Y4 Works logo

Yrittäjyys-koulutukset

Opi yrittäjyyden perusteet ja kestävä yritystoiminta yrittäjyyskoulutuksissamme. Hae nyt!

Haaveiletko yrittäjyydestä?

Uuden sukupolven maksuttomat yrittäjyyskoulutukset antavat valmiuksia yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yritystoiminnan aloittaneille. Koulutukset kestävät 4-6 viikkoa ja antavat sekä tietoa että taitoa kestävän yrittäjyyden starttaamiseen ja ylläpitämiseen.

Oletko Pirkanmaalta? Katso myös Yrittäjyysbuusti.

Yrittäjyyskoulutus maahanmuuttajille selkosuomella (verkkokoulutus)

Koulutuksessa saat tietoa yrittäjyydestä Suomessa, kehität yritysideaasi ja tutustut muihin yrittäjiin. Opit myös suomen kieltä.

Koulutus on yrittäjyyden perustaitojen koulutus maahanmuuttajataustaisille yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville. Koulutus on työvoimakoulutusta ja osallistujalle maksutonta.

Koulutuksen ajankohta on 25.9.-24.10.2023 (kesto 22 päivää). Koulutus järjestetään verkkokurssina arkipäivisin klo 9.00–15.00.

Haku koulutukseen on päättynyt.

Kohti yrittäjyyttä

Kohti yrittäjyyttä -koulutus on yrittäjyyden perustaitojen koulutus yrittäjyydestä kiinnostuneille ja uravaihtoehtojaan pohtiville uusimaalaisille työnhakijoille. Koulutuksen aikana pääset tutustumaan yrittäjyyden starttaamiseen ja sen eri osa-alueisiin siinä järjestyksessä, kun ne yritystä perustaessa tulevat eteen.

Tuemme sinua omien kykyjesi ja voimavarojesi hyödyntämisessä sekä oman yrittäjyyspolkusi löytämisessä. Ohjelmassa korostuu vahvasti osallistujalähtöisyys sekä tekemällä oppiminen. Suosimme koulutuksessa vahvasti myös ryhmäharjoitteita ja tiedon jakamista vertaisoppimisen keinoin.

Seuraava koulutus järjestetään 20.5–26.6.2024. Haku koulutukseen on päättynyt.

Yrittäjyysosaamisen syventäminen

Yrittäjyysosaamisen syventäminen -koulutus on tiivis koulutus yritystoiminnan kestävään käynnistämiseen ja kehittämiseen. Koulutus soveltuu sinulle, mikäli sinulla on jo yritysidea tai yritystoimintaa. Pääset edistämään yrittäjyyden eri osa-alueita sekä kehittämään yritysideaasi monipuolisesti aihealueisiin syvennyttäessä. Tarjoamme palvelua uusimaalaisille yrittäjille ja yrittäjämielisille.

Koulutuksen aikana saat vertaistukea, sparrausta ja mentorointia sekä toisilta kurssilaisilta että alan ammattilaisilta. Pääset kokeilemaan yritysideaasi erilaisissa työpajoissa yrittäjän modernien työkalujen tukemana.

Seuraava koulutus järjestetään 26.2.–9.4.2024. Haku koulutukseen on päättynyt.

Very nice and informative course, I have learnt a lot of things to prepare my own business idea and I am looking forward to it! Also excellent teachers, easy to communicate with them and very mindful with the students

Koulutus on ollut ihan ensiluokkaista, ajantasaista ja ammattimaista. Koulutuksessa on annettu tilaa kysymyksille, myös tyhmille kysymyksille. Keskusteluryhmät, eli vertaisoppiminen on ollut koulutuksen suola. Myös ryhmähenki on ollut hyvä ja kannustava. Kaunis kiitos, että olen saanut olla mukana koulutuksessa!

Olen todella kiitollinen että minulla oli mahdollisuus tähän yrittäjyyskurssiin. Olen ollut kurssiin todella tyytyväinen ja on mahtavaa että kurssin jälkeen voimme vielä palata materiaaleihin sekä jatkaa yhteydenpitoa kurssilaisten kanssa. Kouluttajat olivat todella asiantuntevia ja mukavia, 30min henkilökohtainen sparraus oli aivan huippu.

Yrittäjäkoulutus Kaakkois-Suomessa

Kaakkois-Suomen Yrittäjäkoulutus tarjoaa modernin ja vahvasti tosielämään sidotun koulutuskokonaisuuden, joka antaa realistisen kuvan yrittäjän arjesta ja valmiudet liikeidean kehittämiselle ja liiketoiminnan käynnistämiselle. Koulutus etenee sisällöllisesti siinä järjestyksessä kuin yritystoimintaa tulisi tosielämässä kehittää ja sopii sinulle, jolla on jo liikeidea, varhaista liiketoimintaa ja/tai saat starttirahaa.

Koulutuksen oppimismenetelmissä painottuvat vuorovaikutuksellisuus, vertaisoppiminen sekä verkostoituminen interaktiivisen ja reaaliaikaisen verkko-opetuksen aikana modernia Kytkin-yhteisöalustaa hyödyntäen. Henkilökohtaisen ohjauksen avulla sisällöt räätälöidään sinun tarpeillesi sopivaksi kokonaisuudeksi.

Seuraava koulutus järjestetään 19.8.2024–20.9.2024. Haku koulutukseen päättyy 1.8.2024.

Parasta koulutuksessa oli kouluttajien kannustavuus ja avoin ilmapiiri, missä uskaltaa yrittää. Asiaa oli paljon, mutta se oli tuotu hyvin käytännönläheiselle tasolle. Lisäksi minusta oli mukavaa, että tehtäviä saattoi tehdä oman tilanteen mukaan vähän kevyemmin tai enemmän panostaen, riippuen siitä missä vaiheessa kukin on omalla yrittäjyyspolullaan. Kaiken kaikkiaan hieno ja innostava valmennus!

Omalla kohdallani tämä koulutus on ollut täyskymppi. Yrittäjyystietouteni oli varsin lapsenkengissä kurssin alussa. Kurssin päätyttyä on rohkeutta ja taitoja lähteä saattamaan liikeideani päätökseen kurssin opeilla, varmuudella ja innokkuudella ottaa itse lisää selvää asioista. Ehdottomasti hyvä ja suositeltava kurssi!

Kouluttajat ovat erittäin ammattitaitoisia ja kykenevät ottamaan huomioon eri taustoista tulevia kurssilaisia. He ottavat myös hyvin vastaan palautetta ja muokkaavat koulutusta kurssilaisten tarpeiden mukaan. Kurssilla oli laajat materiaalit ja hyödynnettiin erilaisia työvälineitä. Tosi osaavaa porukkaa mukana puolin ja toisin josta olen oppinut paljon, saanut paljon varmuutta ja uskoa omaan yritysideaani.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko oppimaan lisää yrittäjyydestä? Tarkista avoinna olevat koulutuksemme, syvenny ja hae mukaan oheisilta sivuilla. Kuka tahansa voi ilmoittautua TE-toimiston asiakkaaksi sekä hakea mukaan maksuttomaan koulutukseen. TE-toimiston asiakkuus ei edellytä työttömyyttä.

Ota yhteyttä

Eetu Kukila

eetu.kukila@y4works.fi
+358 44 493 5516

Y4 Works Oy

Y4 on yritysten ja työnhakijoiden kasvukumppani. Tarjoamme tuoreimmat näkemykset liiketoiminnan kehittämiseen, oman uran löytämiseen sekä yrittämiseen. Meiltä saat monipuoliset konsultointipalvelut, koulutukset ja valmennukset joustavasti ympäri Suomea.

Teemme töitä yhteiskunnan kipupisteissä julkisen sektorin ratkaisukumppanina. Tämän vuoksi saat meiltä palveluita myös tuettuna.

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.