Y4 Works logo
Y4 Kasvukumppani yrityksille

Yrittäjyysbuusti

Vahvista yrittäjyystaitojasi Pirkanmaan yrittäjyysneuvonnassa

Oletko Pirkanmaalta? Vahvista yrittäjyystaitojasi aloittaneiden yrittäjien neuvonnassa.

Yrittäjyysbuustissa saat yksilöllistä neuvontaa aloittaneen yrityksen tärkeimpiin osa-alueisiin kokeneen yritysneuvojan kanssa.

Yksilöllisessä neuvonnassa saat vinkkejä esimerkiksi liiketoiminnan tarkempaan suunnitteluun, myyntiin ja markkinointiin. Neuvonta koostuu alkukartoituksesta, neuvonnasta, loppusparrauksesta, etenemissuunnitelmasta sekä materiaalipankista. Neuvonta voidaan toteuttaa suomeksi tai englanniksi etäyhteydellä tai Y4 Worksin Tampereen toimistolla.

Yrittäjyysbuusti on suunnattu pirkanmaalaisille aloittaneille yrittäjille. Katso myös yrittäjyyskoulutuksemme.

Yritysneuvonnan sisällöt

Yrittäjyysbuustin sisällöt koostuvat viidestä eri osa-alueesta.

Sanallista yrittäjän suunnitelma Lean Canvas -metodia hyödyntäen. Syvenny liiketoiminnan ongelman, ratkaisun, lisäarvon, asiakaskanavien sekä meno- ja tulovirtojen sanallistamiseen sekä kehittämiseen yhdessä asiantuntijan kanssa.

Käy läpi yrityksen perustamiseen liittyvät lakisääteiset velvoitteet yhdessä asiantuntijan kanssa. Hoida kuntoon mm. pankkiasiat, vakuutukset, tilitoimisto, työterveyshuolto ja yrittäjän tarvitsemat ulkoistukset.

Tutki markkinoinnin tilaa ja kehitystarpeita yhdessä asiantuntijan kanssa. Opi selkeyttämään yrityksesi ja tuotteesi eheänä, selkeänä kokonaisuutena. Yritystyypistä riippuen tämä voi tarkoittaa joko tarinallistamista, visuaaleihin perehtymistä tai pitchin treenaamista.

Sparraa yrityksellesi oikein mitoitetut myyntitoimet, joilla saavutat toimintasi synnyttämiseen ja kasvattamiseen tarvitut volyymit. Kasvata yritystäsi moderneilla myynnin välineillä ja toimivilla prosesseilla.

Yrittäjyyteen liittyy myös joukko ydinliiketoimintaan liittymättömiä taitoja. Asiantuntijamme auttaa asennoitumaan rakentavasti ja vastuullisesti tulevaisuuteen. Opi onnistumaan mm. työnantajuudessa, johtajuudessa, verkostoitumisessa tai taloudenpidossa.

Miksi valita Y4 Works palveluntuottajaksi?

1

Y4 Works on Yrittäjyysbuustin suurin palveluntuottaja. Olemme auttaneet jo yli 1000 pirkanmaalaista aloittavaa yrittäjää.

2

Asiantuntijamme ovat kokeneita yrittäjyyden ammattilaisia. Monipuolinen osaaminen takaa, että saat varmasti apua kysymyksiisi.

3

Yrittäjyysbuustin lisäksi saat meiltä myös monia muita yrityspalveluita. Olipa kyseessä työnantajuus, rekrytointi, markkinointi tai yritysstrategia, me autamme yritystäsi kehittymään ja kasvamaan.

Linnea Luukkanen

Lähde mukaan

Yrittäjyysbuusti järjestetään Pirkanmaalla. Palvelua voit käyttää, kun olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta. Voit olla työtön, työssä oleva, opiskelija tai yrittäjänä toimiva. Palvelun voit aloittaa, kun olet ilmoittautunut TE-toimistoon työnhakija-asiakkaaksi. Muista valita toteuttajaksi Y4 Works.

Y4 Works Oy

Y4 on yritysten ja työnhakijoiden kasvukumppani. Tarjoamme tuoreimmat näkemykset liiketoiminnan kehittämiseen, oman uran löytämiseen sekä yrittämiseen. Meiltä saat monipuoliset konsultointipalvelut, koulutukset ja valmennukset joustavasti ympäri Suomea.

Teemme töitä yhteiskunnan kipupisteissä julkisen sektorin ratkaisukumppanina. Tämän vuoksi saat meiltä palveluita myös tuettuna.

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.