Yrittäjyys-
koulutukset

Haaveiletko yrittäjyydestä?

Uuden sukupolven maksuttomat yrittäjyyskoulutukset antavat valmiuksia yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yritystoiminnan aloittaneille. Koulutukset kestävät 4-6 viikkoa ja antavat sekä tietoa että taitoa kestävän yrittäjyyden starttaamiseen ja ylläpitämiseen.

Oletko Pirkanmaalta? Katso myös Yrittäjyysbuusti.

Kohti yrittäjyyttä

Kohti yrittäjyyttä -koulutus on yrittäjyyden perustaitojen koulutus yrittäjyydestä kiinnostuneille ja uravaihtoehtojaan pohtiville työnhakijoille. Koulutuksen aikana pääset tutustumaan yrittäjyyden starttaamiseen ja sen eri osa-alueisiin siinä järjestyksessä, kun ne yritystä perustaessa tulevat eteen.

Tuemme sinua omien kykyjesi ja voimavarojesi hyödyntämisessä sekä oman yrittäjyyspolkusi löytämisessä. Ohjelmassa korostuu vahvasti osallistujalähtöisyys sekä tekemällä oppiminen. Suosimme koulutuksessa vahvasti myös ryhmäharjoitteita ja tiedon jakamista vertaisoppimisen keinoin.

Yrittäjyysosaamisen syventäminen

Yrittäjyysosaamisen syventäminen -koulutus on tiivis koulutus yritystoiminnan kestävään käynnistämiseen ja kehittämiseen. Koulutus soveltuu sinulle, mikäli sinulla on jo yritysidea tai yritystoimintaa. Pääset edistämään yrittäjyyden eri osa-alueita sekä kehittämään yritysideaasi monipuolisesti aihealueisiin syvennyttäessä.

Koulutuksen aikana saat vertaistukea, sparrausta ja mentorointia sekä toisilta kurssilaisilta että alan ammattilaisilta. Pääset kokeilemaan yritysideaasi erilaisissa työpajoissa yrittäjän modernien työkalujen tukemana.

Yrittäjyyskoulutus Kakkois-Suomessa

Kaakkois-Suomen Yrittäjyyskoulutus tarjoaa modernin ja vahvasti tosielämään sidotun koulutuskokonaisuuden, joka antaa realistisen kuvan yrittäjän arjesta ja valmiudet liikeidean kehittämiselle ja liiketoiminnan käynnistämiselle. Koulutus etenee sisällöllisesti siinä järjestyksessä kuin yritystoimintaa tulisi tosielämässä kehittää ja sopii sinulle, jolla on jo liikeidea, varhaista liiketoimintaa ja/tai saat starttirahaa.

Koulutuksen oppimismenetelmissä painottuvat vuorovaikutuksellisuus, vertaisoppiminen sekä verkostoituminen interaktiivisen ja reaaliaikaisen verkko-opetuksen aikana modernia Kytkin-yhteisöalustaa hyödyntäen. Henkilökohtaisen ohjauksen avulla sisällöt räätälöidään sinun tarpeillesi sopivaksi kokonaisuudeksi.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko oppimaan lisää yrittäjyydestä? Tarkista avoinna olevat koulutuksemme, syvenny ja hae mukaan oheisilta sivuilla. Kuka tahansa voi ilmoittautua TE-toimiston asiakkaaksi sekä hakea mukaan maksuttomaan koulutukseen. TE-toimiston asiakkuus ei edellytä työttömyyttä.

Y4 Works Oy

Y4 Works on joukko kunnianhimoisia tekijöitä, joilla on halu vaikuttaa yhteiskuntaan. Autamme yrityksiä kasvamaan ja työnhakijoita löytämään uralleen suunnan. Ratkaisemme muuttuvan työelämän haasteita yhdessä julkisen sektorin kanssa.

Vuonna 2019 perustettu Y4 on kasvanut laajaksi asiantuntijoiden yhteisöksi ympäri Suomea. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella, Rovaniemellä, Jyväskylässä ja Oulussa.