Y4 Works logo

Työllistä taidolla

Tukea ja neuvoja rekrytointiin kaikkialla Suomessa - maksuttomasti.

Apua osaavien työntekijöiden rekrytointiin ja työnantajuuteen

Yrittäjä: Haluaisitko kasvattaa osaamista työnantajuudesta tai rohkeutta ensimmäisiin rekrytointeihin? Onko yritykselläsi haasteita osaavien työntekijöiden löytämisessä?

Työllistä taidolla -palvelussa neuvomme yritystäsi rekrytoinnissa ja työnantajuudessa. Kartoitamme yksilölliset työnantajan tarpeesi, keskitymme yhdessä kiperimpiin kehityshaasteisiin ja teemme henkilökohtaisen suunnitelman materiaalipankkeineen. Tavoitteenamme on, että palvelun päätteeksi yrityksessäsi on lisää osaavia työntekijöitä sekä uutta näkemystä rekrytoinnista ja työnantajuudesta.

TE-toimiston tarjoama palvelu on maksuton ja tarjolla kaikille suomalaisille mikroyrityksille ja yksinyrittäjille. Lue lisää palvelusta alta ja ilmoittaudu mukaan!

Yritysneuvonnan sisällöt

Työllistä taidolla -palvelun sisällöt koostuvat viidestä eri osa-alueesta.

Opi hoitamaan lakisääteiset työnantajavelvoitteesi mutkattomasti.

Puhutteleva kulttuuri, selkeästi viestivä työyhteisö ja reilut käytännöt auttavat kasvussa.

Ammattitaitoisella rekrytointiprosessilla löydät sinulle oikeat tekijät jouhevasti.

Vuokraamalla työtä voit hyödyntää tarvittavaa osaamista juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Ostamalla työtä voit käyttää aikasi ydinosaamiseesi ja siihen mistä nautit.

Palvelu sisältää kolme tapaamista:

1

Alkukartoitus (0,5h+)

Keskustelemme kanssasi tarpeista, toiveista ja työtavoista palveluun liittyen. Suunnittelemme yrityksellesi yksilöllisen neuvonnan, joka vastaa tämän hetkisiin haasteisiisi työnantajana.

2

Neuvonta (2h+)

Luomme yhdessä konkreettisen kokonaisnäkymän työnantajuuteen sekä rekrytointeihin yrityksessäsi. Suunnitelma sisältää yksityiskohtaisen tiekartan mm. rekrytoinnin toteuttamiselle, työnantajuuden kehittämiselle sekä yrityksellesi relevantit tukipalvelut jatkoa varten. Saat kirjallisen suunnitelman sekä pääsyn kattavaan materiaalipankkiin.

3

Loppusparraus (0,5h+)

Käymme suunnitelman läpi neuvonnan jälkeen saamiesi kokemusten pohjalta. Teemme tarvittaessa muutoksia ja tarjoamme ratkaisuja esille nousseisiin kysymyksiin. Varmistamme, että yrityksesi sai palvelusta tarvitsemansa avun ja tulokset. Autamme tunnistamaan jatkopolkuja yrityksesi kehitystarpeisiin.

Ilmoittaudu mukaan

Hae mukaan Työllistä Taidolla -palveluun TE-toimiston sivuilla. Palveluun voit ilmoittautua, kun haluat kehittää yrityksesi työnantajaosaamista ja yrityksesi työllistää alle 10 henkilöä. Muista valita toteuttajaksi Y4 Works.

TE-toimisto logo

Kolme syytä lähteä mukaan palveluun

Y4 Works konsultointi

Maksuttomalla neuvonnalla saat ratkaisut työllistää kestävästi

Rekrytointien ja työnantajuuden asiantuntijan kanssa löydät yrityksellesi parhaat keinot löytää osaajia, uskallusta kasvaa rekrytoinneilla ja kirkkautta konkreettisiin seuraaviin askeliin. 

Materiaalipankilla välineitä rekrytointien suunnitteluun ja toteutukseen

Osaajien etsiminen on jouhevaa, kun rekrytointien suunnittelu, mitoittaminen, toteuttaminen ja perehdyttäminen alkaa hyvillä materiaaleilla ja prosesseilla. Materiaalipankista löydät ohjeet, check-listat, palkkakulutyökalun sekä sopimuspohjat rekrytointien sekä työn hankkimisen tueksi.

Y4 Works tyo- ja urapolku

Löydä tuet, palvelut ja rahoitukset työnantajuuden avuksi

Työnantajana et ole yksin! Etsimme kanssasi yrityksesi tilanteeseen sekä tarpeisiin istuvan tuki-, palvelu- ja rahoituskokonaisuuden. Nämä voivat olla esimerkiksi yhdistelmä rekrytointia tukevia palveluita ja kanavia, rahallisia tukimuotoja palkkaamiseen tai työnantajuudessa kehittymiseen.

“Nyt työpaikkoihin on tullut jo noin 500 hakemusta.”

Työllistä taidolla -neuvonnassa hotelli sai vahvistusta ja uusia ideoita rekrytointiinsa.

Kysy lisää

Riina Lagergren

riina@y4works.fi
+358 44 971 8547

Jyry Lehtoniemi

Jyry Lehtoniemi

jyry@y4works.fi
+358 40 072 6234

Katariina Kiviluoto

Katariina Kiviluoto

katariina@y4works.fi
+358 
41 317 8559

Katso muut yrityspalvelumme

Kauttamme voit saada myös tuettuja yrityspalveluja, yritysneuvontaa sekä tukea rahoituksen hankintaan.

Y4 Insights

Haluatko saada parhaat neuvot liiketoiminnan kehittämiseen ja asiantuntijoiden erinomaiset vinkit yritystoiminnan eri osa-alueille? Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi ja pysy ajan tasalla yritysmaailman käänteistä.

Kysy lisää Työllistä taidolla -palvelusta

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.