Y4 Works logo

Startti Plus

Neuvoja uuden yrityksen myyntiin ja markkinointiin uusimaalaisille starttirahayrittäjille - maksuttomasti

Kasvata myynnin ja markkinoinnin osaamistasi Startti Plus -palvelussa

Uusi yrittäjä: haluatko kehittää yrityksesi kannattavuutta, myyntiä ja markkinointia?

Startti Plus -palvelussa neuvomme Uudellamaalla aloittaneita yrityksiä tehostamaan liiketoimintaa ja kasvamaan myynnin ja markkinoinnin keinoin. Startti Plus on Uudenmaan TE-toimiston tarjoama maksuton palvelu, joka on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat saaneet starttirahapäätöksen tai aloittaneet yritystoiminnan työttömyyskorvauksella. Palveluun osallistumista suositellaan 3–6 kuukauden sisällä yritystoiminnan aloittamisesta.

Lue lisää palvelusta ja ilmoittaudu mukaan!

Kiinnostaako kasvu myyntiä ja markkinointia tehokkaasti hyödyntäen?

Startti Plus -palvelussa kasvatamme uusien yrittäjien myynti- ja markkinointitaitoja. Kartoitamme aluksi tarpeesi, jonka jälkeen luomme yksilöllisen suunnitelman seuraaviin tapaamisiin. Läsnä- tai etätapaamisissa saat sparrausta myynti- ja markkinointiosaamisesi kehittämiseen ja tapaamisten pohjalta koostamme yrityksellesi kehittämissuunnitelman. Lisäksi voit päästä syventämään osaamistasi jatkotapaamisiin. Tapaamiset onnistuu suomen lisäksi myös englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi.

Tavoitteenamme on, että palvelun jälkeen yritykselläsi on tarvittavat tiedot ja taidot yritystoiminnan, myynnin ja markkinoinnin osaamiselle sekä edellytykset kasvuun. 

Opit tekemään markkinointisuunnitelman kohderyhmälähtöisesti, hyödyntämään eri kanavia ja digimarkkinointia sekä tuntemaan markkinoinnin mittarit.

Luot kasvua myynnin perusteiden avulla (vuorovaikutus, argumentointi ja klousaus). Tehokkaalla myynnin johtamisella teet myynnistä kannattavaa.

Omaksut perusteet tuotteistuksesta, palvelumuotoilusta, hinnoittelusta ja testauksesta. Opit myös hyödyntämään palautetta.

Perehdyt selkeän asiakaspolun, (uuden) asiakkaan ostoprosessin sekä asiakkuudenhallinnan rakentamiseen, joiden avulla luot pitkäkestoisia asiakkuuksia.

Opit asettamaan selkeät ja relevantit tavoitteet ja mittarit kasvun tueksi. Suunnitelmallisuus ja tavoitehakuisuus ovat edellytyksiä kasvulle.

Yritysneuvonnan sisällöt

Startti Plus -palvelu jakautuu viiteen sisältömoduuliin. Moduulien ajankäyttö räätälöidään tarpeesi mukaisesti.

Palvelun rakenne

Y4 Works konsultointi

Alkukartoitus

Ilmoittautumisen jälkeen varaamme ajan alkukartoitukseen, jossa kartoitamme tarpeesi ja toiveesi palveluun liittyen. Suunnittelemme yrityksellesi yksilöllisen neuvonnan, joka vastaa tämän hetkisiin haasteisiisi myynnissä ja markkinoinnissa. Neuvonnan lisäksi saat mahdollisuuden osallistua neljään jatkotapaamiseen tarpeidesi mukaan.

Neuvontatapaaminen

Luomme yhdessä räätälöidyn ja yksilöllisen kokonaisuuden palvelun sisältömoduuleista. Neuvonta sisältää esimerkiksi opit tuloksellisen myynnin ja markkinoinnin toteuttamiseen sekä perusteet kannattavaan yritystoimintaan. Neuvonnan pohjalta laaditaan kirjallinen kehityssuunnitelma, joka sisältää mm. analyysin yrityksen nykytilasta ja kehityskohteista, suunnitelman seuraavista kehitysaskeleista sekä toimenpidesuosituksia kasvun edesauttamiseksi.

Y4 Works tyo- ja urapolku

Jatkotapaaminen

Jos kaipaat jatkoneuvontaa palvelun teemoista, voimme syventää osaamistasi räätälöidyissä jatkotapaamissa. Tapaamisten tavoitteena on kehittämissuunnitelman jalkauttamisen tukeminen. Varmistamme, että yrityksesi saa palvelusta tarvitsemansa avun ja autamme tunnistamaan jatkopolkuja yrityksesi kehitystarpeisiin.

“Sain konkreettisia ohjeita ja esimerkkejä tehostamaan tuottavuutta. Tästä oli iso apu yrittäjyyden alun haparointiin.”

Uudenmaan Koirahoitola kasvatti liikevaihtoa ja kannattavuutta Startti Plus -neuvonnassa.

Ilmoittaudu mukaan

Hae mukaan Startti Plus -palveluun TE-toimiston sivuilla. Palveluun voit ilmoittautua, kun haluat kehittää yrityksesi myynti- ja markkinointiosaamistasi, yrityksesi on saanut starttirahapäätöksen, yrityksesi on perustettu 3–6 kuukautta sitten ja yrityksesi kotipaikka on Uudellamaalla. Muista valita toteuttajaksi Y4 Works.

TE-toimisto logo

Kolme syytä valita meidät

1

Kattava taustamme yrittäjyyskoulutuksissa ja kasvukonsultoinneissa mahdollistaa laadukkaan palvelun niin ensikertalaisille yksinyrittäjille kuin myös kunnianhimoisille start-up avauksille. Olemme auttaneet jo yli 10 000 yritystä kasvamaan ja kouluttaneet yli 1 800 osallistujaa yrittäjyyskoulutuksissa. Konsultoimme monia yrityksiä juurikin myynnin ja markkinoinnin teemoissa.

2

Tavoitteenamme on luoda kokonaisvaltainen ymmärrys yrityksesi kasvun tueksi, erityisesti myynnin ja markkinoinnin keinoin. Kartoitamme tuen tarpeet yksilöllisesti ja palvelumme on tarpeidesi mukaan räätälöitävissä. Yhdistelemällä yrityksesi tilannekuvaa ja tekoälypohjaista markkinadataa löydämme juuri sinulle sopivat ratkaisut kasvun tueksi.

3

Kehittämissuunnitelman lisäksi saat pääsyn kattavaan sähköiseen materiaalipankkiin. Materiaalit tukevat palvelun teemoja, syventävät osaamista ja antavat tietoa, jonka avulla yritys voi aloittaa konkreettiset toimenpiteet kasvun edistämiseksi. Olemme tavoitettavissa palvelun aikana ja myös sen jälkeen puhelimitse ja sähköpostitse.

Tutustu asiantuntijoihimme

Kare Suppanen

Keskityn auttamaan yrityksiä myynnissä ja asiakashankinnassa, aina ensikohtaamisesta kaupan klousaamiseen. Neuvonnassa voimme esimerkiksi tehdä yritykselle oman myyntiprosessin yrittäjän vahvuuksilla ja hänelle sopivilla viestintävälineillä.

Autan yrityksiä kirkastamaan tuotteiden ja palveluiden lisäarvon ja kohderyhmät sekä valitsemaan oikeat markkinointikanavat.
Neuvonnassa voimme keskittyä esimerkiksi valitsemaan yrittäjälle sopivat markkinointi- ja myyntikeinot.

Kimmo Rouhiainen

Tarjoan yrityksille tukea kannattavuuden parantamiseen ja laskelmien sekä tuote- ja palveluportfolion luomiseen. Neuvonnassa voimme keskustella, mitä kannattaa myydä, milloin, missä ja millä hinnalla sekä suunnitella ensimmäisiä pilotointeja.

Edistän yritysten näkyvyyttä ja liiketoiminnan kasvua digimarkkinoinnin keinoin. Neuvonnassa voimme esimerkiksi suunnitella digimarkkinointikampanjoita ja analysoida yrityksen verkkosivuja.

Työskentelen yritysten kanssa erityisesti markkinointi- ja brändistrategioiden kehittämisen parissa. Neuvonnassa voimme kirkastaa yrityksen kohderyhmiä, kilpailuetua ja luoda punaisen langan erottuvaan ja vetovoimaiseen markkinointiin.

Oletko kiinnostunut kehittämään markkinointia tai myyntiä, mutta et ole maksuttoman palvelun kohderyhmää?

Ota yhteyttä, niin katsotaan tilanteeseesi sopiva ratkaisu.

Katso muut yrityspalvelumme

Kauttamme voit saada myös tuettuja yrityspalveluja, yritysneuvontaa sekä tukea rahoituksen hankintaan.

Y4 Insights

Haluatko saada parhaat neuvot liiketoiminnan kehittämiseen ja asiantuntijoiden erinomaiset vinkit yritystoiminnan eri osa-alueille? Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi ja pysy ajan tasalla yritysmaailman käänteistä.

Kysy lisää Työllistä taidolla -palvelusta

Kysy lisää Startti Plus -palvelusta

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.