Y4 Works logo

05/09/2023

|

Yrittäjyys

05/09/2023

Yrittäjä on päivänsä ansainnut

Jaa blogi:

yrittäjä

Yrittäjät ovat työllisyyden ja Suomen kasvun sankareita. Yrittäjyys ei ole helppoa: se vaatii rohkeutta uskoa omiin unelmiinsa, paloa tehdä töitä niiden eteen ja sinnikkyyttä jatkaa haasteiden läpi. Yrittäjyys on monille enemmän kuin pelkkä ammatinvalinta - yrittäjyys on kutsumus ja elämäntapa.

Tänään 5.9.2023 vietetään jälleen valtakunnallista Yrittäjän päivää. Haluamme kiittää kaikkia yrittäjiä hienosta työstä, jota teette maamme eteen. Ilman yrittäjiä Suomessa olisi vähemmän työpaikkoja, talouskasvua ja uusia innovaatioita. Nostetaan yhdessä malja suomalaisille yrittäjille.

 

Yrittäjien rooli kansantaloudessa

Kun ajatellaan työllisyyttä ja talouskasvua, yrittäjien rooli on korvaamaton. Tilastokeskuksen mukaan suomalaiset yritykset työllistävät yli 1,4 miljoonaa henkilöä. Erityisesti pk-yritykset ovat todella tärkeä työllistäjä, edustaen 99 prosenttia suomalaisista yrityksistä. Uudet työpaikat ja suurin osa kaikkien yritysten liikevaihdosta syntyvät pääosin pk-yrityksissä. 

 

Yrittäjät tekevät töitä ja ottavat riskejä paremman huomisen luomiseksi. He kehittävät uusia innovaatioita, luovat työpaikkoja, mahdollistavat talouskasvun ja vievät Suomea maailmalle. Yrittäjät pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. 

 

Missiona yrittäjien auttaminen

Yrittäjän taival ei ole aina helppo ja tasainen. On tärkeää, että yrittäjillä on tukena kumppaneita, jotka ymmärtävät heidän haasteensa ja auttavat heitä onnistumaan. Y4 Worksin missio on luoda Suomeen kestävää kasvua yritysten kautta. Kasvu syntyy innovatiivisessa ja rohkeissa yrityksissä – haluamme olla osa tätä vaikutusta ja luoda uutta kasvua sekä parempaa työelämää. Palvelumme tukevat yrittäjiä aina yrityksen perustamisesta strategiseen kansainvälistymiseen saakka.

 

Haluamme nostaa hattua kaikille rohkeille, intohimoisille ja sinnikkäille yrittäjille, jotka rakentavat Suomesta paremman paikan olla ja työskennellä.

 

Hyvää Yrittäjän päivää!

Kirjoittaja

Iisa Virtanen
Iisa vastaa Y4 Worksin markkinoinnista ja hän innostuu hyvistä ja oivaltavista sisällöistä. Töiden ulkopuolella Iisa tykkää urheilla ja kuunnella erilaisia audiosisältöjä.

Haluatko kehittää yrityksesi liiketoimintaa?

Tarjoamme kustannustehokasta ja rouheaa konsultointia liiketoiminnan eri osa-alueilla. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.

Kirjoittaja

Iisa Virtanen
Iisa vastaa Y4 Worksin markkinoinnista ja hän innostuu hyvistä ja oivaltavista sisällöistä. Töiden ulkopuolella Iisa tykkää urheilla ja kuunnella erilaisia audiosisältöjä.

Jatka lukemista

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.