Y4 Works logo

Yritysneuvonta - Startti Plus

Liikevaihto ja kannattavuus kasvuun asiantuntijan neuvoilla

Miten saada lisää myyntiä ja tehdä markkinointia? Tätä pohtii moni uusi yrittäjä. Uudenmaan koirahoitola Oy:n yrittäjä Cindy Laakkonen kamppaili samojen haasteiden kanssa ja päätti osallistua Startti Plus -palveluun, jossa tuoreet yrittäjät saavat neuvoja myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen sekä kannattavuuden parantamiseen.

Jaa artikkeli:

Asiakas
“Sain konkreettisia ohjeita ja esimerkkejä tehostamaan tuottavuutta. Tästä oli iso apu yrittäjyyden alun haparointiin.”
Cindy Laakkonen, yrittäjä

Mitä teimme:

– Käytiin läpi yrityksen kannattavuutta ja liiketoiminnan kehitystä
– Uusien tuotteiden lisääminen tuotevalikoimaan
– Asiakaskohtainen laskutus ja täyttöaste kasvoivat markkinointikokeilujen ansiosta
– Liikevaihdon ja kannattavuuden kasvu

Lisää asiakkaita ja selkeyttä liiketoimintaan

Uudenmaan koirahoitola Oy on nimensä mukaisesti koirahoitola Hyvinkäältä. Uusi yritys tarvitsi apua liiketoiminnan systematisointiin ja tuotteistamiseen sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Yrittäjä Cindy Laakkonen osallistui loppuvuodesta 2023 Startti Plus -palveluun, jossa uudet yrittäjät saavat neuvoja myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kasvattamisen saralla. Yrittäjän toiveena neuvontaan oli systematisoida ja kehittää liiketoimintaa sekä saada lisää myyntiä ja asiakkaita.

Kasvua konkreettisten neuvojen

Liikkeenjohdon konsulttimme Kimmo Rouhiaisen kanssa neuvonnassa käytiin läpi yrityksen kannattavuutta ja toiminnan systemaattista kehittämistä. Lisäksi tuotteistettiin ja kokeiltiin uusia palveluita, kuten koiran kynnen leikkaus osana hoitojaksoa. Kokeilujen myötä yrityksen asiakaskohtainen laskutus ja täyttöaste kasvoivat merkittävästi. 

 

Puolen vuoden kuluessa Kimmo onnistui tuomaan Cindylle konkreettisia ja heti käyttöönotettavia neuvoja, joiden tulokset voitiin havaita jo palvelun aikana liikevaihdon ja kannattavuuden kasvuna. Myös Cindyn itseluottamus ja varmuus omasta toiminnasta kasvoi merkittävästi ja uudet ideat ja kokeilut tulivat osaksi arkea.

 

“Neuvoja oli aidosti läsnä ja kiinnostunut edistämään liiketoimintaani. Palvelu on mielestäni erinomainen ja neuvot selkeitä ja konkreettisia.”, kehuu Cindy.

Apua myyntiin ja markkinointiin?

Tarjoamme räätälöityä konsultointipalvelua viestinnän ja markkinoinnin sekä myynnin ja asiakkuuksien teemoihin syventyen. Tutustu palveluihimme.

Jatka lukemista

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.