Y4 Works logo
Konsultointi

Markkinatutkimus

Räätälöidyt tutkimukset kansainvälistymiseen

Markkinatutkimus - Mutkatonta apua kansainvälistymiseen

Kansainvälistyminen on iso ja haastava prosessi. Alussa yrityksen tulee arvioida esimerkiksi uuden markkinan potentiaalia, kannattavuutta, kilpailijoita, asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja koko liiketoimintaympäristöä. Kansainvälisille markkinoille ei kannata suunnata ilman yksityiskohtaista selvitystyötä.

Yritykset voivat aloittaa riskialttiin kansainvälistymisen hyödyntämällä julkista rahoitusta erilaisten yritystukien ja avustuksien muodossa. Me tarjoamme yrityksille mutkatonta apua kansainvälistymiseen hyödyntäen tuki-instrumentteja ja -palveluita parhaalla mahdollisella tavalla. Tehokas työkalu kansainvälistymisen aloittamiseen on esimerkiksi markkinatutkimus, joka voidaan toteuttaa Market Explorer -rahoituksen avulla.

Emmi Lipponen 2

Y4:n markkinatutkimuksen hyödyt yritykselle

1

Luodaksemme parhaan mahdollisen markkinaymmärryksen keräämme pohjadataa useista eri lähteistä. Yhdistelemme tarkoitukseen parhaiten soveltuvia maksullisia ja julkisia tietokantoja ja apuna prospektoinnissa käytämme tekoälyä.

2

Tarkoin valitut ja laadukkaat datalähteet tuovat lisäarvoa tiedon analysointiin, markkinoiden ymmärrykseen sekä selvityksen jälkeisen toiminnan suunniteluun. Analyysin pohjalta annamme johdolle suosituksemme seuraavista toimenpiteistä.

3

Markkinatutkimuksen jälkeen yrityksellä on pohja laadukkaalle kansainvälistymiselle, perusta kansainvälistymisstrategian muotoilulle sekä selkeä ymmärrys esimerkiksi markkinasta, kilpailijoista tai asiakkaiden ostokäyttäytymisestä. 

Mikä on markkinatutkimus?

Y4 Worksin markkinatutkimus luo kattavan pohjan optimaaliseen ja laadukkaaseen kansainvälistymiseen. Loimme tehokkaimman tavan pk-yrityksien markkinaymmärryksen kehittämiseen yhdistelemällä joukon tarkoituksenmukaisia maksullisia ja julkisia tietokantoja. Tekoälyavusteinen prospektointi ja käyttämämme järjestelmät tuovat yrityksesi panostukselle suurimman mahdollisen lisäarvon.

Markkinatutkimuksemme auttaa yritystäsi esimerkiksi arvioimaan kansainvälistymisen kustannuksia ja hyötyjä euroissa, ymmärtämään kilpailijoita ja asiakkaita, hahmottamaan asiakkaan ostokäyttäytymistä ja tarpeita sekä suunnittelemaan markkinoille menoa. 

Konsultointi
Konsultointi

Miten markkinatutkimus toteutetaan?

Keräämme markkinatutkimuksen pohjadataa useista eri lähteistä, jonka jälkeen analysoimme datan kokonaisvaltaisesti eri lähteitä yhdistäen. Analyysin pohjalta annamme suositukset johdon päätöksenteon tueksi.

Markkinatutkimus sopii kansainvälistymisprosessin kaikkiin vaiheisiin: kannattavuuden arviointiin, kohdemarkkinan ymmärtämiseen ja markkinoille menon suunnitteluun. Ulkoistetun markkinatutkimuksen avulla uuteen markkinaan siirtyminen on mutkatonta.

Hanki markkinatutkimus tuettuna

Markkinatutkimuksen voi hankkia myös erilaisten tuki-instrumenttien avulla. Julkiset instituutiot tarjoavat kansainvälistymiseen tukirahoitusta ja asiantuntijapalveluiden ostoa tuetusti. 

Y4 Worksin avulla saat laadukkaan markkinatutkimuksen sekä rahoituksen sen tekoon vaivatta. Y4 Worksin rahoitusasiantuntijat tarjoavat apua ja neuvontaa rahoituksen hakuun ja kansainvälistymiseen suuntautuneet asiantuntijat laativat kattavan markkinatutkimuksen. Markkinatutkimuksen tekemiseen sopivia tuki-instrumentteja ovat muun muassa ELYn kehittämisavustus ja Business Finlandin Market Explorer.

kasvustrategia

Kiinnostuitko?

Onko kansainvälistyminen ja markkinatutkimuksen tekeminen ajankohtaista yrityksellesi? Haaveiletko uusien markkinoiden valloittamisesta? Me olemme apunasi. 

Asiantuntijamme neuvovat mielellään kansainvälistymisen ja sopivien tuki-instrumenttien kanssa. Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

Kysy lisää

Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme ja jutellaan lisää.

Henri Saarela

Henri Saarela

henri.saarela@y4works.fi
+358 44 981 6971

Lauri Kosonen

Lauri Kosonen

lauri.kosonen@y4works.fi
+358 44 240 6832

Aleksi Nieminen

aleksi@y4works.fi
+358 41 317 5539

Viljami Kivistö

viljami@y4works.fi
+358 44 493 5435

Katso muut yrityspalvelumme

Kauttamme voit saada myös muita yrityspalveluja sekä tukea rahoituksen hankintaan.

Y4 Insights

Haluatko saada parhaat neuvot liiketoiminnan kehittämiseen ja asiantuntijoiden erinomaiset vinkit yritystoiminnan eri osa-alueille? Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi ja pysy ajan tasalla yritysmaailman käänteistä.

Kysy lisää markkinatutkimuksesta

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.