Työnhakijoille

RekryKoulutukset

Etsitkö suuntaa urallesi? Opiskele itsellesi työpaikka työelämälähtöisellä koulutuksella.

Myynnin tai markkinoinnin ammattilaiseksi

Y4 Worksin RekryKoulutukset ovat väylä työelämään ajankohtaisten koulutusten kautta. Koulutukset koostuvat teoriaopinnoista sekä työssäoppimisesta valitsemassasi yrityksessä. Opinnot ja työtehtävät painottuvat myynnin ja markkinoinnin toimialoille.

RekryKoulutukset kestävät noin 5-6 kuukautta, ja teorian ja työssäoppimisen osuudet vaihtelevat. Tavoitteenamme on, että työllistyt yritykseesi koulutuksen päätteeksi.

Tutustu avoinna oleviin koulutuksiin ja työnantajiin alta.

Yhteistyössä

Järjestämme koulutukset yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä mukana olevien yritysten kanssa. Koulutukset ovat maksuttomia ja ne ovat suunnattu ensisijaisesti työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alaisille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa.

Yritys: lue lisää RekryKoulutuksista työnantajille.

Kysy lisää

Jasmin Seppälä

RekryKoulutusten projektikoordinaattori
+358 41 314 5362
jasmin@y4works.fi

Anna Kirjalainen

Yritysneuvoja
+358 41 317 7910
anna@y4works.fi

Y4 Works

Y4 Works on joukko kunnianhimoisia tekijöitä, joilla on halu vaikuttaa yhteiskuntaan. Autamme yrityksiä kasvamaan ja työnhakijoita löytämään uralleen suunnan. Ratkaisemme muuttuvan työelämän haasteita yhdessä julkisen sektorin kanssa.

Vuonna 2019 perustettu Y4 on kasvanut laajaksi asiantuntijoiden yhteisöksi ympäri Suomea. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella, Rovaniemellä, Jyväskylässä ja Oulussa.