Y4 Works logo

Yritysneuvonta - Yrittäjyysbuusti

Uusi liiketoiminta käyntiin asiantuntijan neuvojen avulla

Aloittavalle yrittäjälle keskustelu ulkopuolisen asiantuntijan kanssa on usein silmiä avaava kokemus. Uusille yrityksille tarkoitetuissa neuvontapalveluissa yrittäjä saa kysyä mieltä askarruttavia asioita ja tehdä konkreettisia suunnitelmia seuraavista askeleista yhdessä asiantuntijan kanssa. Tuore hoitoalan rekrytointiyritys Arohoiva sai neuvontapalvelussamme tukea liiketoiminnan aloittamiseen sekä työllisyyskysymyksiin.

Jaa artikkeli:

Asiakas
“Olemme tyytyväisiä Yrittäjyysbuusti-palveluun. Saimme punaista lankaa yrittäjyyden alkutaipaleelle; emme varmaan olisi tässä ilman ulkopuolista apua.”
Ronja Rutanen, yrittäjä

Mitä teimme:

– Yrityksen vision, mission, arvojen ja tavoitteiden kirkastaminen
– Työllistämisen lakisääteisten velvoitteiden sekä työnantajuuden perusperiaatteiden läpikäynti
– Tulevaisuuden suunnitelmien selkeyttäminen

Alkuun asiantuntijan avulla

Arohoiva Oy on tamperelainen hoitoalan henkilöstövuokrausyritys, jonka tavoitteena on muuttaa hoitoalaa paremmaksi. Uusi yritys kaipasi neuvoja liiketoiminnan tavoitteiden selkeyttämiseen sekä työnantajuuden rakentamiseen. Arohoivan yrittäjät Anni Heinonen ja Ronja Rutanen osallistuivat talvella 2024 Y4 Worksin kanssa Yrittäjyysbuusti ja Työllistä Taidolla yritysneuvontoihin, joissa he saivat apua liiketoiminnan käynnistämiseen.

Tukea liiketoiminnan käynnistämiseen

Yrittäjyysbuusti on tuoreille yrittäjille suunnattu yritysneuvonta, jossa käsitellään yrittäjälle ajankohtaisia teemoja aina liiketoiminnan suunnittelusta markkinointiin ja rekrytointeihin. Arohoiva suunnitteli liiketoiminnan virallista käynnistämistä keväällä 2024, joten palvelu tuli heille juuri sopivaan aikaan.Asiantuntijamme Sara Kainulaisen kanssa yrittäjät kävivät läpi Arohoivan tulevaisuuden suunnitelmia ja tavoitteita sekä kirkastivat yrityksen arvoja, visiota, missiota ja liiketoimintasuunnitelmaa. Lisäksi neuvonnassa keskusteltiin myös työllistämisen perusperiaatteista sekä työnantajuuden rakentamisesta ja näistä teemoista jatkettiin Työllistä Taidolla -neuvonnassa. 

 

“Vaikka Yrittäjyysbuusti on lyhyt ja ytimekäs palvelu, varsinkin ensimmäisen tapaamisen keskusteluilla on yleensä syvällinen vaikutus yrittäjälle, joka saa mahdollisuuden keskustella ulkopuolisen asiantuntijan kanssa tilanteestaan ja toisaalta kysyä mieltä askarruttavia asioita, ja tehdä konkreettisia suunnitelmia seuraavista askeleista.”, kommentoi Sara.

Suunnitelmasta toteutukseen

Neuvonnan aikana yritystoiminta konkretisoitui näkyvään muotoon verkkosivuille, jotka Ronja teki valmiiksi matkan varrella. Lisäksi yritys on nyt valmis työllistämään ensimmäisiä työntekijöitä. Palvelussa täsmennettiin työnantajuuden arvot, joita noudattamalla Arohoiva tavoittelee oman alansa toimintakentän kehitystä. Tavoitteena on käynnistää liiketoiminta maaliskuussa 2024.

Kiinnostaako liiketoiminnan kehittäminen?

Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään. Tutustu monipuolisiin yrityspalveluihimme.

Jatka lukemista

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.