Y4 Works logo

Työnantajuus ja rekrytointi

Somekampanjalla ratkaisu osaajapulaan päiväkotiketjussa

FinlandWay on suomalainen päiväkotiketju, jonka tavoitteena on viedä suomalaista leikkiin perustuvaa oppimisen mallia ulkomaille franchising-pohjalta. Yrityksen haasteena on ollut löytää suomalaisia osaavia ja innostuneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Rekrytointihaasteen taltuttamiseksi yritys hankki lisäosaamista Y4 Worksin toteuttamassa ja ELY-keskuksen rahoittamassa Työllistä taidolla -neuvonnassa.

Jaa artikkeli:

Asiakas
”Saimme käytännönläheisessä neuvonnassa erinomaisia vinkkejä tavoittaa ammattilaisten kohderyhmä, joka ei ole aktiivisesti edes hakemassa uutta työpaikkaa. Uudenlainen tapa hakea osaajia somekampanjalla tuotti hyvää tulosta: useista erinomaisista hakemuksista oli tällä kerralla jopa vaikea valita uutta osaajaa yritykseemme. Saamiemme vinkkien perusteella remointoimme myös yrityksen työsopimuspohjat uuteen kuosiin. Saimme arvokasta tietoa tilapäisen työvoiman hyödyntämisen käytäntöihin.”
Marika Poutiainen, toimitusjohtaja

Mitä teimme:

– Vinkit moderniin rekrytointikampanjointiin sosiaalisessa mediassa
– Työsopimuspohjien ja työnantajuustaitojen päivittäminen

Mitä saavutimme:

– Neuvonnan jälkeen työhakemusten määrä ja laatu lisääntyi
– Yrityksen työnantajuustaidot vahvistuivat uuden sopimuspohjan ja tiedon myötä

Kehitä rekrytointia ja johtamista kanssamme

Henkilöstöjohtamisen ja rekrytoinnin neuvontaa voit ostaa meiltä esimerkiksi tuettuna konsultointina ELY:n kehittämispalveluina.

Jatka lukemista

Y4 Insights

Tilaa näkemyksemme sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käyttämisen Y4 Worksin tietosuojan mukaisesti.