. Markkinointi-suunnitelma

Tee jokaisesta markkinointitoimestasi tarkoituksenmukainen. Luodaan yhdessä selkeä polku, joka yhdistää yrityksesi tavoitteet ja kohdeyleisösi tarpeet tehokkaaksi toimintasuunnitelmaksi.

3. Myynnin kehittäminen

Muokkaa myyntiprosessisi vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Autamme sinua tunnistamaan pullonkaulat, optimoimaan myyntitaktiikat ja varmistamaan, että tiimisi keskittyy oikeisiin toimenpiteisiin ja taktiikoihin.

4. Brändianalyysi

Sukella syvälle brändisi nykytilaan. Brändianalyysimme paljastaa, miten kohdeyleisösi todella näkee sinut, tunnistaa brändisi vahvuudet sekä alueet, joilla on vielä kehitettävää.

5. Sisäinen mainostoimisto

Toteutamme räätälöityjä kampanjoita, SEO-optimointia ja nettisivuja kumppaniasiakkaillemme, jotta yhdessä määritellyt tavoitteet toteutuvat.

asiakastarina

“Konsultointi auttoi kohderyhmän määrittelyssä ja viestien kirkastamisessa sekä selkeytti, miten puhuttelemme kohderyhmän kaikkia urheilijoita.”

Urheiluvaatebrändi AUAU Athletics toteutti markkinointistrategian uudistetulle brändilleen.

Kumppanisi kasvussa

Autamme yrityksiä kasvamaan rouhean konsultoinnin avulla. Konsultoinnin laajuus riippuu yrityksesi tarpeista, tyypillinen kesto on 3–10 päivää. Meiltä saat myös asiantuntijoidemme jatkuvaa tukea suunnitelmiesi toteuttamiseen kvartaaleittain – haluamme olla kasvusi tukena ja edistää yrityksesi kehitystä. Lisäksi tarjoamme konsultointia tietyin ehdoin tuettuna tai maksuttomana neuvontana.

Yhdessä muotoilemme markkinointisi niin, että se resonoi kohdeyleisösi kanssa kaikissa kohtaamispisteissä. Räätälöimme kokonaisuuden juuri sinun tarpeidesi ympärille. Saat kokeneet konsultit avuksesi luomaan kestäviä ratkaisuja juuri sinun yrityksellesi.

Tarjoamme asiantuntijoidemme apua suunnitelmiesi toteuttamiseen, olipa kyse sitten strategiasta, markkinoinnista, rekrytoinneista tai muista toimenpiteistä. Olemme tukenasi jokaisessa vaiheessa. Palvelun hinta on 220€/kk, joka sisältää seurantatapaamisen kvartaaleittain.

Tutustu jatkuvaan tukeen

Jos olet uusimaalainen aloittava yrittäjä, voit hakea mukaan uudistuneeseen Startti Plus -palveluun. Startti Plus -palvelussa voit uutena yrittäjänä päästä kehittämään myynti- ja markkinointiosaamistasi sekä yrityksesi kannattavuutta. Maksuton neuvonta tukee yrityksesi kehitystä ja antaa askelmerkit kasvun polulle. Palvelu on Uudenmaan TE-toimiston tarjoama.

Tutustu Startti Plus -palveluun

Jos tarvitset uudet nettisivut tai vanhat sivusi kaipaavat päivitystä, toteutamme asiakkaillemme myös nettisivuprojekteja. Luomme yrityksellesi räätälöidyt ja visuaalisesti näyttävät WordPress-pohjaiset sivut ja opastamme niiden käytössä, jotta voit jatkossa itse päivittää niitä.

Lue lisää

Kokonaisvaltainen kumppanuus

Yrityksesi strategiakumppanina luomme kestävää kasvua yhdistelemällä tavoitteellista strategiatyötä, markkinaymmärrystä sekä tarkoituksenmukaisia kehityshankkeita ja yritysrahoituksia. Strategiakumppanuus mahdollistaa kokonaisvaltaisen liiketoiminnan kehittämisen ja menestyksen pitkäjänteisen rakentamisen.

Miksi kehittää yhdessä?

SAAT OTETTUA AJAN KEHITYSTYÖLLE

Aika on rajallista. Kanssamme voit keskittyä kehitystyöhön, joka on räätälöityä, kustannustehokasta ja vaikuttavaa.

ISO VAIKUTUS LYHYESSÄ AJASSA

Tee kehitystyö strukturoidusti, ulkopuolisen näkemyksen vauhdittamana ja saavuta merkityksellisiä tuloksia lyhyellä aikavälillä.

SELKEÄ SUUNTA KASVULLE

Strategia on yrityksen punainen lanka ja sen kehitys luo selkeyttä liiketoimintaan. Saat suunnan ja välineet yrityksesi määrätietoiseen kasvattamiseen.

blogi

Kuinka jäät asiakkaasi mieleen?

Kolme työkalua erottuvan arvolupauksen muotoiluun.

Aika kasvulle?

Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Keskustele asiantuntijoidemme kanssa, missä haasteissa voisimme auttaa yritystäsi eteenpäin.

Tapaamisessa voimme:

  • Kartoittaa yrityksesi kehityshaasteita
  • Selvittää, miten voit rahoittaa kehitysprojekteja
  • Tarjota yrityksellesi vaihtoehtoja liiketoiminnan kasvuun

Varaa itsellesi 30 minuutin maksuton tapaaminen.

Etsitkö kumppania liiketoimintasi kehittämiseen?

Y4 Works on kumppanisi kasvussa. Ratkaisemme yritystoimintasi haasteet ja autamme yritystäsi saavuttamaan tavoitteet tehokkaasti aina yrityksen perustamisesta kansainvälistymiseen saakka. 

Täytä oheinen yhteydenottolomake – olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Lauri Kosonen

Lauri Kosonen

lauri.kosonen@y4works.fi

+358 44 240 6832

Anne Aikala

anne@y4works.fi

+358 41 314 4355

Oleg Oksanen

oleg@y4works.fi

+358 44 778 7241

Ota yhteyttä konsultointiin liittyen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.