Y4 Works logo

Rahoituspalvelut

Onnistunut Talent-rahoitushakemus kansainvälistymisen ja henkilöstöhallinnon kehittämiseen

Yrityksen kehityshankkeisiin on mahdollista hakea julkista rahoitusta erilaisten yritystukien ja avustusten muodossa. Julkinen rahoitus on usein tarkoitettu erityisesti kansainvälistä potentiaalia omaaville innovatiivisille yrityksille. Oppimis- ja opetusalusta Lyfta halusi kehittää muun muassa kansainvälisen liiketoiminnan ja henkilöstöhallinnon haasteita ja haki Y4 Worksin tuella kehitysprojektiin Business Finlandin Talent-rahoitusta.

Jaa artikkeli:

Asiakas
“Lopputulos oli toivottu, saimme positiivisen rahoituspäätöksen koko budjetille.”
Tiina Rantakokko, perustaja ja operatiivinen johtaja

Mitä teimme:

– Apua kehitysprojektin rahoituksen suunnitteluun ja rahoitushakemukseen
– Rahoitushakemuksen ja tarvittavien liitteiden valmistelu ja hakemusprosessin läpivienti
– Onnistunut rahoituspäätös Business Finlandin Talent-rahoitukseen

Apua rahoituksen suunnitteluun ja hakemiseen

Lyfta on kansainvälisesti palkittu suomalainen oppimis- ja opetusalusta, jota käytetään sadoissa kouluissa Iso-Britanniassa ja Suomessa. Yritys tarjoaa laadukkaita sisältöjä ja kokonaisuuksia tarinamuodossa lähi- ja etäopetukseen, kotona ja koulussa.

 

Kansainvälinen liiketoiminta ja henkilöstö nosti yrityksessä esiin kehityskohteita, joihin haluttiin tarttua. Yritys tarvitsi apua uusien toimintamallien löytämiseen ja tiettyihin kansainvälistymisprojektin haasteisiin. Lisäksi yritys halusi luoda parempia johtamiskäytänteitä ja sitä kautta kasvua. Y4 Worksin avulla kehitysprojektiin haettiin sopivaa rahoitusta.

Positiivinen rahoituspäätös

Kehitysprojektin rahoitusinstrumentiksi valikoitui Business Finlandin Talent-rahoitus, jonka avulla kansainvälistyvät yritykset voivat kehittää esimerkiksi työ-, organisaatio- ja johtamiskäytänteitä. Lyftan tavoitteena on löytää uusia tapoja hallita kansainvälistä yritystä, selkeyttää uusien palveluiden kaupallistamiseen liittyviä haasteita sekä laatia selkeä suunnitelma henkilöstöhallinnon haasteiden ratkaisemiseksi, joten Talent-rahoitus sopii erinomaisesti heidän kehitysprojektiinsa.

 

Y4 Worksin rahoitusasiantuntija Aleksi Nieminen oli Lyftan tukena koko rahoitusprosessin alusta loppuun. Valmistelimme rahoitushakemukset ja tarvittavat liitteet sekä avustimme yritystä hakemusprosessin läpi. Yhteistyön tuloksena Lyftalle myönnettiin haettu rahoitus ja kaikki suunnitellut kustannukset ja tavoitteet hyväksyttiin. Nyt yrityksellä on oiva mahdollisuus kehittää toimintamallejaan ja johtaimiskäytänteitään sekä kasvattaa kansainvälistä liiketoimintaansa.

Haluatko tietää lisää yritysrahoituksista?

Jos tarvitset rahallista tukea yrityksesi kehittämiseen, tutustu yritysrahoituksiin ja hae julkista rahoitusta kanssamme.

Jatka lukemista

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.