Y4 Works logo

10/06/2024

|

tekoäly

10/06/2024

Mullista yrityksesi strategiatyö – ota käyttöön Suunta.ai

Jaa blogi:

Tekoäly on jo nyt muuttanut radikaalisti tapaamme työskennellä ja tehdä liiketoimintaa. Sen vaikutus ulottuu lähes jokaiseen toimialaan ja tehtävään, muun muassa parantamalla työn tehokkuutta, automatisoimalla rutiinitehtäviä ja mahdollistamalla uusien innovaatioiden syntymisen. Yksi osa-alue on kuitenkin tekoälyltä vielä valloittamatta: se on yrityksien strategiatyö ja strategioiden toimeenpano, joka on kokemuksemme mukaan yksi suurimmista haasteista yrityksissä. Suunta.ai mullistaa yrityksten strategiatyön ja strategian toimeenpanon, ratkaisemalla tämän haasteen tekoälyn avulla.

Mikä on Suunta.ai?

Suunta.ai on tekoälyn vallankumous strategiatyössä. Se on kehitetty auttamaan yrityksiä strategioiden luomisessa ja käytäntöön viemisessä. Suunta.ai luo yrityksesi kaikki tärkeät avaindokumentit helposti sekä ymmärtää yrityksesi strategian ja sitä kautta auttaa suunnitelmien toimeenpanossa. 

 

Suunta.ai mahdollistaa mutkattoman strategiadokumentin luomisen ja suunnitelmien käytäntöön viemisen. Vastaat kutakin dokumenttia luodessa vain kymmeneen kysymykseen. Tämän jälkeen voit jatkokehittää dokumenttipohjaa itse ja lopuksi generoida tekoälyn tuottaman kattavan dokumentin käyttöösi. 

 

Suunta.ai oppii yrityksestäsi jokaisen vastauksen ja dokumentin pohjalta, jolloin strategian toimeenpano on linjassa yrityksen suunnitelmien, tavoitteiden ja ydinarvojen kanssa. Suunta.ai:n avulla voit ratkaista arjen kehityshaasteita kielimalliapurin kanssa. Chatti on kuin konsultti, joka tuntee yrityksesi ja antaa vastaukset haasteisiin pohjautuen luotuihin strategioihin.

 

 

Mitä Suunta.ai tarjoaa?

Mutkatonta strategiatyötä: Luo ja jatkokehitä strategisia dokumentteja nopeasti ja vaivattomasti. Yrityksesi tilanteesta riippuen voit vastata kysymyksiin jo olemassa olevan dokumentin pohjalta kopioimalla tiedot, sanoittaa suunnitelmat sovellukseen uudelleen tai laatia dokumentit kokonaan alusta saakka. Suunta.ai oppii tuntemaan yrityksesi paremmin, mitä yksityiskohtaisemmat tiedot annat vastaukseksi eli anna kattavat vastaukset.

 

Vie tavoitteet käytäntöön: Keskustele kielimalliapurin kanssa ja ratko arjen kehityshaasteita. Kun Suunta.ai tuntee yrityksesi strategian ja tavoitteet, tuottaa chatti strategioihin pohjautuvat oikeansuuntaiset vastaukset. Voit esimerkiksi kehittää vuosikelloja, aikajanoja tai tarkempia suunnitelmia strategian toteutukseen, luoda sisältöjä ja viestejä markkinoinnin ja myynnin tueksi, ideoida ratkaisuja henkilöstö-, asiakas- tai kehityshaasteisiin sekä käyttää sitä apurina pohdintatehtävissä.

 

Datasi etusijalla: Suunta.ai:ssa kirjoittamiasi sisällöjä ei käytetä kielimallien koulutukseen. Serverimme sijaitsevat Tukholmassa. Sovelluksen kyvykkyydet perustuvat aina viimeisimpien kielimallien osaamiseen.

 

Miksi Suunta.ai?

Suunta.ai:n avulla säästät aikaa luomalla kaikki yrityksesi avaindokumentit mutkattomasti ja tehokkaasti tekoälyn avulla. Lisäksi suunnitelmien toimeenpano ei ole ollut koskaan näin helppoa. Kielimalliapuri toimii yrityksen strategiat tuntevana konsulttina ja ohjaa arjen tekemistä kohti yrityksen tavoitteita. Ota myös tiimisi mukaan kehitystyöhön ja suunnitelmien käytäntöön viemiseen. Yhdessä tiimin kanssa saavutatte tärkeät strategiset tavoitteet ja kehitätte liiketoimintaa eteenpäin. 

 

Anna tekoälyn suunnata yrityksesi kehitys uudelle tasolle Suunta.ai:n avulla. Rekisteröidy nyt ja kokeile sovellusta viisi päivää ilmaiseksi.

Kirjoittaja

Iisa Virtanen
Iisa vastaa Y4 Worksin markkinoinnista ja hän innostuu hyvistä ja oivaltavista sisällöistä. Töiden ulkopuolella Iisa tykkää urheilla ja kuunnella erilaisia audiosisältöjä.

Haluatko kehittää yrityksesi liiketoimintaa?

Suunta.ai:n lisäksi tarjoamme yrityksille strategista konsultointia liiketoiminnan eri osa-alueilla. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.

Kirjoittaja

Iisa Virtanen
Iisa vastaa Y4 Worksin markkinoinnista ja hän innostuu hyvistä ja oivaltavista sisällöistä. Töiden ulkopuolella Iisa tykkää urheilla ja kuunnella erilaisia audiosisältöjä.

Jatka lukemista

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.