Y4 Works logo

Kansainvälistä osaamista työelämään

Maksutonta yritysneuvontaa kansainvälisiin rekrytointeihin uusimaalaisille yrityksille

Kehitä organisaatiokulttuuria ja kasvata liiketoimintaa rekrytoimalla kansainvälisiä osaajia​

Yrittäjä: Kiinnostaako globaalit markkinat ja kansainvälinen kasvu? Oletko rekrytoimassa lähitulevaisuudessa ja haluat houkutella myös kansainvälisiä osaajia sekä kehittää organisaatiokulttuuria?

Kansainvälistä osaamista työelämään -palvelussa neuvomme yritystäsi kansainvälisiin rekrytointeihin ja perehdyttämiseen liittyen sekä autamme kehittämään yrityksesi kulttuuria monimuotoista henkilöstöä tukevaksi. Palvelun tavoitteena antaa yrityksellesi parhaat valmiudet kansainvälisten osaajien rekrytointiin sekä edistää yrityksen kulttuurin ja johtamiskäytänteiden kehitystä. 

Maksuton neuvontapalvelu suunnattu uusimaalaisille pk- ja start up-yrityksille, jotka ovat palkkaamassa ensimmäistä vieraskielistä osaajaa tai haluavat kehittää osaamistaan kansainvälisten tekijöiden rekrytoinneissa sekä haluavat tukea monikulttuurisen työympäristön ja inklusiivisten toimintatapojen rakentamisessa. Palvelu on osa KAVOT-hanketta, joka toteutetaan Uudenmaan liiton tuella yhdessä The Shortcutin, Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien sekä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Mitä neuvontapalvelu sisältää?

Palvelussa voit tilanteesi mukaan käyttää jopa 22 tuntia asiantuntijapalveluja. Aloitustapaamisessa selvitetään yrityksesi nykytilanne ja suunnitellaan neuvontapaamisten sisältö räätälöidysti yrityksesi tarpeiden mukaan. 

Palvelun tavoitteena on varmistaa, että yritykselläsi on tarvittavat valmiudet erilaisten osaajien rekrytointiin, ohjaamiseen ja perehdytykseen, sekä vahvistaa kansainvälisten osaajien rekrytointia tukevaa organisaatiokulttuuria ja käytänteitä.

Katariina Kiviluoto

Palkkaa kansainvälisiä osaajia

Onko yritykselläsi vaikeuksia löytää sopivia asiantuntijoita? Kansainvälisten osaajien palkkaaminen voi tuntua hankalalta, koska usein se edellyttää muutoksia työtapoihin ja työkieleen.

The Shortcut auttaa yritystäsi löytämään oikean henkilön. He yhdistävät sinut tarpeitasi vastaavien kandidaattien kanssa yli 700 osaajan verkostosta.

Y4 Kasvukumppani yrityksille

Miksi osallistua palveluun?

Tehokas ja innovatiivinen tiimi

Tilastojen valossa monikulttuuriset yritykset ovat tuottoisampia ja innovatiivisempia sekä tekevät parempia päätöksiä kuin yritykset ilman monimuotoista henkilöstöä. 

Kansainväliset kasvumahdollisuudet

Kansainvälisen tiimin avulla uusille markkinoille laajentuminen on mutkattomampaa ja yrityksellä on suuremmat todennäköisyydet menestyä kansainvälisesti.

Konkreettinen toimenpidesuunnitelma

Neuvontapalvelun jälkeen yritykselläsi on kirjallinen toimenpide- ja rekrytointisuunnitelma sekä valmiudet kansainvälisten osaajien rekrytointiin.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Jos globaali kasvu ja kansainväliset osaajat ovat ajankohtaisia, voit olla yhteydessä asiantuntijaamme Heliin, niin kerromme lisää palvelusta.

Räätälöityä apua kansainvälistymiseen

Tarjoamme yrityksille mutkatonta apua kansainvälistymiseen hyödyntäen tuki-instrumentteja ja -palveluita parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustu Y4:n markkinatutkimukseen ja pyydä tarjous.

Y4 Works Oy

Y4 on yritysten ja työnhakijoiden kasvukumppani. Tarjoamme tuoreimmat näkemykset liiketoiminnan kehittämiseen, oman uran löytämiseen sekä yrittämiseen. Meiltä saat monipuoliset konsultointipalvelut, koulutukset ja valmennukset joustavasti ympäri Suomea.

Teemme töitä yhteiskunnan kipupisteissä julkisen sektorin ratkaisukumppanina. Tämän vuoksi saat meiltä palveluita myös tuettuna.

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.