Yrityksille

RekryKoulutukset

Uusi tapa löytää osaajat yritykseesi.

Uutta ammattitaitoa
ajankohtaisella koulutuksella

Y4:n RekryKoulutukset ovat uusi tapa löytää osaajia yritykseesi. Suunnittelemme tarpeisiisi sopivan koulutuksen, jolla saat ammattitaitoista työvoimaa ajankohtaisiin osaamisalueisiin. Koulutukset toteutetaan ELY-keskuksen tukemana, joten maksat kustannuksista vain oman osuutesi. Katso tulevat koulutuksemme.

Koulutuksilla voit rekrytoida osaajia avoimeen työtehtävään (RekryKoulutus) tai tarjota henkilöstöllesi mahdollisuuden kehittyä uusiin työtehtäviin (TäsmäKoulutus). Koulutuksiemme sisällöt keskittyvät erityisesti myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun toimialoille.

Työnhakija: lue lisää RekryKoulutuksista ja niihin hakemisesta täältä.

Koulutusten sisällöt

Vaikuttava
markkinointi

Huippuasiantuntijoidemme rakentamassa koulutuksessa valmennamme markkinointiviestinnän ammattilaisia. Oppien avulla osallistujat kykenevät laadukkaaseen markkinointiin ja viestintään haastavissakin tilanteissa.

 1. Markkinoinnin perusteet ja markkinoinnin suunnittelu. Markkinointi 2020-luvulla, markkinointistrategia ja tavoitteiden asettaminen.
 2. Asiakasymmärrys markkinoinnin työkaluna. Asiakaspersoonat, trenditutkimus ja ostopolut. Asiakaslähtöisen viestinnän suunnittelu.
 3. Brändin rakentaminen ja sisällöntuotanto. Brändimallit ja brändistrategia, sisältöstrategia ja tuloksellinen sisällöntuotanto.
 4. Digimainonnan perusteet. Mainonta sosiaalisessa mediassa ja hakukoneissa. Mainonnan kehittäminen datan pohjalta.
 5. Markkinoinnin analytiikka. Markkinoinnin mittarit ja niiden hyödyntäminen. Analytiikan ja hakukoneoptimoinnin perusteet.

Myynti ja asiakaspalvelu

Koulutamme osallistujat hoitamaan yrityksesi asiakashankintaa ja myyntiä. Tavoitteenamme on, että jokainen asiakaskohtaaminen näkyy yrityksessäsi tuloksena viivan alla.

 1. Myynnin eri muodot ja vaiheet. Asiakaspolut, myyntiprosessi ja
  CRM, myynnin eri muodot, kohderyhmä- ja asiakasymmärrys.
 2. Oma myyntityö. Myyntihenkisyys, suunnitelmallinen myyntityö, oman suorituksen johtaminen, myynnin psykologia, klousaustekniikat.
 3. Asiakkuuksien hallinta. Ratkaisumyynti, asiakkuuksien priorisointi ja
  lisämyynti, asiakaslähtöisyys, asiakaskokemus, pitkäaikaiset asiakkuudet.
 4. Myynnin kehittäminen. Myynnin laadun ja määrän lisääminen, datan
  hyödyntäminen, asiakashankinta verkossa, modernit myyntikanavat.

Miten palvelu etenee?

1

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan, mikäli yritykselläsi on tarve uusien osaajien rekrytointiin. Kokoamme koulutuksiin yrityksiä, joilla on samankaltainen tarve uusien ammattilaisten työllistämiseen.

2

Koulutuksen
suunnittelu

Y4:n koulutukset painottuvat markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun osaamisalueisiin. Lopulliset sisällöt räätälöimme kuitenkin tarpeidesi mukaan.

Voit kouluttaa yritykseesi useampia henkilöitä samalla koulutuksella. Voit myös kouluttaa nykyisiä työntekijöitäsi uusiin osaamisalueisiin (TäsmäKoulutus).

3

Opiskelijoiden
valinta

Järjestämme opiskelijahaun koulutukseen yhdessä yrityksesi ja TE-toimiston kanssa. Yrityksesi osallistuu myös koulutushaastatteluihin ja opiskelijoiden valintoihin.

4

Koulutuksen
toteuttaminen

Koulutukset koostuvat teoriaopetuksesta ja työssäoppimisesta. Seuraavat koulutukset alkavat syksyllä 2021. Koulutuksen järjestäjänä olemme yrityksesi ja opiskelijan tukena koko koulutuksen ajan.

Koulutuksen aikana opiskelijat eivät ole työsuhteessa, vaan he saavat tältä ajalta työttömyyskorvausta ja kulukorvausta.

5

Rekrytoinnit ja
kustannukset

Tavoitteena on, että yrityksesi rekrytoi opiskelijan koulutuksen päätyttyä. Rekrytointi on mahdollista myös koulutuksen aikana.

Yrityksen maksuosuus koulutuksesta on 30% ja ELY:n 70%. Kysy lisää hintatietoja asiantuntijoiltamme.

Tulevat koulutukset

Vaikuttava
markkinointi

Uusimaa
1. Koulutus
Aloitus: marraskuu 2021

2. Koulutus
Aloitus: joulukuu 2021


Pohjois-Karjala

1. Koulutus
Aloitus: 4.10.2021

Myynti ja
asiakaspalvelu

Uusimaa
1. Koulutus
Aloitus: lokakuu 2021

2. Koulutus
Aloitus: marraskuu 2021

3. Koulutus
Aloitus: 1.12.2021


Pohjois-Karjala

1. Koulutus: Myynnin moniosaaja
Aloitus: 6.9.2021

2. Koulutus
Aloitus: marraskuu 2021

Kysy lisää

Petri Korppas

petri@y4works.fi
+358 50 324 4046

Kosmo

Kosmo Pentti

kosmo@y4works.fi
+358 44 980 2568

Janos Tuunanen

janos@y4works.fi
+358 44 986 7281

Eija Kannisto-Ceesay

eija@y4works.fi
+358 44 973 8452

Samu Raita

samu.raita@y4works.fi
+358 45 7820 1116

Lähde mukaan

Rekrykoulutusohjelmaan haetaan TE-toimistossa. Teemme kanssasi koulutussuunnitelman ja toimitamme hakemuksen yhdessä TE-toimistolle. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Palvelua tarjoamme tällä hetkellä Uudenmaan ja Pohjois-Karjalan alueella.

Y4 Works Oy

Y4 Works on joukko kunnianhimoisia tekijöitä, joilla on halu vaikuttaa yhteiskuntaan. Autamme yrityksiä kasvamaan ja työnhakijoita löytämään uralleen suunnan. Ratkaisemme muuttuvan työelämän haasteita yhdessä julkisen sektorin kanssa.

Vuonna 2019 perustettu Y4 on kasvanut laajaksi asiantuntijoiden yhteisöksi ympäri Suomea. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella, Rovaniemellä, Jyväskylässä ja Oulussa.