Y4 Works logo
Konsultointi

Strategiakumppanuus

Kokonaisvaltainen strateginen kehitys

Strategiakumppanuus
- luo strategiasi kanssamme

Y4 Worksin strategiakumppanuus mahdollistaa menestyksekkään yritysstrategian kehittämisen. Yrityksesi strategiakumppanina luomme kestävää kasvua yhdistelemällä tavoitteellista strategiatyötä, markkinaymmärrystä sekä tarkoituksenmukaisia kehityshankkeita ja yritysrahoituksia.

Strategiakumppanuus sisältää koko tiimimme osaamisen: vastuukonsulttisi luo vuosittaisen suunnitelman strategiatyöhön, onnistumista tukeviin kehityshankkeisiin sekä kehitystä tukeviin yritysrahoituksiin yhteistyössä muiden rouheiden konsulttiemme kanssa. Huolehdimme siitä, että saat kaiken mitä tarvitset onnistuneen strategian luomiseen ja toteutukseen.

Mitä strategiakumppanuus sisältää?

Strategiakumppanuutemme sisältää vähintään 200 tuntia konsultointia, rahoitushakemukset ilman erillisveloituksia, Y4 Worksin Market Intelligence -lisenssit sekä Y4 Community -yhteisön tapahtumat.

Kaikki nämä palvelut saat 50 000 euron vuosihinnalla.

Vaikuttava strategia ja jalkautus

Strategia on kestävän yritystoiminnan ydin. Luo ja ylläpidä kanssamme toimintaa suuntaava sekä kilpailuetujasi vahvistava ja hyödyntävä strategia, jolla onnistut markkinassasi.

Ymmärtävät markkinatutkimukset

Tarjoa asiakkaillesi juuri se, juuri siellä ja juuri sillä tavalla kuin he toivovat. Ymmärtämällä markkinaasi paremmin suuntaat liiketoimintaasi ja palvelet asiakkaitasi onnistuneesti.

Napakat kehityshankkeet

Toteuta strategisesti merkittävät kehityshankkeet aina bränditöistä kansainvälistymiseen ja prosesseista henkilöstöön. Tunnistamme yhdessä olennaisimmat kehityskohteet ja kehitämme ratkaisut kanssasi.

Mahdollistavat rahoitushakemukset

Joskus kehittäminen tai kansainvälistyminen tarvitsee investointeja, joihin on saatavilla tukea. Tunnistamme ja haemme kanssasi keskeisimmät instrumentit.

Käytäntöön viemisen tuki

Tuemme strategian ja kehityshankkeiden jalkautuksessa ja olemme mukana ratkomassa yrityksen kehityshaasteita.

Kokonaisvaltainen kumppanuus

Strategiakumppanuus sisältää tarkoituksenmukaiset kehityshankkeet. Voit kehittää kanssamme strategian ohella myös muita liiketoiminallisesti merkittäviä kehityshankkeita. Kehitettävät teemat ovat strategia, markkinointi ja viestintä, innovaatiot ja kansainvälistyminen sekä henkilöstö ja johtaminen.

Business Finlandin Into-rahoitus

Into-rahoitus on tarkoitettu pk- ja start up-yrityksille, jotka tavoittelevat kansainvälistä kasvua uusien liiketoimintamallien tai palvelukonseptien avulla.

Yhdessä Into-rahoitus ja strategiakumppanuus tarjoavat vahvan pohjan innovaatioiden kehittämiseen ja kansainväliseen kasvuun. Rahoitusta voi hyödyntää strategiakumppanuuden hankkimiseen ja asiantuntijoidemme osaamiseen, mikä luo hyvät edellytykset kansainväliselle menestykselle.

Miksi kehittää yhdessä?

Konsultointi

SAAT OTETTUA AJAN KEHITYSTYÖLLE

Aika on rajallista. Kanssamme voit keskittyä kehitystyöhön, joka on räätälöityä, kustannustehokasta ja vaikuttavaa.

Konsultointi

ISO VAIKUTUS LYHYESSÄ AJASSA

Tee kehitystyö strukturoidusti, ulkopuolisen näkemyksen vauhdittamana ja saavuta merkityksellisiä tuloksia lyhyellä aikavälillä.

Konsultointi

SELKEÄ SUUNTA KASVULLE

Strategia on yrityksen punainen lanka ja sen kehitys luo selkeyttä liiketoimintaan. Saat suunnan ja välineet yrityksesi määrätietoiseen kasvattamiseen.

kasvustrategia

Aika kasvulle?

Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Keskustele asiantuntijoidemme kanssa, missä haasteissa voisimme auttaa yritystäsi eteenpäin.

Tapaamisessa voimme:

  • Kartoittaa yrityksesi kehityshaasteita
  • Selvittää, miten voit rahoittaa kehitysprojekteja
  • Tarjota yrityksellesi vaihtoehtoja liiketoiminnan kasvuun

Varaa itsellesi 30 minuutin maksuton tapaaminen.

Etsitkö kumppania liiketoimintasi kehittämiseen?

Y4 Works on kumppanisi kasvussa. Ratkaisemme yritystoimintasi haasteet ja autamme yritystäsi saavuttamaan tavoitteet tehokkaasti aina yrityksen perustamisesta kansainvälistymiseen saakka. 

Täytä viereinen yhteydenottolomake – olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kare Oja

Ota yhteyttä

Kare Oja

kare@y4works.fi

+358 50 533 1807

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.