Y4 Works logo

konsultointi

Henkilöstö ja johtaminen

Onnistu yhdessä tiimisi kanssa

Houkuttele, sitouta ja osallista

Luo sitouttava henkilöstöstrategia, houkuttele osaajat yritykseesi ja johda yrityksesi kasvua vaikuttavasti. Autamme yrityksesi kestävään menestykseen sitoutuneen tiimin ja osallistavan johtamisen avulla. Löydetään yhdessä yrityksellesi oikeat osaajat, vahvistetaan yrityskulttuuria ja kehitetään johtamista.

 

Tarjoamme räätälöityä konsultointipalvelua henkilöstöstrategian, rekrytoinnin ja johtamisen teemoihin syventyen. Kanssamme saat otettua ajan henkilöstö- ja johtamissuunnitelmasi määrittelylle – teemme yhdessä vaikuttavia ratkaisuja yrityksesi kasvun tueksi. Asiantuntijoidemme kanssa saat suunnan ja työkalut yrityksesi määrätietoiseen kasvattamiseen.

Räätälöidyt konsultointipalvelut

1. Henkilöstöstrategia

Määrittele ja toteuta henkilöstösuunnitelmasi, joka tukee liiketoimintasi tavoitteita. Autamme sinua ymmärtämään nykyiset ja tulevat tarpeesi sekä varmistamaan, että tiimisi kehittyy oikeaan suuntaan.

2. Työvoiman hankinta

Varmista, että yrityksesi houkuttelee oikeanlaista osaamista. Autamme sinua rakentamaan tehokkaan rekrytointiprosessin, joka tunnistaa ja houkuttelee oikeita osaajia yrityksesi tarpeisiin.

3. Työyhteisön kehitys

Kehitä työyhteisösi dynamiikkaa ja kulttuuria, joka tukee liiketoimintasi kasvua. Tarjoamme työkaluja ja strategioita, jotka edistävät yhteistyötä, innovointia ja työntekijöiden sitoutumista.

4. Vaikuttava johtaminen

Hyvä johtaminen on muutoksen, innovoinnin ja sitoutumisen moottori. Kehitämme sinun ja esihenkilöidenne johtajuuskyvykkyyksiä, jotta voitte ohjata tiimiänne kohti visiota ja tavoitteita tehokkaasti ja inspiroivasti.

asiakastarina

“Opimme uutta rekrytointikanavista ja haastattelumuodoista. Työpaikkoihin tuli reilu 500 hakemusta, joista noin 30% tuli kanavista, joista ei ollut lainkaan tietoa ennen neuvontaa.”

Työnantaja- ja rekrytointineuvonta toi lisää työhakemuksia ja uusia rekrykanavia RUNO Hotellille.

Kumppanisi kasvussa

Autamme yrityksiä kasvamaan rouhean konsultoinnin avulla. Konsultoinnin laajuus riippuu yrityksesi tarpeista, tyypillinen kesto on 3–10 päivää. Meiltä saat myös asiantuntijoidemme jatkuvaa tukea suunnitelmiesi toteuttamiseen kvartaaleittain – haluamme olla kasvusi tukena ja edistää yrityksesi kehitystä. Lisäksi tarjoamme konsultointia tietyin ehdoin tuettuna tai maksuttomana neuvontana.

Laadimme yhdessä henkilöstöstrategian, suunnitelman rekrytointeihin ja työyhteisön kehittämiseen sekä kehitämme johtamistaitojanne. Räätälöimme kokonaisuuden juuri sinun tarpeidesi ympärille. Saat kokeneet konsultit avuksesi luomaan kestäviä ratkaisuja juuri sinun yrityksellesi.

Tarjoamme asiantuntijoidemme apua suunnitelmiesi toteuttamiseen, olipa kyse sitten strategiasta, markkinoinnista, rekrytoinneista tai muista toimenpiteistä. Olemme tukenasi jokaisessa vaiheessa. Palvelun hinta on 220€/kk, joka sisältää seurantatapaamisen kvartaaleittain.

Tutustu jatkuvaan tukeen

Talent-rahoitus on Business Finlandin tarjoama rahoitusmuoto, jonka tavoitteena on lisätä yrityksen henkilöstön kansainvälistymistaitoja ja edistää näin yrityksen kasvua kansainvälisillä markkinoilla. Rahoitus on suunnattu pk- ja midcap-yrityksille, jotka hakevat kansainvälistä kasvua erottuvalla tuotteella, palvelulla tai liiketoimintamallilla.

Tutustu Talent-rahoitukseen

Kehity työnantajuudessa, opi työllistämisen velvoitteet ja hanki osaajat yritykseesi Työllistä Taidolla -palvelussa. Maksuton neuvontapalvelu on tarkoitettu yksinyrittäjille ja mikroyrityksille, jotka työllistävät alle viisi henkilöä.

Lue lisää

Kokonaisvaltainen kumppanuus

Yrityksesi strategiakumppanina luomme kestävää kasvua yhdistelemällä tavoitteellista strategiatyötä, markkinaymmärrystä sekä tarkoituksenmukaisia kehityshankkeita ja yritysrahoituksia. Strategiakumppanuus mahdollistaa kokonaisvaltaisen liiketoiminnan kehittämisen ja menestyksen pitkäjänteisen rakentamisen.

Miksi kehittää yhdessä?

SAAT OTETTUA AJAN KEHITYSTYÖLLE

Aika on rajallista. Kanssamme voit keskittyä kehitystyöhön, joka on räätälöityä, kustannustehokasta ja vaikuttavaa.

ISO VAIKUTUS LYHYESSÄ AJASSA

Tee kehitystyö strukturoidusti, ulkopuolisen näkemyksen vauhdittamana ja saavuta merkityksellisiä tuloksia lyhyellä aikavälillä.

SELKEÄ SUUNTA KASVULLE

Strategia on yrityksen punainen lanka ja sen kehitys luo selkeyttä liiketoimintaan. Saat suunnan ja välineet yrityksesi määrätietoiseen kasvattamiseen.

blogi

Miten onnistua työnantajuudessa?

Työnantajataitoihin sisältyy monia asioita, esimerkiksi osaavan työvoiman löytäminen, luottamuksen saavuttaminen ja työntekijöiden sitouttaminen. Lue blogistamme, miten onnistut näissä.

Aika kasvulle?

Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Keskustele asiantuntijoidemme kanssa, missä haasteissa voisimme auttaa yritystäsi eteenpäin.

Tapaamisessa voimme:

  • Kartoittaa yrityksesi kehityshaasteita
  • Selvittää, miten voit rahoittaa kehitysprojekteja
  • Tarjota yrityksellesi vaihtoehtoja liiketoiminnan kasvuun

Varaa itsellesi 30 minuutin maksuton tapaaminen.

Etsitkö kumppania liiketoimintasi kehittämiseen?

Y4 Works on kumppanisi kasvussa. Ratkaisemme yritystoimintasi haasteet ja autamme yritystäsi saavuttamaan tavoitteet tehokkaasti aina yrityksen perustamisesta kansainvälistymiseen saakka. 

Täytä oheinen yhteydenottolomake – olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Aino-Maria Hansén

aino-maria@y4works.fi

+358 41 314 1683

Katariina Kiviluoto

Katariina Kiviluoto

katariina@y4works.fi

+358 41 317 8559

Ota yhteyttä konsultointiiin liittyen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.