Y4 Works logo

15/12/2022

|

Uutinen

15/12/2022

Oodi vaikuttavuudelle – ja kiitokset

Jaa blogi:

oodi vaikuttavuudelle

Näin päättyvän vuoden kynnyksellä on hyvä pysähtyä toteamaan kuluvan vuoden tapahtumia ja suuntaamaan kunnianhimoisesti tulevaan. Meillä Y4 Worksilla on ollut tiiminä kunnia työskennellä tinkimättömästi asiakkaidemme onnistumisten sekä julkishankkeiden vaikuttavuuden eteen. Olemme kiitollisia siitä, että olemme päässeet yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa rakentamaan Suomeen parempaa työelämää, kestävämpää liiketoimintaa ja rouheaa tekijyyttä.

Mitä saimme aikaan?

 

Erityisesti haastavan maailmantilanteen ajassa ratkaisukeskeisyyttä uhkuva tapamme kohdata ja tehdä on tuonut paljon onnistumisia. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme toteuttaneet tänä vuonna 1 300 kehitysprojektia. Tällä hetkellä työskentelemme noin 700 avoimen projektin kanssa, joten töitä riittää edelleen. 

 

Teemme yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä auttamalla yrityksiä kasvamaan ja kehittymään. Kehityksen kautta yritykset kasvattavat esimerkiksi tuottavuutta, tehokkuutta, osaamista, henkilöstöä ja liikevaihtoa. Kaikista konsultointiasiakkaistamme noin 40 prosentilla yrityksen liikevaihto on kasvanut yli 20 % ja lähes 10 prosentilla yli 100 % edellisvuoteen verrattuna. Lisäksi konsultointiasiakkaidemme asiakastyytyväisyys ja suositteluhalukkuus (NPS) on noussut 75:stä jopa 80:een, mitä voidaan pitää maailmanluokan tuloksena. Asiakkaamme arvioivat konsulttiemme onnistuneen arvosanalla 4,8/5.

 

Myös urapalveluiden puolella vuosi on ollut kunnianhimoinen ja työntäyteinen. Olemme päässeet toteuttamaan huikeita hankkeita yhdessä julkisen sektorin kanssa. Uusia hankkeita tänä vuonna ovat olleet esimerkiksi muutosturvavalmennukset ja Employment Coaching. Kaiken kaikkiaan valmennuksissamme on ollut tänä vuonna yli 1 500 osallistujaa, jotka antoivat valmentajillemme huippuarvosanat valmennuksista: 4,4 / 5 keskiarvoa kelpaakin esitellä. 

 

Lupauksemme: Lisää mutkattomuutta

 

Haluamme tavoitella Suomeen kestävää kasvua yrityksien ja urien suuntaamisen kautta. Yksi kuudesta tavastamme haastaa toimintakenttäämme on olla mutkattomin toimija hankkia ja käyttää. Julkisrahoitteisten hankkeiden parissa yksi suuri vaikuttavuuden mahdollisuus syntyy siitä, että Suomessa kattavat mahdollisuudet kehittää yritystä tai suunnata uraansa tulevat löydetyksi oikea-aikaisesti. Palveluihin hakeutumisen ja käyttämisen mutkattomuus on myös tärkeää, sillä haluamme kunnioittaa asiakkaidemme aikaa ja keskittyä olennaiseen.

 

Ensi vuonna keskitymme siis luomaan palvelumme hankkimisesta ja käyttämisestä vieläkin nykyistäkin mutkattomampaa, koska haluamme olla yritysten ja työnhakijoiden kasvukumppani myös tulevaisuudessa. Jatkamme myös visiomme mukaista toimintaa haastamalla konsultoinnin vakiintuneita käytänteitä sekä asettamalla uuden standardin työnhaulle. Haluamme innostua ja innostaa asiakkaitamme kasvamaan. Jää seuraamaan muutoksen matkaa kanssamme.

 

Kiitos minun ja koko tiimimme puolesta. Antoisaa vuodenvaihteen aikaa!

Matti Petteri Pöntiö

Kirjoittaja

Matti Petteri Pöntiö
Matti Petteri on Y4 Worksin toimitusjohtaja ja yksi yrityksen perustajista.

Miltä yrityksesi vuosi 2023 näyttää?

Aloita uusi vuosi vauhdikkaasti ja kasvata yritystäsi asiantuntijoidemme kanssa. Katso palvelumme yrityksille.

Kirjoittaja

Matti Petteri Pöntiö
Matti Petteri Pöntiö
Matti Petteri on Y4 Worksin toimitusjohtaja ja yksi yrityksen perustajista.

Jatka lukemista

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.