Y4 Works logo

17/10/2023

|

Y4 Works

17/10/2023

Mikä on Y4 Works?

Jaa blogi:

Mikä on Y4 Works

Y4 Works on yritysten ja työnhakijoiden kasvukumppani. Autamme yrityksiä kasvamaan ja työnhakijoita löytämään uralleen suunnan. Tunnemme kasvavien yrityksien tyypillisimmät haasteet ja ratkomme ne mutkattomasti sekä rouheasti. Meiltä saat tuoreimmat näkemykset liiketoiminnan kehittämiseen, yrittämiseen sekä oman urapolun löytämiseen. Teemme töitä yhteiskunnan kipupisteissä, kuten työn murroksen, kestävän kasvun sekä työllisyydenhoidon parissa julkisen sektorin ratkaisukumppanina.

Kumppanisi kasvussa

Toteutamme monipuolisesti asiantuntevia konsultointipalveluja ympäri Suomea. Tiimimme koostuu uuden sukupolven kunnianhimoisista asiantuntijoista. Rouheat konsulttimme ovat erikoistuneet erityisesti strategiseen konsultointiin, olipa kyseessä sitten yleinen liiketoiminnan kehittäminen, markkinointi ja myynti, henkilöstö ja johtaminen tai innovaatiot ja kansainvälistyminen. 

 

Uskomme, että strateginen konsultointi on enemmän kuin suunnittelu, selvitys ja toteutus. Se on kumppanuutta, luottamuksen rakentamista, yhdessä oppimista ja kasvamista. Se on innostuksen ja sitoutumisen luomista muutokseen. Se on asiakkaidemme visioiden suuntaamista, heidän haasteidensa ymmärtämistä ja näiden tietojen hyödyntämistä kestävien ratkaisujen luomiseen. Ratkaisumme eivät ainoastaan selätä hetkellisiä ongelmia, vaan myös rakentavat vahvempaa tulevaisuutta ja parempaa yhteiskuntaa.

 

Parempi työelämä missiomme keskiössä

Missiomme on uudistaa konsultointialaa ja luoda Suomeen parempaa työelämää niin yritysten kuin työnhakijoidenkin näkökulmasta. Me haastamme konsultoinnin vakiintuneet käytänteet, luomme Suomeen kestävää kasvua yritysten kautta ja asetamme uuden standardin työnhaun kokemukselle. 

 

Haluamme kirittää konsutointimaailmaa uudelle vuosituhannelle parhaaksi todettujen käytäntöjen ja kunnianhimoisten asiantuntijoiden avulla. Uskallamme uudistaa ja tehostaa yleisimpien asiakaskipupisteiden ratkaisuja. 

 

Uusi kasvu syntyy elinvoimaisissa, rohkeissa sekä innovaatiokykyisissä yrityksissä. Haluamme olla osa tätä vaikutusta auttamalla suomalaisia yrityksiä kehittymään ja kasvamaan. Samalla vaikutamme myös paremman työelämän puolesta. Toimimme erityisesti mikro- ja pk-yritysten kanssa, joiden kehitystyössä on iso toisin tekemisen mahdollisuus.

 

Mielestämme työttömyyden ei tarvitse olla alentava virastokokemus. Olemme edistämässä modernin työnhaun kokemusta, joka on yhteisöllinen, opettavainen ja uusia taitoja antava positiivinen muutosvaihe elämässä.

 

Olemme yhteisö, joka ei tyydy perinteiseen tai tavanomaiseen. Olemme edelläkävijöiden yhteenliittymä, joka pyrkii jatkuvasti eteenpäin, joka asettaa uusia standardeja ja muokkaa koko toimialaa.

 

Y4 Works numeroina

Päivitetty lokakuussa 2023

 

Miten toimimme yrityksenä?

Brändimme koostuu kolmesta tekijästä: suunta, toiminta ja vaikutus.

 

Ratkaisukeskeinen suuntaaja

Suunta. Y4 Works on joukko ratkaisukeskeisiä eri alojen asiantuntijoita, joilla on näkemys liiketoiminnan kehittämiseen. Autamme yrityksiä ja työnhakijoita tunnistamaan potentiaalinsa ja löytämään suuntansa.

 

Rouhea toimija

Toiminta. Suunta toimii pohjana toiminnalle. Yhteisönä teemme töitä ja erotumme olemalla rouhea ja ennakkoluulottomasti uudistava. Kokeilevalla kulttuurillamme haastamme konsultoinnin vakiintuneet käytänteet ja asetamme uuden standardin, jolla asiakkaamme onnistuvat.

 

Tinkimätön vaikuttaja

Vaikutus. Luomme Suomeen kestävää ja kehittyvää työelämää yhdessä julkisen sektorin kanssa. Tinkimätön vaikuttavuushakuisuus tekee meistä suunnan muuttajan. Olemme yritysten ja yksilöiden kumppani kasvussa.

 

Arvot auttavat onnistumaan

Arvot ohjaavat mission ohella koko yrityksen toimintaa. Arvot näkyvät kaikessa mitä teemme, sekä asiakastyössä että sisäisessä kommunikaatiossa. Kun toimimme arvojemme mukaisesti, niin pystymme onnistumaan niin yrityksenä kuin myös yksilöinä.

 

Ratkaisukeskeisyys

Tiimimme vahvuus on luoda tinkimättömällä otteella ratkaisuja jumiutumatta ongelmiin. Meidän kanssa muutoksen tekeminen on sujuvaa ja vaikuttavaa.

 

Rento tehokkuus

Kunnianhimollamme luoda yhteiskunnallista vaikuttavuutta teemme oman osamme työstä nokkelasti ja tehokkaasti rouhean välittömällä asenteella. Aito tehokkuus vaatii myös kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

Yhdessä onnistuminen

Haemme keinoja luoda onnistumisia keskenäisessä työssämme sekä asiakkaidemme kanssa. Turvallisessa, tukevassa ja yhteisöllisessä tiimissä kaikki on mahdollista.

 

Luottamus ja vastuu

Uskallamme luottaa ja jakaa vastuuta. Tämä osaltaan antaa jokaiselle tiimiläiselle oikeuden ja velvollisuuden kantaa oma vastuunsa sekä olla luottamuksen arvoinen.

 

Kunnioittavuus

Arvostamalla omaa ammattitaitoamme, erilaisia kollegoitamme sekä moninaisia asiakkaitamme vaalimme arvostavuuden kulttuuria, jollaisella tapaa jokainen ilahtuu tulevansa kohdatuksi.

 

Y4 Worksin visio

Mekin haluamme kasvaa ja kehittyä. Tavoitteenamme on olla markkinoiden johtava strateginen kasvukumppani kasvupotentiaalisille, innovatiivisille ja kansainvälistyville pk-yrityksille. Lisäksi haluamme tehdä työnhausta positiivisen muutosvaiheen sekä tukea yrityksien rakenteellisia kohtaanto-ongelmia. Lähde rakentamaan kanssamme Suomeen kestävää kasvua ja parempaa työelämää yritysten ja työnhaun kautta. Laita meille viesti, niin ollaan yhteydessä.

Kirjoittaja

Iisa Virtanen
Iisa vastaa Y4 Worksin markkinoinnista ja hän innostuu hyvistä ja oivaltavista sisällöistä. Töiden ulkopuolella Iisa tykkää urheilla ja kuunnella erilaisia audiosisältöjä.

Haluatko kehittää yrityksesi liiketoimintaa kanssamme?

Tarjoamme kustannustehokasta ja rouheaa konsultointia liiketoiminnan eri osa-alueilla. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.

Kirjoittaja

Iisa Virtanen
Iisa vastaa Y4 Worksin markkinoinnista ja hän innostuu hyvistä ja oivaltavista sisällöistä. Töiden ulkopuolella Iisa tykkää urheilla ja kuunnella erilaisia audiosisältöjä.

Jatka lukemista

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.