Y4 Works logo

Yrityksille

RekryKoulutukset

Uusi tapa löytää osaajat yritykseesi.

Uutta ammattitaitoa rekrytoivalla koulutuksella

Y4:n RekryKoulutukset ovat uusi tapa löytää osaajia yritykseesi. Suunnittelemme tarpeisiisi sopivan koulutuksen, jolla saat ammattitaitoista työvoimaa osaamisalueisiin, joissa on pulaa työntekijöistä. Koulutukset toteutetaan ELY-keskuksen tukemana, joten maksat kustannuksista vain oman osuutesi.

Koulutuksilla voit rekrytoida osaajia avoimeen työtehtävään (RekryKoulutus) tai tarjota henkilöstöllesi mahdollisuuden kehittyä uusiin työtehtäviin (TäsmäKoulutus). Koulutuksiemme sisällöt keskittyvät erityisesti myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun toimialoille.

Työnhakija: RekryKoulutukset ovat hyvä keino uuden työpaikan löytämiseen ja alalle kouluttautumiseen. Lue lisää RekryKoulutuksista työnhakijoille täältä.

RekryKoulutuksen hyödyt työnantajalle

1

Koulutuksella voit löytää työntekijöitä avoimiin työtehtäviin kokonaan uusista kohderyhmistä. Koulutukseen osallistuu usein alan vaihtajia, joiden motivaatio uusien taitojen oppimiseen ja työllistymiseen on suuri.

2

Rekrytoiva koulutus on edullinen tapa kouluttaa osaajia alalle, jossa on pula ammattitaidosta. Koulutukseen saat rahoitusta TE-keskukselta.

3

Osallistumalla työvoimapoliittiseen RekryKoulutukseen olet mukana ratkaisemassa työelämän kohtaanto-ongelmaa Suomessa. Vastuullinen toiminta parantaa myös työnantajamielikuvaasi.

Koulutusten sisällöt

Vaikuttava markkinointi

Huippuasiantuntijoidemme rakentamassa koulutuksessa valmennamme markkinointiviestinnän ammattilaisia. Oppien avulla osallistujat kykenevät laadukkaaseen markkinointiin ja viestintään haastavissakin tilanteissa. Koulutus räätälöidään yrityksesi tarpeeseen nähden ja voi sisältää esimerkiksi näitä teemoja:

 • Markkinoinnin perusteet ja markkinoinnin suunnittelu. 
 • Markkinointi 2020-luvulla, markkinointistrategia ja tavoitteiden asettaminen
 • Asiakasymmärrys markkinoinnin työkaluna.
 • Asiakaspersoonat, trenditutkimus ja ostopolut
 • Brändin rakentaminen ja sisällöntuotanto
 • Brändimallit, brändistrategia ja sisältöstrategia
 • Digimainonnan perusteet
 • Mainonta sosiaalisessa mediassa ja hakukoneissa
 • Markkinoinnin analytiikka
 • Markkinoinnin mittarit ja niiden hyödyntäminen

Myynti ja asiakaspalvelu

Koulutamme osallistujat hoitamaan yrityksesi asiakashankintaa ja B2B-myyntiä tai B2C-kuluttajamyynnin pariin. Tavoitteenamme on, että jokainen asiakaskohtaaminen näkyy tuloksena viivan alla. Muokkaamme lopullisen koulutuksen tarpeidesi mukaan. Koulutus voi sisältää näitä teemoja:

 • Myynnin eri muodot ja vaiheet
 • Asiakaspolut, myyntiprosessi ja CRM, myynnin eri muodot, kohderyhmä- ja asiakasymmärrys
 • Myyntihenkisyys, suunnitelmallinen myyntityö, oman suorituksen johtaminen, myynnin psykologia, klousaustekniikat
 • Asiakkuuksien hallinta
 • Ratkaisumyynti, asiakkuuksien priorisointi ja lisämyynti, asiakaslähtöisyys, asiakaskokemus, pitkäaikaiset asiakkuudet
 • Myynnin kehittäminen
 • Myynnin laadun ja määrän lisääminen, datan hyödyntäminen, asiakashankinta verkossa, modernit myyntikanavat
 • Kasvokkain tehtävä myyntityö
 • Myymäläsuunnittelu osana myyntityötä

“Motivoituneimmat hakijat, mitä urallani on tullut vastaan”

K-Rauta palkkasi myymälöihinsä kahdeksan uutta myyjää Y4:n rekrytoivalla koulutuksella.

Tulevat koulutukset

Meillä ei tällä hetkellä ole avoimia RekryKoulutuksia. Päivitämme tänne, kun niitä taas tulee.

Miten palvelu etenee?

Ilmoittaudu mukaan, mikäli yritykselläsi on tarve uusien osaajien rekrytointiin. Kokoamme koulutuksiin yrityksiä, joilla on samankaltainen tarve uusien ammattilaisten työllistämiseen.

Y4:n koulutukset painottuvat markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun osaamisalueisiin. Lopulliset sisällöt räätälöimme kuitenkin tarpeidesi mukaan.

Voit kouluttaa yritykseesi useampia henkilöitä samalla koulutuksella. Voit myös kouluttaa nykyisiä työntekijöitäsi uusiin osaamisalueisiin (TäsmäKoulutus).

Järjestämme opiskelijahaun koulutukseen yhdessä yrityksesi ja TE-toimiston kanssa. Yrityksesi osallistuu myös koulutushaastatteluihin ja opiskelijoiden valintoihin.

Koulutukset koostuvat teoriaopetuksesta ja työssäoppimisesta. Koulutuksen järjestäjänä olemme yrityksesi ja opiskelijan tukena koko koulutuksen ajan.

Koulutuksen aikana opiskelijat eivät ole työsuhteessa, vaan he saavat tältä ajalta työttömyyskorvausta ja kulukorvausta.

Tavoitteena on, että yrityksesi rekrytoi opiskelijan koulutuksen päätyttyä. Rekrytointi on mahdollista myös koulutuksen aikana. Yrityksen maksuosuus koulutuksesta on 30% ja ELY:n 70%. Kysy lisää hintatietoja asiantuntijoiltamme.

Lähde mukaan

Rekrykoulutusohjelmaan haetaan TE-toimistossa. Teemme kanssasi koulutussuunnitelman ja toimitamme hakemuksen yhdessä TE-toimistolle. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää

Otso Kratz

Otso Kratz

otso@y4works.fi
+358 44 241 0689

Y4 Works Oy

Y4 on yritysten ja työnhakijoiden kasvukumppani. Tarjoamme tuoreimmat näkemykset liiketoiminnan kehittämiseen, oman uran löytämiseen sekä yrittämiseen. Meiltä saat monipuoliset konsultointipalvelut, koulutukset ja valmennukset joustavasti ympäri Suomea.

Teemme töitä yhteiskunnan kipupisteissä julkisen sektorin ratkaisukumppanina. Tämän vuoksi saat meiltä palveluita myös tuettuna.

Kysy lisää RekryKoulutuksista

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.